Den europeiske energikatastrofen takket være Great Reset, lockdown og sanksjoner

Read Time:3 Minute, 26 Second

I de fleste europeiske land rammer de enorme prisøkningene på energi nå sluttkundene. Plutselig blir mange konfrontert med prisøkninger på 400 prosent eller mer, som ofte gjør at de ikke lenger kan betale for oppvarming om vinteren. Nedstengninger og sanksjoner mot Russland, som har vært på plass siden 2014, har ført til enorme økninger i energi- og matvareprisene.

Et eksempel fra Østerrike er rapportert av heute.at under tittelen Kunder sinte på EVN: “Kom tilbake med gravemaskinen” . Strømprisene i Østerrike vil gå fra rundt 7 til 8 cent i 2021 til 32 til 34 cent fra høsten.

Hos Wien Energie, som tidligere hadde varslet lignende prisøkninger , viste det seg i går kveld at det i hvert fall er problemer ved kjøp av energi, at de ikke har nok penger eller ikke lenger kan få kreditt og derfor ser det ut til at hjelp fra skattebetalerne er nødvendig. De skal ha spekulert i fremtidige strømpriser – og gamblet det bort. Nå mangler €1,77 milliarder!

Selskapet er heleid av Wiener Stadtwerke, som igjen tilhører byen Wien. Den wienske delstatsregjeringen har så langt vakt oppmerksomhet med ekstremt udemokratiske og helseskadelige tiltak. Angivelig for å beskytte folk. Nå hjelper de mange wienere med å velge mellom å varme opp leiligheten eller spise om vinteren.

Så langt har Wien Energie vært sjenerøs med å finansiere fotballklubber og media:

I Storbritannia skriver Unity News Network om en begjæring for å oppfordre regjeringen til å avslutte sin politikk overfor Ukraina som selvdestruktiv og ikke i den britiske offentlighetens interesse:

De to konservative partilederne, Liz Truss og Rishi Sunak, har begge sagt at det britiske folket burde være villig til å lide for å støtte regjeringens Ukraina-politikk, men det fantes ikke på noe tidspunkt et mandat fra velgerne for denne vanvittige proxy-krigen startet av avtroppende statsminister.»

Vi er i den nye fasen av The Great Reset annonsert av WEF på vegne av de vestlige oligarkene: befolkningen blir presset med energiprisøkninger og mangel. Dette er vist på kartet over Europa med energiprisene.

Det dannes nå motstand mot denne energipolitikken. Storbritannias fagforeninger truer med en bølge av koordinerte streiker i de kommende ukene ettersom millioner av lavtlønnede arbeidere lider ettersom levekostnadene øker. Flyttingen, som også involverer de to største fagforeningene, Unison og Unite, kommer på et tidspunkt da den britiske regjeringen ikke er i stand til å bli enige om en detaljert familiestøttepakke, til tross for en 80 prosent økning i gjennomsnittlige gass- og strømregninger.

En gjennomsnittlig årlig regning på £1.277 ( €1.505 ) i Storbritannia i fjor forventes å stige til £ 3.549 (€4.184 ) i år , ifølge Reuters . Fredag ​​kunngjorde Storbritannias kontor for gass- og elektrisitetsmarkeder (Ofgem) en 80 prosent økning i strøm- og gassregningene, noe som understreker landets stadig dypere levekostnadskrise.

Nå er det ikke som om økninger i energipriser er de eneste økningene, siden de påvirker stort sett alle andre priser, inkludert matvarepriser. Og alle de som ikke har høytlønnede politiske verv blir rammet to ganger.

Back to the Great Reset: Planen er å tilby folk som ikke lenger har råd til å leve en grunninntekt, men ikke i kontanter, men i form av digitale sentralbankpenger. Rundt 250 millioner mennesker i Kina får det allerede. Dette setter dem imidlertid under total kontroll av staten. Den kan til enhver tid knyttes til visse forhold, for eksempel den fjerde boosteren. Og staten kan bestemme hva pengene kan og kan brukes på.

Vi har vært på vei mot dette siden begynnelsen av 2020 da pandemien ble erklært. Lockdownene og vaksinasjonskampanjen for vaksinasjonskortet og den digitale ID-en tjente dette formålet. Og nå sanksjonene som bare skader Europa selv. Og de ulike smittevernlovene som gjør at små og mellomstore bedrifter kan legges ned eller i det minste deaktiveres når som helst.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Den tsjekkiske justisministeren advarer om revolusjon
Next post WEF lover å gjøre barn til “klimaaktivister” for å hjelpe å innlede “The Great Reset”
%d bloggers like this: