leiemorder angivelig død i drapssaken om Darya Dugina

Read Time:1 Minute, 34 Second

Foran faren ble Darya Dugina (30) sprengt i stykker av en bilbombe. Den russiske hemmelige tjenesten FSB var raskt sikre på at ukraineren Natalya Vovk (43) sto bak angrepet. Rapporter hoper seg nå opp på Telegram om at den angivelige bombeterroristen er død

Den russiske hemmelige tjenesten var raskt i hælene på henne. Med bilder og videoer av de mistenkte bygget agentene opp et enormt menneskejaktpress bare noen timer etter angrepet på Alexander Dugins datter. De ukrainske bilskiltene på deres Mini-Cooper var kjent for verden. Også at hun skal ha flyktet til Estland med datteren (12).

17 knivsår og et stykke papir i hånden

Det hoper seg for tiden opp konsekvente rapporter, ifølge hvilke flukten til den antatte bombeterroristen skal allerede ha avsluttet. «Om natten ble hun funnet død i en leid leilighet. Med 17 stikk i kroppen og et stykke papir i hånden», heter det i en melding som sprer seg som ild i tørt gress på Telegram. I tillegg påståtte bilder som skal vise den døde kvinnen.
Det er fortsatt ingen spor etter datteren hennes.

Alexander Dugin var målet

Den unge kvinnen med de påfallende store leppene sprayet med hyaluronsyre skal ha blitt trent i den ukrainske hæren, hun har en tolv år gammel datter og skal ha kjørt med henne i en Mini Cooper til folkemusikkfestivalen i nærheten av Moskva. Der ville hun ha forberedt alt for å sprenge Toyota Pradoen til den kjente russiske nasjonalisten og tidligere rådgiveren for presidenten Alexander Dugin (60).

Hva den angivelige terroristen tilsynelatende ikke la merke til: Alexander Dugin ga sin datter, journalisten og propagandisten Darya Dugina (30), sin store SUV og kjørte bak denne bilen med en annen bil. På motorveien til Moskva ble sprengstoffpakken detonert, Toyotaen brant fullstendig i stykker, Darya Dugina ble drept momentant Alexander Dugin så datteren sin brenne i hjel i vraket.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Amerikansk politiker: “Vi bryr oss ikke om hvor mange ukrainere som dør
Next post Vestlige medier mangler nøytralitet
%d bloggers like this: