Historien om Sovjetunionen – Dokumentar

Read Time:1 Minute, 6 Second

Skrevet og regissert av Edvīns Šnore (2008), er dette den usanifiserte historien om sovjetisk kommunisme og sovjetisk-tysk samarbeid før 1941.

Filmen inneholder intervjuer med vestlige og russiske historikere, inkludert Norman Davies og Boris Sokolov, den russiske forfatteren Viktor Suvorov, den sovjetiske dissidenten Vladimir Bukovsky, medlemmer av Europaparlamentet og deltakere, samt overlevende fra den herjerende, blodtørstige sovjetiske terrormaskinen.

“Bare ved å forstå fortidens folkemord kan vi håpe å forhindre at andre skjer i løpet av vår levetid.”

The Soviet Story er en dokumentarfilm fra 2008 om sovjetisk kommunisme og sovjet-tyske forhold før 1941 og etter, skrevet og regissert av Edvīns Šnore og sponset av gruppen Union for Europe of the Nations i Europaparlamentet.

Ved hjelp av intervjuer, historiske opptak og dokumenter argumenterer filmdokumentaren for at det eksisterte nære filosofiske, politiske og organisatoriske forbindelser mellom de nazistiske og sovjetiske systemene.

Den fremhever den store utrenskningen, Holodomor, Molotov-Ribbentrop-pakten, Katyn-massakren, Gestapo-NKVD-samarbeidet, tvungen befolkningsoverføring i Sovjetunionen og de medisinske eksperimentene i gulagene.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Historien om Sovjetunionen – Dokumentar

Leave a Reply

Previous post Stillhet av lammet – hvordan propaganda fungerer
Next post Spøkelset våkner igjen
%d bloggers like this: