WEF lover å gjøre barn til “klimaaktivister” for å hjelpe å innlede “The Great Reset”

Read Time:7 Minute, 7 Second

World Economic Forum (WEF) har lovet å bruke skoler til å gjøre barn til klimaaktivister, som en del av deres ‘Great Reset’-agenda for menneskeheten.

En overskrift til en artikkel publisert på WEF-nettstedet 26. august spør:  “Bør skoler undervise i klimaendringer?”

Spørsmålet er selvfølgelig retorisk, siden WEF-globalistene har stått i forkant av det verdensomspennende presset for “klimaendringer”-indoktrinering av barn og ungdom i flere tiår. Artikkelen begynner med denne velkjente setningen: «Etter hvert som virkningene av klimaendringer blir stadig tydeligere, har denne sommeren bragt intense hetebølger, alvorlige flom og skadelige stormer.» Selv om WEF-uttalelsen ikke eksplisitt hevder at de nevnte alvorlige værhendelsene er  forårsaket  av menneskeskapt global oppvarming, er det den implisitte meldingen, en som rir på ryggen på de tusenvis av historiene i «mainstream»-mediene som  gjør det. anklager eksplisitt at “ekstremvær” øker på grunn av klimaendringer. (Klimalarmister og deres medieallierte har eskalert sine apokalyptiske påstander i dette området det siste tiåret, men som vi har vist tidligere – og viser her angående nåværende påstander – har toppklimaeksperter avkreftet disse ville påstandene. Orkaner, tørker, flom, skogbranner, hetebølger og stormer har  ikke  økt målbart i antall eller intensitet de siste årene eller tiårene Se  her ,  her ,  her ,  her og  her .

«I fjor», fortsetter WEF, «ble klimaangst avslørt å påvirke hverdagen til nesten  halvparten av unge mennesker , ifølge en global studie.» WEF gir en lenke som tar deg til en pressemelding fra University of Bath i Storbritannia som øker «studien» av universitetets «klimapsykologer». «Nesten halvparten av de undersøkte globale ungdommene (45 %) sier at klimaangst og nød påvirker deres daglige liv og funksjon – ifølge resultater fra den største vitenskapelige studien av klimaangst hos barn og unge, heter det i pressemeldingen fra Bath.

Bath-studien, publisert i  The Lancet  Planetary Health  og med tittelen  “Klimaangst hos barn og unge og deres tro på regjeringens reaksjoner på klimaendringer: en global undersøkelse,”  sier de “undersøkte 10 000 barn og unge (i alderen 16–25 år) ) i ti land (Australia, Brasil, Finland, Frankrike, India, Nigeria, Filippinene, Portugal, Storbritannia og USA; 1000 deltakere per land).

Studien sier som følgende:

Respondenter i alle land var bekymret for klimaendringer (59 % var svært eller ekstremt bekymret og 84 % var i det minste moderat bekymret). Mer enn 50 % rapporterte hver av følgende følelser: trist, engstelig, sint, maktesløs, hjelpeløs og skyldig. Mer enn 45 % av de spurte sa at følelsene deres rundt klimaendringer påvirket deres daglige liv og funksjon negativt, og mange rapporterte et høyt antall negative tanker om klimaendringer (f.eks. sa 75 % at de synes fremtiden er skremmende og 83 % sa at de tror folk ikke har klart å ta vare på planeten). Respondentene vurderte myndighetenes reaksjoner på klimaendringer negativt og rapporterte større følelser av svik enn av trygghet. Klimaangst og nød var korrelert med opplevd utilstrekkelig myndighetsrespons og tilhørende følelser av svik.

Studien konkluderte med at den utbredte “klimaangsten og nøden” blant barn og unge må skyldes på at regjeringer ikke har innført de undertrykkende restriksjonene som klimafanatikerne forfekter. Det er ikke det uopphørlige bombardementet mot barn med «klimanød»-skrekkscenarioer (smeltende iskapper, stigende havnivå, druknende isbjørn, døende korallrev, tørke, flom, skogbranner, utryddelse av arter, etc.) som forårsaker den ødeleggende psykiske lidelsen . Å nei, selvfølgelig ikke; “forskerne” vurderer ikke engang det. Nei, de sier at rekordmange barn går i mental nedsmeltning fordi regjeringer har nektet å stenge hele planeten i et “grønt” globalistisk-kommunistisk regime.

Fra The Lancet Planetary Health- artikkel:

Klimaangst og misnøye med myndighetenes reaksjoner er utbredt hos barn og unge i land over hele verden og påvirker deres daglige funksjon. En oppfattet svikt av regjeringer i å svare på klimakrisen er forbundet med økt nød. Det er et presserende behov for ytterligere forskning på den følelsesmessige virkningen av klimaendringer på barn og unge, og for regjeringer for å bekrefte deres nød ved å iverksette hastetiltak mot klimaendringer.

Det virker verdt å merke seg at hovedforfatteren, Caroline Hickman, ikke bare er leder av Climate Psychology Alliance (et venstreorientert antrekk som  demoniserer «fornektere»  -borgere og verdenskjente vitenskapsmenn som tar avstand fra global oppvarmingsfanatisme), men har også blitt omtalt som  forfatter for WEF. Men verken WEF-artikkelen eller pressemeldingen fra University of Bath – eller  The Lancet , for den saks skyld – er ivrige etter å påpeke dette. Dessuten ble Hickman og Dr. Liz Marks, hennes medforfatter av  Lancet –  artikkelen, begge promotert av WEF i januar i år, etter  Lancet artikkelen dukket opp. “Våre barns angst er en fullstendig rasjonell reaksjon gitt de utilstrekkelige reaksjonene på klimaendringer de ser fra regjeringer,” sa Hickman i et WEF-  innlegg . «Barn og unge mobiliserer nå rundt om i verden og tar regjeringer for retten; argumenterer for at unnlatelse av å handle mot klimaendringer krenker deres menneskerettigheter.»

“Beslutningene som makthaverne tar nå vil ha størst innvirkning på de yngste og fremtidige generasjoner, men de føler seg avvist og ignorert,” sa Liz Marks, også fra University of Baths psykologiavdeling, i samme WEF-artikkel. “Vi må vurdere fremtiden til unge mennesker, lytte til stemmene deres og sette dem i sentrum av beslutningsprosessen.”

Det stemmer, den hellige duoen og deres “klimapsykologi”-kamerater engasjerer seg i de mest avskyelige masseovergrepene og utnyttelsen av barn og ungdom og poserer deretter som frelserne til de samme misbrukte og utnyttede ofrene. Hickman og Marks er med andre ord neppe de upartiske «samfunnsviterne» de utgir seg for å være. De er propagandister i klimalobbyen på flere billioner dollar. De er talerør og akademiske prostituerte for WEFs  Great Reset.

Klaus Schwab og milliardærklubben kjent som World Economic Forum er ikke fornøyd med at hundrevis av millioner av skolebarn over hele verden har blitt traumatisert og plaget med pågående angst og nød forårsaket av nonstop FN/WEF global oppvarmingspropaganda. I stedet for fornuftig å revurdere deres skrekk indoktrinering, som utgjør kolossale psykiske overgrep mot barn, ønsker de å gå mye, mye lenger. WEF-globalistene presser fram FNs forslag om  obligatoriske  «klimaendringer»  som «en kjernekomponent i alle utdanningssystemer på alle nivåer innen 2025».

Dessuten berømmer WEFs artikkel 26. august 2022 regjeringen i Italia for å være det første landet som ga mandat (i 2019) FNs obligatoriske forslag til klimaplan for alle skoler.

“Til tross for at FN krever at klimastudier skal være en del av undervisningen på alle skoler innen 2025,” beklager WEF, “avslørte en UNESCO-studie i 50 land at  mer enn halvparten ikke refererer til klimaendringer .” Men her er WEFs gode nyheter: “Imidlertid gjør noen land gode fremskritt, som Italia, som i 2019 ble det  første landet som gjorde klimarelaterte studier obligatoriske i skolene .”

«Hele departementet blir endret for å gjøre bærekraft og klima til sentrum av utdanningsmodellen», sa Italias daværende utdanningsminister Lorenzo Fioramonti i et intervju med Reuters i 2019. «Jeg ønsker å gjøre det italienske utdanningssystemet til det første utdanningssystemet som setter miljøet og samfunnet i kjernen av alt vi lærer på skolen.»

Igjen, skjønt, mislykkes WEF og dets medier ved full avsløring. Mr. Fioramonti, hvis obligatoriske læreplaner de støtter, er en  “Agenda-bidragsyter”  til WEF og har blitt sjenerøst promotert av organisasjonen i mer enn fem år.

Fioramonti, som gjorde mange italienere rasende med sine radikale miljøforslag og med sine oppmuntrende elever til å hoppe over skolen for å delta i protester mot global oppvarming, trakk seg fra regjeringen i desember 2019 – men arven hans fra klimahjernevasking lever videre i Italias skoler.

FN og dets assorterte organisasjoner og tilknyttede selskaper (UNESCO, UNICEF, WHO, Verdensbanken, etc.) har skrudd opp sine kiddie/ungdoms klimamobber som forberedelse til FNs kommende klimakonferanse som skal holdes 6.-18. november 2022, i Sharm El Sheikh, Egypt. WEF/FN-mesterplanleggerne vil tilsynelatende ikke være fornøyde før de har en massiv hær av hysteriske, ukjendtlige Greta Thunberg-kloner som skriker «Hvordan våger DU!» og opptrer som maoistiske rødgardister for å skremme alle som våger å utfordre den totalitære agendaen til klimafanatikerne. Dette er ikke nytt; globalistene har bygget opp denne styrken av barneaktivister i over et tiår, som artiklene våre som er linket nedenfor viser. Men nå med Bidens behandlere som driver Det hvite hus, har de en enorm fordel de ikke nøt i løpet av de fire årene av Trump-administrasjonen: den fulle politiske og økonomiske støtten fra den føderale regjeringen. Kampen er i gang — og vil intensiveres når FNs klimakonferanse nærmer seg i november.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Den europeiske energikatastrofen takket være Great Reset, lockdown og sanksjoner
Next post Antifa ønsker å storme kontorene til Wien Energie
%d bloggers like this: