Finlands statsminister: WEF-trening og deltakelse på Bilderberg-møter

Read Time:4 Minute, 19 Second

“Ung”, “kvinnelig”, “frisk”. Unge kvinner har det lett i politikken i disse dager. De finner i det minste døren til makten på vidt gap. Sanna Marin kunne få fotfeste på terskelen i Finland da hennes forgjenger Antti Rinne var ute på grunn av sykdom og Marin, daværende nestleder i partiet, trådte til.

Antti Rinne hadde mistet sin politiske troverdighet fordi han blant annet hadde unnlatt å gripe inn i en tariffstrid som ledd i privatiseringen av det finske postkontoret. Ifølge Kimmo Grönlund, professor i statsvitenskap ved Åbo Akademi, er årsakene som førte til at Antti Rinne gikk av, ikke blitt gjort offentlig kjent og det kan definitivt ha lurt noe i bakgrunnen som ikke ble snakket om høyt. Så nå var timen kommet for Snøhvit. Som partileder ble hun etter det finske systemet automatisk utnevnt til regjeringssjef. Så hun kom til rett sted til rett tid og veien til toppen ble kort.

I 2020 ble hun en av Young Global Leaders of the World Economic Forum. En ung, formbar kvinne uten reell erfaring som er verdt å nevne, som etter et studium som nå stort sett er “banket inn” og skreddersydd kun for arbeidsmarkedets behov (“lokal og regional forvaltning” som hovedfag og “administrasjon og juss” ” som mindreårig), Hvordan skal en så ung kvinne forstå noe om historie, kultur, filosofi, karakterdannelse, lojalitet og røtter? Men det er nettopp det som gjør en så ung person så attraktiv for WEF: de er et blankt ark som du kan skrive hva du vil på. Og den unge globale lederen? er grepet av sin grådighet: vil ha sin plass ved de mektiges bord.

Alle som er kjent med empowerment og økonomi, vet at du må være en hai for å overleve. Hvordan skal en så ung kvinne overleve? Jada, hun har rådgivende personale rundt seg, du kan se at hun har vært forberedt på hva og når hun må snakke, ordene hennes høres alltid snerten ut og hun vet hvordan hun skal iscenesette seg selv effektivt. Media i inn- og utland roser henne som en gal, «kvinnemakt» som plutselig blir kult, uansett om kvinnen er moden og klok eller en hul nøtt. Hovedsaken er en kvinne, hovedsaken er ung. Mange identifiserer seg da med henne fordi hun gjør embetet som regjeringssjef til et yrke som alle andre. Statsministeren som «nabojenta». De viktigste departementene i Finland er også bemannet av unge kvinner, den såkalte «Viisikko» (De fem).

Idealene fra tiden før blir fort glemt. Sa Sanna Marin i forbindelse med svineinfluensaen i 2010: « Frykt og trusler har alltid vært et kraftig markedsføringsverktøy, og det er enkelt å bruke dem til å selge en sikkerhet til publikum. Når massehysteriet har nådd sin smertegrense, er det ikke lenger rom for fornuft og fakta i den offentlige debatten », hennes regjering hadde for lengst mistet en kritisk avstand, pandemifortellingen, da snakket om en koronapandemi begynte ble dermed politisk slått ned og formidlet i media, ble enhver kritikk av den umiddelbart tilordnet aluminiumshattspekteret.

Som agent for WEF er det nå Sanna Marins oppgave ikke å gjennomføre interessene til de enkle finnene, men interessene til pengene, det vil si de mektigste globale selskapene og deres administrerende direktører. Så det er ikke rart at Marin ble invitert til Bilderberg-møtet, det samme var Kaius Niemi, redaktør ved den finske dagsavisen Helsingin Sanomat. Finland har for lengst blitt slukt av Vesten og dets «verdier» via EU, og NATO-medlemskap er en logisk konsekvens av avvisningen av sin egen kultur og uavhengighet. Økonomiseringen av alle livsområder fra barnehage til grav går også fremover i Finland med syv ligastøvler, det er ingen annen gud enn økonomien.

I Marins utseende reflekterer alle nå sine egne ideer om «kompetanse». Folk tror fortsatt at regjeringen vil gjøre sitt, at de statlige institusjonene er til å stole på, at man kan lene seg tilbake og leve sitt eget liv uten å måtte tenke på om det som står i avisene faktisk stemmer. «De der oppe» vet hva de gjør, det er det de er der for. Så det kom som et sjokk for noen å se de internasjonalt anerkjente videoene av en rå festende jente som er den finske statsministeren. Det er slik du feirer når du er 17, foreldrene dine er på tur og du går over bord uten at de vet det. Et slags opprør ser ut til å komme til uttrykk i det, åpenbart også overdrevne krav. For en ting er klart:

Men selv Sanna Marin burde være klar over at verden hun lever i og representerer er rotløs og hul og at hun kaster hundre år med finsk historie i søpla.

Kilder:

Mikä oli eronneen pääministeri Antti Rinteen lopullinen virhe? Taustalla på saattanut muhia jotain, mitä ei ole sanottu ääneen, epäilee professori – MTVuutiset.fi

Raharikas lääketeollisuus | Sanna Marin

deltakere (bilderbergmeetings.org)

Bilde fra Twitter

medienettstedet www.crisis.fi , –  YK, WEF yes EU käynnistävät maailmanlaajuisen sodan maanviljelijöitä vastaan.

Av Beile Ratut

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Tel Aviv skjuler bevis på etnisk rensing av palestinere fra offentligheten
Next post Sanksjoner koster den tyske økonomien 200 milliarder euro
%d bloggers like this: