Dokumentar – Selection Code

Read Time:39 Second

Opprinnelig skulle jeg ikke vise den før jeg fikk en kopi av rettighetsinhaverene men siden det er så stor interesse så deler jeg den nå allikevel istedenfor 22 August. Dokumentaren handler om Å avdekke en hemmelighet som er så kritisk for USAs overlevelse, overskrider politiske partier. Det handler ikke om å korrigere fortiden. Det handler om å korrigere fremtiden.

Tar også med YouTube visning for de som vil se den direkte via app på TVen.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Attentatet på Alexander Dugins datter Darya var et ekkelt terrorangrep
Next post WEF anbefaler mikrochip-implantater til barn
%d bloggers like this: