WHO planlegger globale C19-vaksinasjonskampanjer for 2023 og utover

Read Time:3 Minute, 41 Second

I mange tilfeller er det vekket håp om at livet nå skal normaliseres og at koronatiltakene og vaksinasjonsplikten oppheves eller i det minste reduseres. Noen sprer til og med rykter om at WHO kan erklære pandemien over. Tvert imot planlegger WHO å fortsette eller til og med utvide vaksinasjonskampanjen i de kommende årene uten ende i sikte. Argumentene og påstandene er noen ganger hårreisende feil.

Planen er skissert i det globale COVID-19 vaksinasjonsstrategidokumentet som følger:

Mot slutten av 2022, når ytterligere vitenskapelig usikkerhet er løst og mer data er tilgjengelig, vil WHO sette i gang en konsultasjonsprosess for å utvikle en global covid-19-vaksinasjonsstrategi for 2023 og utover.

Og som et mål med fet skrift ” gjøre vaksinasjon for livsløpet til virkelighet” – “Gjøre vaksinasjoner for hele livsløpet til en realitet” . Så det livslange vaksinasjonsabonnementet er WHOs klart definerte mål.

Nye varianter som Omicron, som bare er like farlige som en forkjølelse, diskuteres ikke engang. Heller ikke på de massive vaksinasjonsdødsfallene og alvorlige vaksinasjonsbivirkningene. Ineffektiviteten mot de nåværende variantene takket være antigensynd og andre faktorer blir ganske enkelt ignorert.

I stedet gis motivasjonen: « Mange av de mest sårbare befolkningene forblir uvaksinerte i mange land, noe som resulterer i unødvendig død og lidelse, med etiske og sosioøkonomiske konsekvenser som merkes rundt om i verden. Det anslås at hvis alle land hadde oppnådd 40 % primærvaksinasjonsdekning innen utgangen av 2021, kunne rundt 600 000 dødsfall over hele verden vært forhindret….”

Det er en ganske absurd påstand, som kan sees av følgende grafer:

Som man kan se var det i 2020 uten vaksinasjon 1,89 millioner dødsfall med eller fra Covid, men i 2021 var det 5,44 – 1,89 = 3,55 millioner. Altså nesten dobbelt så mye som året før. Og det til tross for vaksinasjon? Eller rettere sagt på grunn av vaksinasjonen.

Og som sett her, er Afrika minst vaksinert og har færrest dødsfall med eller fra Covid, både i absolutte og relative termer.

Og på grunn av det, ” …er det avgjørende å opprettholde og øke farten til vaksinasjon gitt den utbredte reduserte oppfatningen av sykdomsrisiko, redusert befolkningsetterspørsel etter COVID-19-vaksiner…” WHO. Så på grunn av den lave etterspørselen må vaksineres ytterligere ….

Men påstandene blir enda mer absurde i kapittelet ” Prestasjoner og utfordringer “. Selv om 12 milliarder doser ble administrert, nådde “WHOs medlemsland et gjennomsnitt på 60% av befolkningen “. Som et resultat ble ” anslagsvis 19,8 millioner dødsfall unngått i 2021 “. Så hva nå 600 000 eller 19,8 millioner? Selv om det har vært nesten dobbelt så mange Covid-dødsfall på verdensbasis som i 2020, med risikoen for at viruset avtar fra variant til variant?

Vaksinasjonskampanjen kan og må fortsette gitt «den verdensomspennende forsyningen av COVID-19-vaksiner er i dag med en årlig produksjonskapasitet på 11-16 milliarder vaksinedoser». Imidlertid har ikke alle land råd, og derfor betaler EU godt, og derfor er ” store beløp tilgjengelig for landene med lavere inntekt gjennom kontrakter og donasjoner via COVAX-fasiliteten, regionale mekanismer og bilaterale tilnærminger “.

Og det understrekes igjen at ” boostervaksinasjoner, som er avgjørende for å opprettholde beskyttelsen, inkludert mot VoC “, må tas praktisk talt til livets slutt. Konsekvensene kan allerede sees i helsetjenestene som blir stadig mindre fungerende på grunn av sykdomsrelatert fravær i mange land, siden “Siden juni 2022 har 68 WHO-medlemsland vaksinert mer enn 80 % av helsearbeiderne sine “, som noterer avisen stolt.

Igjen understreker: “ Fulle vaksinasjonsplaner, inkludert WHO-anbefalte boosterdoser, er en viktig del av å bygge immunitet mot virusstammer som sirkulerer i samfunn over hele verden. WHO er ikke interessert i at mer enn nok studier allerede har vist at når ytterligere doser administreres og når personer som allerede er vaksinert blir smittet på grunn av antigensynden, produseres det nesten utelukkende antistoffer mot den originale Wuhan-varianten. Ett dødsfall per omtrent 4000 administrerte doser er heller ikke et problem.

C19-vaksinasjonsabonnement for alle til slutten av livet, det er tilsynelatende WHOs intensjon.

Global-Covid-19-vaksinasjonsstrategi-i-en-forandrende-verden—juli-2022-oppdatering

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post WEF anbefaler mikrochip-implantater til barn
Next post Forskere bruker Gain-of-Function for å gjenopplive dødelig spanskesyke
%d bloggers like this: