Antifa ønsker å storme kontorene til Wien Energie

Read Time:2 Minute, 52 Second

I tillegg til den bisarre økonomiske katastrofen og behovet for 9 milliarder euro i statsstøtte, har det kommunale Wien Energie nå et annet problem: De radikale Antifa-demonstrantene oppfordrer til storming av kundesenteret i Wien-Spittelau. Den ekstreme venstresiden demonstrerer dermed også mot prisøkningene.

De venstreorienterte demonstrantene prøver allerede å mobilisere på de sosiale mediekontoene: 1. september, det vil si med starten av de nye prisøkningene til Wien Energie, skal kundesenteret i Wien-Spittelau stormes og okkuperes kl. 17.00. Da bør en tvangsutkastelse fra politiets side forhindres.

Sitat fra protestoppfordringen til den autonome Antifa: «Vi krever et samfunn utenfor kapitalistisk utbytting og patriarki. Vi krever det gode liv for alle!»

Antifa-kamerater mot kameratene i Wien Energie: Protestaksjonen skal finne sted i overmorgen

Interessant nok kom det faktum at Wien Energie er 100 % eid av byen Wien, som igjen for det meste styres av SPÖ-politikere, det vil si av kamerater, sannsynligvis ikke gjennom til Antifa-ledelsen.

Twitter-brukere kommenterte derfor: «Kanskje Antifa-troppene ikke burde plage de uheldige Wien Energie-ansatte i kundesenteret, men protestere direkte i rådhuset – og okkupere det. Tross alt var det også gjennomslag for spekulasjonene fra det kommunale energiselskapet og for de dramatiske prisøkningene.»

siktelser mot borgermester Ludwig

Selv i dag skal faktaerklæringer mot Wiens SPÖ-ordfører Michael Ludwig bringes inn til statsadvokaten: Det handler om mistanken om utroskap og embetsmisbruk i finansskandalen Wien Energie, som trolig koster Østerrikes skattebetalere over ni milliarder euro.

Nå skjer ting i rask rekkefølge: Mens den første transjen av de ni milliarder euro i statsstøtte til strømleverandøren Wien Energie, som har havnet i trøbbel, overføres i dag, skal en redegjørelse for fakta også komme fram til Økonomisk og korrupsjonsstatsadvokaten (WKStA).

Et team av advokater har skrevet en klage mot Wiens borgermester Michael Ludwig (SPÖ) og mulige medskyldige med den første informasjonen som er kjent om den røde finansskandalen. Påstandene i den: Det skal være mistanke om embetsmisbruk og tillitsbrudd – en domfellelse etter § 153 tredje ledd truer med inntil ti års fengsel.

Ordfører skal ha informert om 700 millioner overføringer «umiddelbart».

«Situasjonen er ganske klar», sier Wiens FPÖ-leder Dominik Nepp: Uten å informere kommunestyret hadde Wiens ordfører «siden juli igangsatt flere overføringer på 700 millioner euro hver» fra byen Wien til Wien Energie. Minst 1,4 milliarder euro i skattepenger fra wienerne strømmet til byens strømleverandør uten å informere den ansvarlige finanskomiteen og byparlamentet.

Det ble heller ikke rapportert etterpå, selv om Michael Ludwig var forpliktet til å gi informasjon «umiddelbart» etter å ha handlet på grunnlag av et nøddekret. Dominik Nepp: “Å si nå at vi uansett ville ha informert alle i september er en hån mot demokratiet.”

På grunn av denne mistanken krever FPÖ umiddelbar avgang av SPÖ-ordføreren. Men også fordi det er bevist at kommunale Wien Energie spekulerte med pengene fra strøm- og gasskundene. Nepp: «Energisjefene satset på fallende priser, solgte short – det er bare spekulasjoner. Helt klart. Som tilfellet var med lånene under SPÖs byråd Renate Brauner.»

SPÖ-ordføreren i Wien har fortsatt ikke kommentert de alvorlige påstandene – Michael Ludwig har forsvunnet siden finansskandalen ble kjent søndag kveld, kommunikasjonsteamet hans tar ikke telefonene og nekter alle samtaler med media.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post WEF lover å gjøre barn til “klimaaktivister” for å hjelpe å innlede “The Great Reset”
Next post Første amerikanske statsborger med FDA-godkjent implantert hjernebrikke
%d bloggers like this: