Demonstrasjoner i Bangladesh, Pakistan og Haiti øker

Read Time:55 Second

Demonstrasjoner i Bangladesh øker

Demonstrasjoner i Bangladesh mot stigende drivstoffpriser og levekostnader, samt daglige strømbrudd.
Landet ser ut til å følge eksemplet med Sri Lanka, hvor protestene har økt i intensitet i flere uker.

Det pågår også for tiden store demonstrasjoner på Haiti mot høye levekostnader, usikkerhet, forverrede levekår og krav om statsministerens avgang. Det er satt opp veisperringer. Minst én demonstrant skal ha blitt drept av skudd.

Demonstrasjoner fant sted i Lahore og flere byer i Pakistan mot de ublu strømregningene som befolkningen nå får, mens strømbrudd blir stadig hyppigere i landet, som kan vare mellom 12 og 16 timer i døgnet. I tillegg til protester for Imran Khans parti og lederskap som er støttedemonstrasjoner.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Holocaust-overlevende Vera Sharav om viktigheten av å bevare ‘Nürnberg-koden’
Next post Tel Aviv skjuler bevis på etnisk rensing av palestinere fra offentligheten
%d bloggers like this: