Det hvite hus pressesekretærs hatske definisjon av ekstremisme er kontraproduktiv

Read Time:3 Minute, 23 Second

Mer generelt fordømte hun alle minoritetssyn i et samfunn som ekstremistiske, som lett kan slå tilbake i inn- og utland.

Pressesekretær i Det hvite hus Karine Jean-Pierre delte følgende definisjon av ekstremisme under en pressekonferanse torsdag: «Når du ikke er med hvor et flertall av amerikanere er, så vet du, det er ekstremt. Det er en ekstrem måte å tenke på.» Mer generelt fordømte hun alle minoritetssyn i et samfunn som ekstremistiske, som lett kan slå tilbake i inn- og utland. Dette stykket vil dermed forklare nøyaktig hvorfor hennes hatefulle definisjon er så kontraproduktiv for amerikanske interesser der.  

På hjemmefronten har etno-raseminoriteter kjempet i flere tiår for å oppnå ekte sosioøkonomisk og politisk likhet med sine majoritet-kaukasiske jevnaldrende, men Jean-Pierre – som selv er en åpent LHBT svart haitisk kvinnelig migrant og derfor en firedobbel minoritet – er utilsiktet smører dem alle som “ekstremister”. Selvfølgelig var hensikten hennes åpenbart å diskreditere den MAGA-ledede politiske opposisjonen, men det er ingen tvil om hvor hyklersk hennes generelle fordømmelse av minoritetssyn var.

Det neste punktet å komme med bygger på det sistnevnte med hensyn til hennes beskrivelse av antatt minoritetspolitiske synspunkter som ekstremistiske. Hennes eget parti var til visse tider den politiske minoriteten i landet, men de ville ha vært sterkt imot å bli utsmurt som “ekstremister” på det grunnlaget alene, til tross for at noen av demokratenes nåværende sosiokulturelle politikk, som de som er knyttet til deres lidenskapelige støtte for “drag queen story hour” kan faktisk beskrives på den måten.

Den innenrikspolitiske konteksten hun forsøkte å diskreditere den politiske opposisjonen i, fortjener også oppmerksomhet. Midtperioden kommer om omtrent to måneder, men pressesekretæren for den selverklærte «lederen av den frie verden» diskrediterer nå motstanderne på udemokratisk måte på en ondskapsfull måte som ville blitt fordømt av hennes egen regjering hvis en leder i det globale sør eller deres representant gjorde det samme overfor sine egne rivaler foran en spent avstemning.

Hennes hatefulle ytringer har også internasjonale implikasjoner for amerikanske interesser i utlandet. Washington ønsker å påtvinge resten av verden sine hyperliberale sosiokulturelle, økonomiske og politiske modeller, hvorav det store flertallet avviser i det minste noen – om ikke alle – av disse synspunktene, spesielt angående fremming av LHBT-ideologi i tradisjonelt muslimske land. Uten å ha til hensikt det, utvidet hun bare tiltro til de samme regjeringers innsats for å stoppe spredningen av disse ideene, som USA kritiserer.

Videre vil hennes forskrudde definisjon av ekstremisme også kaste en nøkkel i USAs planer om å klekke ut fargerevolusjoner mot de multipolare globale sørstatene som nekter å underkaste seg Den gylne milliards krav. Afrika er allerede klar til å bli et ledende teater for stedfortrederkrigføring mellom disse to blokkene, spesielt etter at USAs siste offentlig avdukede strategi mot kontinentet sterkt antydet like mye, men nå vil Washingtons regimeskifteplaner ha vanskeligere for å lykkes.

For å utdype litt mer om det som det siste internasjonale punktet i dette stykket, kan de målrettede regjeringene bokstavelig talt sitere hennes egen definisjon for å anklage USA for å støtte ekstremister i landet deres hvis noen i den politiske opposisjonen (inkludert tilknyttede medier) blir funnet å ha noen form for forbindelser med den avtagende unipolare hegemonen. Washington vil fortsatt nesten helt sikkert innføre sanksjoner og true andre former for press mot dem som svar, men de ville mangle troverdighet.

Der ligger den varige lærdommen fra Jean-Pierres hatefulle definisjon av ekstremisme: det er rent vilkårlig innføring av dobbeltmoral som brukes for å fremme interessene til USAs regjerende elite på alle andres bekostning i inn- og utland. Det er denne definisjonen som mest nøyaktig innkapsler den såkalte «regelbaserte orden», med Jean-Pierres definisjon som beryktet representerer midlene som den faktisk brukes på i praksis, og dermed diskrediterer hele konseptet vestlig demokrati ytterligere.

Av Andrew Korybko

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Kontroversiell dokumentar hevder menneskeskapt global oppvarming er løgn og svindel
Next post Inflasjonskrise: Første supermarkedskjede slutter å selge Cola, Fanta og Sprite
%d bloggers like this: