WEF anbefaler mikrochip-implantater til barn

Read Time:3 Minute, 15 Second

WEF fortsetter å flytte grensene for hva som er tenkelig, og fremmer chipimplantater denne uken. Det er mange fordeler, spesielt for barn. Klaus Schwabs klubb kjemper for aksept og normalisering av mikrochips i kroppen.

Det som ble ledd av om konspirasjonsteoretikerne: Bill Gates ønsket å chippe menneskeheten med vaksinasjonen. Kritikere ble angrepet i en foraktfull og patologiserende tone. Svært få trodde virkelig på det, selvfølgelig. Teknologien har kommet langt siden den gang. World Economic Forum (WEF) anbefaler å mikrochippe barn i et blogginnlegg denne uken. Det er “rasjonelle” grunner til dette.

Chip skal bli som briller

For WEF er det måter å “etisk gjøre disse fantastiske teknologiene til en del av livene våre,” rapporterer Reclaim the Net på lørdag. Et annet poeng for såkalte «konspirasjonsteoretikere».

Det er utvilsomt fortsatt en lang vei å gå før et stort antall mennesker vil være villige til å bli chippet. Så langt er det bare svært få mennesker som er åpne for denne teknologien. Oppgaven til WEF er derfor: å normalisere teknologien. Den kontroversielle teknologien bør aksepteres og anerkjennes.

Å implantere barn med en sporingsbrikke, for eksempel, bør derfor sees på som et «solid, rasjonelt tiltak», hevder WEF. The Schwab Club skriver dette i et blogginnlegg som omhandler fremtiden til «augmented reality» (AR) til «augmented society».

«Så skummelt som chipimplantater kan høres ut, er de en del av en naturlig utvikling som bærbare enheter en gang gjennomgikk. Det er ikke lenger et stigma knyttet til høreapparater eller briller», heter det i blogginnlegget. “De er tilbehør og regnes til og med som moteartikler. På samme måte vil implantater bli en handelsvare.»

Så i fremtiden bør mikrobrikken ikke være noe mer enn et par briller. Den egen ideen om fremtidens samfunn presenteres som en naturlig og logisk utvikling. Teknokratiet og dets interessegrupper forsvinner inn i argumentasjonen. Argumentasjonen følger imidlertid implisitt antakelsen om at dette er nøkkelen til de etiske spørsmålene.

Normaliseringsstrategien til WEF er spesifikt rettet mot barn:

– Grensene for implantater settes mer av etiske argumenter enn av vitenskapelig kapasitet. Bør du for eksempel implantere en sporingsbrikke i barnet ditt? Det er solide, rasjonelle grunner for å gjøre dette, for eksempel sikkerhet. Ville du faktisk gjort det? Er det for langt inne?”

Og allerede er grensene for hva som er tenkelig og tenkelig allerede noe utvidet.

Det er andre fordeler fra et helseperspektiv:

«Kanskje vi ønsker å åpne nye muligheter for barn med dysleksi gjennom implantater som oversetter i sanntid. På den andre siden er dysleksi en personlig egenskap. Vil vi endre det? Som samfunn har vi et valg å ta: ønsker vi å akseptere de menneskelige begrensningene som følger med læring eller aldring?»

kamp for rettigheter

AR er derfor «nyttig» på mange områder, for eksempel helsetjenester eller utdanning. Men det trengs «retningslinjer» for hvordan den enorme makten skal «etisk» reguleres. Selvfølgelig tar WEF seg av det for samfunnet som helhet. Fordi teknologiene er «transformative» for samfunnet, trenger de «riktig støtte, visjon og dristighet».

Rechlaim the Net lurer på hvorfor “modighet” er satt inn her: ” Det er en eufemisme å selge noen ganske opprørende ‘visjoner’ som WEF uttrykker, for eksempel: Som å erstatte medisiner med hjerneimplantater som manipulerer kroppen med elektriske impulser, og koble sammen alle slags brikker som settes inn i mennesker gjennom operasjoner med sensorer du kan finne i en stol.”

Kritikerne som bekymrer seg for grunnleggende og sivile rettigheter, deres privatliv, deres kroppslige autonomi og deres rett til «analogt liv» er egentlig ikke nevnt. De ville bare ha fordommer og ville «stigmatisere» de teknologiske stegene.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
50 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Dokumentar – Selection Code
Next post WHO planlegger globale C19-vaksinasjonskampanjer for 2023 og utover
%d bloggers like this: