Elektrisitetskrise i Østerrike: Første energiselskap kaster alle kunder ut!

Read Time:1 Minute, 45 Second

Alle kunder vil kun få forsynt strøm ut oktober: Nå legger det første energiselskapet ned driften helt – prisøkningene på strømmarkedet gjør dette steget nødvendig, sier ledelsen. Tusenvis av strømkunder som har valgt nye billige tilbydere må nå bekymre seg.

Selskapets nettside er «under vedlikehold» – ingenting fungerer lenger: Selskapet «Schlausstrom», som startet i 2018 og har hovedkontor i Leonding ved Linz, legger ned driften. For tusenvis av kunder som har byttet til denne i utgangspunktet billigere strømleverandøren, er dette en katastrofe: Fra slutten av oktober vil de ikke lenger få strøm, melder oe24.

Nytt problem for Leonore Gewessler: Strømleverandører slutter å operere.
Irriterende: “Schlausstrom”-kunder kan ikke få noen informasjon – nettstedet er “i vedlikeholdsmodus”

“Må forhindre konkurs”

Kundene til “Schlausstrom GmbH” fikk vite om slutten av sin strømleverandør via e-post. Selskapets ledelse skrev: «På grunn av de massive omveltningene i energimarkedene kan selskapet ikke fortsette. Det økonomiske engasjementet for forhåndsfinansiering og sikring av energikjøpet, samt rettssikkerheten for andre markedsaktører, har nådd et nivå som vi som privat selskap uten en investor i bakgrunnen ikke lenger kan takle uten å gli inn i faren for insolvens.”

Og disse brevene sier også: “Dessverre har vi ikke noe annet valg enn å slutte å forsyne ALLE kunder med strøm og/eller gass i slutten av oktober 2022 med et tungt hjerte.”

I 15 måneder har kostnadene på strømmarkedet økt dramatisk og kan ikke lenger styres. I tillegg ville mange kunder ikke ha betalt regningene sine. Men siden «Schlausstrom» leverte energi i henhold til kontrakten og også forhåndsfinansierte den, oppsto det et annet økonomisk gap.

Tusenvis av andre strømkunder som har stolt på at nye, billige energiselskaper alltid kan levere, kommer også til å skjelve.

Energiminister Leonore Gewessler (De Grønne) har ennå ikke uttalt seg om dette nye problemet i den nåværende dramatiske energikrisen.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post En konstruert mat- og fattigdomskrise for å sikre fortsatt amerikansk dominans
Next post Den globalistiske krigen mot elementene i livet
%d bloggers like this: