Global informasjonskontroll

Read Time:14 Minute, 34 Second

«Trusted News Initiative» er en ny, sentral node i nettverket for internasjonal opinionsforvaltning.

Trusted News Initiative (TNI) ble grunnlagt av BBC i juli 2019. Mens TNI hevder å fremme demokrati og frihet, er dens eksistensberettigelse global informasjonskontroll. Initiativets partnere inkluderer globale medier som The Washington Post , Reuters , The Associated Press , AFP , Financial Times og European Broadcasting Union(EBU) samt store teknologipartnere som Google, Facebook, Twitter, YouTube og Microsoft. TNI ble dannet bare uker etter at en Reuters-rapport viste at tilliten til amerikanske medier hadde falt til et rekordlavt nivå på bare 29 prosent – det laveste blant de 46 landene inkludert. Åpenbart dro folk andre steder for å få fakta, og det hele førte sannsynligvis til opprettelsen av TNI. Siden de store nettverkene og avisene ikke har kontroll over de alternative mediene, så de etter en omfattende måte å stenge dem alle.

Ved å undertrykke informasjon om tidlig behandling og bivirkninger av Covid-vaksinene, har TNI-partnere spilt en direkte rolle i ødeleggelsen av liv. Kort fortalt er TNI det motsatte av «pålitelige nyheter». Det er selve «fake news» som de hevder å kjempe mot.

I tillegg til TNI, driver Google et lignende program, Google News Initiative , som inkluderer en finansieringsforpliktelse på 300 millioner dollar for fremtiden til nyhetsbransjen. Google News Initiative samarbeider med reklamebyråer i et program kalt Trusted News for Trusted Advertising (TNTA) for å sikre at annonsører ikke forbinder annonseringen sin med “falske eller villedende nyheter”, og dermed “tar tilbake kontrollen over mediene der de publiserer annonsen”.

Hva er Trusted News Initiative (TNI)? Som du kanskje har lagt merke til, er den orwellske tvetydigheten utbredt i disse dager, og mange organisasjoner bærer navn som er totalt inkonsistente med deres endelige mål. Slik er det også med TNI.

Som forklart i videoen ovenfor, opprettet av Steve Kirschs Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), er TNI en organisasjon etablert med formålet med global informasjonsstyring. Det ble grunnlagt av BBC i juli 2019 ( se kilde 1, 2, 3 i bunnen av artikkelen), bare måneder før Covid-pandemien ødela enhver form for ytringsfrihet.

Initiativets partnere inkluderer globale medier som The Washington Post , Reuters , The Associated Press , AFP , Financial Times og European Broadcasting Union (EBU), samt store teknologipartnere som Google, Facebook, Twitter, YouTube og Microsoft for bare å nevne noen (se kilde 4, 5).

TNI ble dannet da tilliten til mainstream media var på bunnen

Som Elizabeth Woodsworth skarpsindig observerte i The Liberty Beacon,(6) ble TNI dannet bare uker etter at en Reuters Institute-rapport viste at tilliten til amerikanske medier hadde falt til det laveste noensinne på bare 29 prosent – det laveste under de 46 involverte landene. Canadieres tillit til mainstream media var bare litt bedre med 45 prosent.

Mistillit til media bekreftes også av en enda mer oppsiktsvekkende fersk Gallup-måling (6). Bare 16 prosent av amerikanske voksne sier de stoler «mye» eller «ganske mye» på avisene, og 11 prosent sier de stoler på TV-nyheter. Jimmy Dore går mer i detalj nedenfor.

Det massive fallet “kan bare bety at folk leter andre steder etter nyhetene sine,” sa Woodsworth. Og det hadde nok alt å gjøre med opprettelsen av TNI. De innså at folk ikke lenger stolte på mainstream media og lette andre steder etter fakta.

Dette utgjorde et alvorlig problem ettersom de ikke hadde kontroll over alternative medier. Hvordan skulle de da stenge ned uønskede fakta og teorier som kunne sette den glatte overgangen til den nye verdensordenen i fare? TNI og en ny kadre av «faktasjekkende» organisasjoner gikk inn for å bringe de uregjerlige massene tilbake til hjernevaskelinjen.

Fremme “frihet og demokrati” gjennom sensur

Ifølge TNI var hans første oppgave å fremme «frihet og demokrati» ved å forhindre utenlandsk innblanding i valget i 2020. Men det var ikke slutten på TNIs oppdrag. Hans store farma-tilhengere har hatt en vaksinasjonsagenda fra starten, og TNI har vært med på å fremme den agendaen og ivareta deres økonomiske interesser.

I 2019 – før vi visste noe om de kommende Covid-vaksinene – advarte TNI om at «anti-vaxxers er på vei oppover» og at nettplattformer må bruke algoritmer for å gå inn for å dempe den voksende anti-vaksinasjonsbevegelsen.

TNI undertrykker ikke bare uønsket innhold om vaksiner, men oversvømmer også nettbrukere med pro-vaksinemeldinger for å dempe gjenværende motstand.

Som VSRF bemerket, har TNI fra begynnelsen forsøkt å normalisere bruken av denne eksperimentelle genoverføringsteknologien, selv om det er et berg av ubesvarte spørsmål om sikkerheten og effekten av mRNA-teknologien.

Å undertrykke tidlige behandlingssuksesser var også en del av vaksineagendaen, da tidlige behandlingsalternativer utgjorde en direkte trussel mot nødbruksgodkjenning av disse eksperimentelle vaksinene.

For dette formålet vekket TNI også hat mot uvaksinerte, ved å bruke såkalte “faktasjekkere” for å publisere falske fakta og overskrifter om de som stiller spørsmål ved fornuften og sikkerheten til pandemiske mottiltak som masker og nedstengninger, eller vekker bekymring for de eksperimentelle vaksinene.

Vi bør betale for vår egen ødeleggelse

I løpet av de siste to og et halvt årene har hundrevis av leger og forskere som har uttalt seg – inkludert eksperter fra Harvard, Stanford og Oxford – blitt utestengt og sparket. Uansett hvor prestisjefylte karrierene deres er, har de blitt ansett som “farlige” og skal etter planen nøytraliseres. Mange har mistet karrieren. De ble utvist fra yrkesorganisasjoner og fikk inndratt medisinsk lisens.

Ved å undertrykke informasjon om tidlig behandling og uheldige effekter av vaksinasjon, har TNI-partnere spilt en direkte rolle i ødeleggelsen av liv. Kort sagt, TNI er akkurat den «falske nyheten» de hevder å forsøke å bekjempe.

Tusenvis av vaksinerte ofre har også blitt anklaget for å spre «feilinformasjon» og har bevisst blitt fjernet fra sosiale medier, mens mainstream media (MSM) har fullstendig ignorert deres situasjon og bønn om anerkjennelse og hjelp.

Som VSRF bemerket, ved å undertrykke informasjon om tidlig behandling og de uønskede effektene av vaksinasjon, har TNI-partnere spilt en direkte rolle i ødeleggelsen av liv. Kort fortalt er TNI det motsatte av «pålitelige nyheter». De skaper og fremmer feilinformasjon og desinformasjon. Det er nettopp de “falske nyhetene” de hevder å bekjempe.

Og «Hvem betaler for denne skadelige undertrykkelsen av vitenskapen?» spør VSRF. Svaret er: du gjør. Vi gjør det alle, gjennom våre skatter. Regjeringen har brukt milliarder av skattekroner på å promotere de eksperimentelle Covid-vaksinene, til fordel for ingen andre enn Big Pharma, ulike patentinnehavere og investorer.

Eldre medier er på feil side av historien

I en artikkel datert 25. juni 2021 kommenterte ikke navngitte ansatte på TrialSite News den sjokkerende sensuren som allerede dukket opp (7):

«Fra uminnelige tider har de som har makt brukt den til å kontrollere de som ikke har makt. I den moderne verden er store myndigheter og stor teknologi setene for makt når det kommer til hvem som skal si hva. Mange tror selvsagt at ‘private selskaper’ kan regulere meningsytringen slik de selv finner det hensiktsmessig. Men det er ikke riktig fra et etisk eller juridisk synspunkt …”

Juridisk har Høyesterett lenge slått fast at når et privat selskap skaper noe som fungerer som et offentlig rom – tenk en bedriftsby – gjelder den første endringen.

Det var allerede klart i april 2020 at den sosiopolitiske nettsensuren som eksisterte på den tiden ville spre seg til vitenskapens, medisinens og universitetenes verden i den nye Covid-19-æraen. 1. april samme år, ved begynnelsen av pandemien, tok utenrikspolitikken opp disse problemene i en artikkel med tittelen “Coronavirus Has Started a Censorship Pandemic” (8).

[T]han nektet å gi bona fide medisinsk informasjon fordi offentligheten ikke med rimelighet kan stoles på for å veie påstandene på riktig måte, resulterer i nedlatende offentlighet og demontering av ytringsfriheten.

Nåværende anstrengelser for å fullstendig undertrykke positive data relatert til behandlingsalternativer med tidlig begynnelse som ivermectin, eller undertrykkelse av enhver diskusjon om vaksinesikkerhetsspørsmål, er totalt uakseptabelt i et sivilisert, demokratisk samfunn med fritt marked. De som begår slike forbrytelser er faktisk på feil side av historien.

Og hvem er de som begår disse forbrytelsene? TNI, selvfølgelig. TNI-tilknyttede selskaper har sensurert og forsøkt å ødelegge omdømmet og karrieren til høyt kvalifiserte og lisensierte helsepersonell, leger og vitenskapsmenn – alt i navnet på å beskytte deg, publikum, mot den livreddende informasjonen disse fagpersonene ønsker å dele. I sine avsluttende bemerkninger sier Woodsworth (9):

dr Piers Robinson, meddirektør for Organisasjonen for propagandastudier, sa om COVID-19: “Det ville ikke være en underdrivelse å si at dette sannsynligvis er en av de største propagandaoperasjonene vi har sett i historien,” konkluderte:

– Hva som skjer avhenger av hvordan folk gjør motstand og hvor mye makt og tvang myndighetene bruker.

Faktisk er grunnlaget for demokratiet at opinionen blir konsultert og får ha sin gang i selvstyret. Offentligheten har en konstitusjonell rett til full informasjon slik at de kan danne og uttrykke sine egne konklusjoner og trenger ikke et koordinert TNI for å undertrykke og kontrollere dem.

Det er helt opprørende at offentligheten blir fratatt stemmene de trenger fra helseledere ved de beste universitetene. En langt bedre jobb med undersøkende rapportering gjøres av de flittige forskerne av alternative medier uten de blodige reklamekronene til big pharma.»

Organisert kontroll

Grunnen til at TNI er så effektive til å blokkere motstridende synspunkter er at alle partnere jobber sammen på en svært organisert måte. Når noen identifiserer «feilinformasjon», sirkuleres ordre om å undertrykke den på alle plattformer. Det samme gjelder den offisielle fortellingen. Alle støtter og oppmuntrer det, uansett hvor ulogisk det er.

En avslørende artikkel fra en eldre mediepartner brukes som “bevis” av en annen, og selvfølgelig har store teknologiske plattformer enestående muligheter til å undertrykke uønsket innhold og presse “offisielt” eller godkjent innhold i forgrunnen ved å bruke algoritmer alene.

Når det gjelder hvem som faktisk bestemmer hva den offisielle fortellingen skal være, er din gjetning like god som min. Det vi vet er at velstående og mektige interesser kontrollerer media over hele verden.

To av de største kontrollørene av mediene er BlackRock og Vanguard Group, som sammen eier mye av verdens rikdom, inkludert medieselskaper. En annen er Bill Gates, hvis egeninteresserte “donasjoner” sørger for at media behandler ham som en medisinsk ekspert – eller klimaekspert eller ernæringsekspert eller landbruksekspert – når faktisk alt han gjør er å komme opp med ideer som vil gjøre ham mye rikere.

De ikke-så-pålitelige kildene til TNI

Og hva med TNIs «Trusted Sources»? Bortsett fra andre TNI-partnere og deres faktasjekkere, inkluderer pålitelige kilder folkehelsebyråer som Verdens helseorganisasjon, US Centers for Disease Control and Prevention, US Food and Drug Administration og US National Institutes of Health.

Hver av disse byråene har lange “kriminelle historier” når det gjelder korrupsjon og feilvurdering, og deres upålitelighet har blitt avslørt gang på gang gjennom Covid-pandemien. De brøt en lang liste med regler og forskrifter designet for å sikre offentlig sikkerhet og omskrev andre på farten – igjen uten å følge de riktige protokollene.

Gang på gang har folk klødd seg i hodet og sagt: «Hvordan kan de gjøre det? Det er ikke lovlig. Det kan de ikke!» Vel, faktisk var de bare korrupte før, men nå er de helt lovløse. Og ingen kan stoppe dem.

Beslutningene tatt av FDA, CDC, NIH og WHO i løpet av pandemien har vært intet mindre enn sjokkerende i deres fullstendige fravær av moralsk kompass. De har gjentatte ganger underkastet seg Big Pharma, og har åpenlyst ignorert selv de mest grunnleggende sikkerhetsprotokollene, og satt til og med babyers liv i fare.

Tidligere ville vi ha forventet at fjerdestanden – journalister med integritet – skulle avsløre den typen svindel og lovløshet disse byråene begår. Men dessverre, som nesten alle føderale byråer, har de eldre mediene blitt valgt inn i det militærindustrielle komplekset.

Gamle media er ikke lenger den “frie pressen”. De er absolutt ikke en pålitelig nyhetskilde på noen måte. De tidene er for lengst forbi. De er fullstendig absorbert; knapt en setning uttales som regjeringen ikke har rettet til dem og som alle gammelmedia i alle dens ulike former papegøyer.

Google News Initiative

I tillegg til TNI har Google også et lignende program i gang, Google News Initiative , som inkluderer en finansieringsforpliktelse på 300 millioner dollar for fremtiden til nyhetsbransjen.

Google News Initiative samarbeider med reklamebyråer i et program kalt Trusted News for Trusted Advertising (TNTA) (9) for å sikre at annonsørenes annonser ikke er assosiert med “falske eller villedende nyheter”, noe som gir dem “kontroll gjenopprette gjennom media der de publisere annonsen”.

Dette er feil på mange måter. Reklame- og nyhets-/redaksjonsavdelinger bør ikke blandes sammen, punktum. De er ment å jobbe selvstendig, ikke som kosttilskudd eller støttende hjelpere. Nettopp det at avisene svikter og annonseinntektene faller gjør hele pressekorpset sårbart for å gjøre det annonsørene vil.

Og på nett inkluderer annonsører CDC og NIH, som det fremgår av deres mange annonser på sosiale medier. Så TNTA-programmet handler egentlig bare om å øke inntektene. Det har ingenting å gjøre med å gi pålitelige meldinger.

Det er flere andre copycats som bærer nesten samme navn som TNI. Det er Trusting News Initiative , Trust Project , News Integrity Initiative , Journalism Trust Initiative , du skjønner poenget (10). Noen har felles partnere med TNI, og utvider det kontrollerte nyhetsmedienettverket ytterligere.

Legg til det NewsGuard og en rekke faktasjekkende organisasjoner, som alle jobber sammen for å fremme den offisielle fortellingen og oppheve avvikende synspunkter. Som jeg nevnte tidligere, mottok NewsGuard startfinansiering (11) fra Publicis Groupe, et av de største PR-firmaene i verden, som jobber for flere av verdens største farmasøytiske selskaper.

Sist, men ikke minst, er det et tett sammensveiset nett av sammenflettede “faktasjekkende” byråer som jobber for annonsører som prøver å manipulere nyhetene til fordel for annonsører eller andre egeninteresserte enheter som myndigheter og helseorganisasjoner.

Dette nettverket av faktasjekkere er finansiert med hundrevis av millioner, muligens til og med milliarder av dollar. Jeg tror dette var planlagt i god tid før pandemien, og målet deres er å ta nyhetene inn i et annet horn for annonsører. Ikke overraskende har den farmasøytiske industrien et av de største annonsebudsjettene, noe som er en grunn til at du ikke kan få sannheten om rusmidler og helse fra mainstream media, og heller ikke fra noen av disse faktasjekkerne.

TNI og Hitlers prinsipper

I sin understabelartikkel, “Propaganda, Corporatism and the Hidden Global Coup,” Dr. Robert Malone, TNI som følger (12):

«TNI bruker påvirkningsjournalistikk og magasiner for å nå sine mål. Trusted News Initiative er imidlertid mer enn det; Hvis du går tilbake til Hitlers kjerneprinsipper, bruker medlemmene av TNI disse kjerneprinsippene for å kontrollere offentligheten.»

Hitlers grunnleggende prinsipper er beskrevet i boken Propaganda and Persuasion og er listet opp som følger (14):

  • Unngå abstrakte ideer – appeller til følelsene.
  • Gjentar stadig bare noen få ideer. Bruk stereotypt språk.
  • Gi bare én side av argumentet.
  • Stadig kritiser motstanderne dine.
  • Velg en spesiell “fiende” for en spesiell slurring.

Jeg tror dr Malone har rett. Disse prinsippene har absolutt blitt normen i media de siste årene. Hvem vet – kanskje vi ble pekt ut som en “spesiell fiende for spesiell slurring” fordi TNI og de som trekker i trådene alle er nazister. Jeg hadde ikke forventet at det skulle være så enkelt, men hvem vet?

I dag får vi alle opplæring i psykopati og det er ingenting normalt i psykopaters logikk. Hjernene deres er koblet annerledes, og du vil ikke kunne forstå motivasjonen deres uansett hvor hardt du prøver. Er det kanskje derfor så mange av avgjørelsene vi tar ikke gir rasjonell mening, enten fra et vitenskapelig, medisinsk eller humanitært synspunkt?

Hvis det er sant at mange av de som forsøker å ta over verden i et globalt kupp faktisk er på det psykopatiske spekteret, må svaret vårt være proporsjonalt tilsvarende.

Passende reaksjoner når du blir konfrontert med en psykopat inkluderer å holde følelsene dine i sjakk – mens han prøver å manipulere følelsene sine – hevde seg selvsikkert, ikke tro på historiene hans – spesielt ofrenes – og å være oppmerksom bare på handlingene hans, ikke ordene hans. (13).

For å være mer spesifikk har de fleste eksperter et enkelt forslag for å håndtere en psykopat, og det er: «Ikke gjør det» (14). “Siden vi snakker om media her, er det et ganske enkelt plottpunkt. Bare still dem og oppsøk alternative nyhetskilder ubesmittet av blodpenger og et åpent forsøk på globalt slaveri.

Du skylder deg selv og familien din å ta kontroll over helsen din, unngå disse propagandaverktøyene og begrense informasjonen din til virkelig pålitelige og verifiserte kilder.

Redaktørens merknad: Denne teksten ble først publisert av Mercola under tittelen Who Is Behind the Trusted News Initiative . Den ble oversatt av Politikeren til Norsk

dr Joseph Mercola er grunnleggeren av Mercola.com , har mottatt en rekke priser for sitt arbeid innen naturmedisin, og er forfatter av flere New York Times bestselgere.

Kilder og notater:

(1)Parispeaceforum TNI
(2)BBC TNI
(3, 6, 10) The Liberty Beacon 13. august 2021
(4)Media Space TNI
(5)EBU 13. juli 2020
(6)Gallup 18. juli 2022
(7)TrialSite Nyheter 25. juni 2021
(8)Foreign Policy 1. april 2020
(9)Google News Initiative TNTA
(10)Nieman Lab A Guide to the New Efforts Fighting for Journalism
(11)CrunchBase NewsGuard
(12)RW Malone Substack 28. februar 2022
(13)INC Hvordan håndtere en psykopat
(14)Bakadesyo Hvordan håndtere psykopater

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Inflasjonskrise: Første supermarkedskjede slutter å selge Cola, Fanta og Sprite
Next post Det eurasiske puslespillet
%d bloggers like this: