Den globalistiske krigen mot elementene i livet

Read Time:29 Second

Ny minidokumentar fra Mike Adams, grunnlegger av Brighteon avslører hvordan globalister prøver å forby nøkkelelementene i livet, inkludert KARBON, OXYGEN og NITROGEN, og hvordan de bruker denne krigen mot elementene for å sulte  menneskeheten i hjel samtidig som de reduserer den globale befolkningen.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Elektrisitetskrise i Østerrike: Første energiselskap kaster alle kunder ut!
Next post Ukrainske leiesoldater gjorde mytteri etter mange dødsfall
%d bloggers like this: