Moderna og AstraZeneca avsløringer foran Europaparlamentets komité.

Read Time:1 Minute, 37 Second

Moderna og AstraZeneca avsløringer foran Europaparlamentets COVID-komité.

MEP Cristian Terheș stilte Moderna-sjef Stéphane Bancel og AstraZeneca visepresident Iskra Reic en rekke spørsmål 5. september 2022. De ble bedt om å avklare om de har dekodet DNA-et til COVID-viruset, hvorfor de ikke er ansvarlige for bivirkninger, når de vil publisere kontrakter med EU-kommisjonen, og mer.

I sine svar forklarte representanter for Moderna og AstraZeneca at de produserte vaksinene på forespørsel fra stater/regjeringer som ba dem om å produsere vaksinene raskt, og at de derfor krevde at de skulle gi beskyttelse for utbetaling av potensielle skader/erstatninger.

“Når det gjelder ansvar for uønskede effekter, som alle produsenter, ønsket vi at regjeringer raskt skulle godkjenne en vaksine. Derfor var det viktig for betinget godkjenning at vi fikk noen garantier om skader, fordi vi ikke kunne ha garantier. De ønsket vaksinen raskt. De ga ikke produsentene tid til langtidsstudier fordi dette er en pandemi,» svarte Stéphane Bancel, administrerende direktør i Moderna, på et spørsmål fra MP Cristian Terheș.

“Ansvars- og skadesløsklausulen ble diskutert og avtalt med mange regjeringer rundt om i verden fordi de alle ønsket å se hvordan vi kunne fremskynde produksjonen og leveringen av vaksiner. Og som jeg nevnte, regnes dette som standard operasjonsprosedyre i nødssituasjoner og på samme måte. [prosedyre] som beskytter og støtter alle til å komme seg videre i toppfart og gjøre best mulig når det gjelder produksjon og produksjon av [vaksine],” sa Iskra Reic, konserndirektør i AstraZeneca, som svar på det samme spørsmålet.

Moderna-sjefen erkjente også at de bivalente boosterne nylig ble godkjent i USA. har ennå ikke blitt testet på mennesker.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post 60-80% av Twitter-kontoene som publiserer om krigen i Europa er roboter, 90% er pro-Ukraina
Next post Worlds Apart: Var Europas avhengighet av russisk energi virkelig en feil?
%d bloggers like this: