Hurtigmat er allerede delvis produsert av insekter som sirisser eller melorm

Read Time:4 Minute, 42 Second

Proteiner fra industrielt oppdrettede insekter bør være det klimanøytrale grunnlaget for maten vår i fremtiden. Ikke mer gjødsel, ikke flere kyr som fiser metan og dessverre heller ikke flere bønder, slik det allerede praktiseres veldig intensivt i Nederland. I Amerika er det i alle fall tilsynelatende allerede kommet så langt.

Ferdigretter, snacks og, i hvert fall delvis, industrielt produsert mat – begrepet mat passer ikke lenger – finnes i stort antall i supermarkedshyllene. Det er imidlertid også en motbevegelse fra økologiske produkter og husmannskost, fra de som vil vite hva de spiser.

Imidlertid vil de som skal handle ferdigmat, snacks og alt som kommer i lufttett emballasje gjøre det lurt i å lese ingredienslisten før du legger dem i handlekurven.

Store selskaper legger i all hemmelighet til insekter til maten deres, og implementerer et mål satt av World Economic Forum og amerikanske oligarker for å oppmuntre folk til å spise insekter som en av de antatte nøklene til en bærekraftig planet.

Rockefeller, Ford, Gates Foundation og andre har allerede investert tungt i denne typen industri og også i online-distributører som Picnic.

Dr. Shawn Baker, forfatter av “The Carnivore Diet,” la ut et bilde av en pose med cheddarostboller laget med insektprotein i stedet for maismel.

I følge det kanadiske merket Actually Foods inneholder snacksen 10 gram protein per porsjon, som er hentet fra sirisser.

Ingrediensetiketten på baksiden av posen sier at puffene er laget med “organisk cricketmel”, og en allergiadvarsel på baksiden av posen advarer også: ” Personer som er allergiske mot skalldyr kan også være allergiske mot sirisser. ” . 

Ytterligere forskning ved Actually Foods’ morselskap, Entomo Farms, avslørte at de har som mål å gjøre cricketbasert mat til det første valget for folk som er interessert i høykvalitets, bærekraftig protein, og at de selger det sammen med cricketproteinpulver som også gjør helstekte sirisser i forskjellige smaker.

Snacksene som inneholder sirisser er bare noen få av mange nye produkter som omtaler insekter som en proteinkilde, og mange viser bare sine spesielle sirissblandinger med liten skrift eller på ingrediensetiketten.

Mens utsiktene til en bærekraftig fremtid virker som en edel bestrebelse, passer ideen med det globalistiske World Economic Forums mål om en dag å kvitte folk med næringsrike kjøttproteiner og legge dem om til insekt- og plantebaserte dietter.

WEF, på vegne av oligarkene som har investert i denne typen produksjon, hevder at disse nye diettene er nødvendige for å kontrollere karbonutslipp og takle den skyhøye befolkningsveksten.

” Verdens befolkning vil øke til 9,7 milliarder mennesker innen 2050. Dette betyr at til tross for det faktum at det bare er 4 % av dyrkbar jord på overflaten av planeten vår, er det fortsatt 2 milliarder flere mennesker å mate, skrev WEF i en artikkel i fjor.

” For å håndtere denne truende krisen vil eksperter og verdensledere samles på FNs mattoppmøte i høst, etterfulgt av COP26. Det som ofte blir oversett i disse diskusjonene er rollen insekter kan spille for å takle denne utfordringen.»

WEF fortsetter med å forklare at mennesker og kjæledyr sannsynligvis kan livnære seg av insekter, med melorm (dvs. maggots, pinworms) som behandles som en annen delikatesse sammen med andre insekter som er “mer karbonvennlige” enn tradisjonelle proteinkilder.

WEF ønsker at kjøttforbruk skal være “en sporadisk avlat” som bare konsumeres ved spesielle anledninger.

Nyt måltidet! God apetitt!

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Sanksjoner koster den tyske økonomien 200 milliarder euro
Next post Israelsk selskap ønsker å dyrke “syntetiske” menneskelige embryoer for organhøsting
%d bloggers like this: