Amerikansk politiker: “Vi bryr oss ikke om hvor mange ukrainere som dør

Read Time:1 Minute, 56 Second

Amerikansk politiker: “Vi bryr oss ikke om hvor mange ukrainere som dør – vi vil vinne”

Disse ordene fra USA går hardt inn: Ifølge eks-senator Richard Black ligger beslutningen om krigens forløp – og også om dens mulige slutt – utelukkende i Washingtons hender. – Det er en stor fotballkamp. Og vi vil vinne,” sa Black i en video.

«Vi bryr oss ikke om hvor mange ukrainere som dør. Hvor mange kvinner, barn, sivile, soldater vil dø. Det er som en viktig fotballkamp og vi ønsker å vinne,” forklarte den tidligere senatoren. En video av uttalelsene hans går for tiden viralt på sosiale nettverk.

“Putin ble tvunget til å angripe”

Skylden for starten på krigen ligger heller ikke hos Moskva, ifølge tidligere amerikanske Marine Black. Militærtaktisk vitenskap forutsetter et 3:1-forhold mellom de angripende troppene og forsvarerne – bare i dette tilfellet har angriperen en sjanse til å vinne på slagmarken, forklarer republikaneren. Ved starten av krigen hadde imidlertid Putins væpnede styrker bare 160 000 mann i området, mens Ukraina hadde konsentrert 250 000 mann for et antatt angrep på Donbass. Blacks konklusjon: Putin ble tvunget til å angripe for å hindre Ukraina i å angripe Donbass.

“Ukraina kan ikke bestemme fred”

Black påpeker at russiske fly ikke ville bombe sentrum av Kiev, og heller ikke for eksempel Ukrainas vannforsyning. Ifølge den tidligere senatoren er dette fordi folk i Russland fortsatt håper på et fredelig utfall av konflikten. Han hevder å ha erkjent dette fremfor alt fra én detalj av tiden krigen startet: «I motsetning til de amerikanske stridsvognene i Vietnam , stoppet russerne foran fredelige folkemengder i de første dagene av invasjonen . I en slik situasjon ville vi bare knuse dem uten engang å avfyre et varselskudd, sier Black om sin erfaring i Vietnam, hvor han deltok i 270 oppdrag.

Kjemp så lenge USA vil

«Ukraina kan ikke bestemme om fred. Beslutningen om fred kan bare tas i Washington, men så lenge vi ønsker å fortsette denne krigen, vil vi kjempe til den siste ukraineren dør», avslutter Black i videoen.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Italiensk gjeldsmislighold kan være det verste sjokket noensinne for eurosonen
Next post leiemorder angivelig død i drapssaken om Darya Dugina
%d bloggers like this: