Attentatet på Alexander Dugins datter Darya var et ekkelt terrorangrep

Read Time:5 Minute, 1 Second

Attentatet på Darya representerer en kryssing av Rubicon i den ukrainske konflikten der Kiev har eskalert sine terrorangrep til det punktet å målrette familiemedlemmer til sivile som de ble lurt av falske nyheter til å feilaktig tro er uoffisielt var svært innflytelsesrike beslutningstakere som de ser ut til å ha trodd at faren hennes er. Dette målrettede attentatet som udiskutabelt ble påvirket av et halvt tiår med falske nyheter om denne filosofen viser de dødelige konsekvensene av USAs informasjonskrigføringskampanje.

Darya Dugina, datteren til den russiske filosofen og professoren Alexander Dugin, ble myrdet lørdag kveld da jeepen hun kjørte eksploderte på en motorvei i Moskva på grunn av det etterforskerne mener var en bombe som tidligere hadde blitt plassert i bilen. Det er også mistanke om at faren hennes var det tiltenkte målet etter at kilder avslørte at han også skulle ha vært i kjøretøyet, men bestemte seg for å reise hjem fra Tradisjon og historie-familiefestivalen på alternative måter i siste liten. Selv om ingen relaterte bevis ennå ikke er offentliggjort, begynner mange å tro at Kiev sto bak dette elendige terrorangrepet.

Professor Dugin er kanskje den nest mest “beryktede” russeren bak president Putin i den vestlige fantasien etter å ha blitt falskt anklaget for å være beslektet med en moderne versjon av “Rasputin” i årevis av vestlig media. I følge denne kunstig produserte informasjonskrigføringshistorien som allerede har blitt spunnet i løpet av det siste halve tiåret, skal filosofens tidligere arbeider visstnok overbevise den russiske lederen om å gjenopprette sin tidligere supermakts innflytelse over landene som pleide å omfatte Sovjetunionen. Realiteten er imidlertid at denne geostrategiske trenden var det naturlige resultatet av at stormakten hans gradvis kom seg etter dens post-sovjetiske kollapsen og mer selvsikkert forsvarte sine røde linjer for nasjonal sikkerhet i Eurasia.

Ikke desto mindre tjener det vestlige persepsjonsforvalteres narrative interesser å lage en dramatisk konspirasjonsteori for lettere å manipulere målgruppen deres. I stedet for å bare forbli i medieområdet, fikk imidlertid denne falske tolkningen av geostrategiske hendelser til slutt dødelige konsekvenser i den grad den lyktes med å overbevise regimet i Kiev om at professor Dugin visstnok utgjorde en såkalt “trussel” som de derfor følte var nødvendig å eliminere. Uansett, ergo drapsforsøket mot han som endte opp med å drepe datteren hans i stedet. Dette hendelsesforløpet fører til flere svært viktige konklusjoner.

For det første kan ubegrunnede påstander som de mot professor Dugin spre seg som en ild i tørt gress hvis de kreativt appellerer til det målrettede publikumets fantasi. For det andre kan denne falske nyheten ha svært reelle konsekvenser hvis den påvirker folk til å utføre voldshandlinger mot personer som målrettes. For det tredje, sivile som han og datteren hans som går i hverdagen er såkalte “myke mål” som lettere kan skades enn regjeringsfigurer fordi de ikke har fulltids sikkerhetstjenester for å beskytte dem. For det fjerde overvåket de ukrainske etterretningstjenestene åpenbart deres bevegelser, forsøkte å trenge inn i kretsene deres, og forberedte seg dermed på å slå til i fremtiden.

Og for det femte er professor Dugin og datteren hans offentlige personer som følgelig deler sine arrangementsplaner på sosiale medier, noe som i ettertid bidro til denne såkalte “mulighetsforbrytelsen” som var planlagt å bli begått indirekte via bilbomben som var til slutt ansatt som en del av dette attentatkomplottet. Fra dette kan det spekuleres i at den skyldige enten plantet enheten mens de to var på lørdagens festival eller en gang før, og det er uklart om det ble detonert via en tidtaker som ikke kunne stoppes (derav hvorfor den eksploderte til tross for at filosofen som endret planene sine i siste øyeblikk) eller hvis det ble gjort manuelt for å bevisst drepe datteren hans.

I alle fall representerer daryas attentat en kryssing av Rubicon i den ukrainske konflikten , der Kiev har eskalert sine terrorangrep til det punktet å sikte mot familiemedlemmer til sivile som de ble lurt av falske nyheter til å feilaktig tro er uoffisielt svært innflytelsesrike politikere som de ser ut til å ha trodd at faren hennes er. Det faktum at hun fortsatt ble drept til tross for at deres antagelig tiltenkte mål uventet bestemte seg for å reise hjem i et annet kjøretøy, tyder på at gjerningsmennene fortsatt bestemte seg for å gjennomføre planen deres for i det minste å sende en melding til han og Moskva om at de har bestemt seg for å eskalere deres USA-støttede hybridkrig mot Russland.

Dette målrettede attentatet som udiskutabelt ble påvirket av et halvt tiår med falske nyheter om denne filosofen viser de dødelige konsekvensene av USAs informasjonskrigføringskampanje. Den bekrefter også at den avtagende unipolare hegemonens fullmektiger i Kiev er virkelig statlige sponsorer av terrorisme som følgelig må behandles som sådan av det internasjonale samfunnet. Dette skumle terrorangrepet truer den legitime regelbaserte ordenen som er nedfelt i FN-pakten og bekrefter dermed at USA bevisst sår frøene til kaos i et desperat siste forsøk på å erodere russisk moral etter den langsomme, men jevne fremrykningen av sine styrker over det siste halvåret av sin spesielle militæroperasjon.

Flere titalls milliarder dollar verdt med USA-ledet vestlig militærutstyr til Kiev har ikke lykkes i å forme konfliktens forløp, som fortsetter å trende i retning av en uunngåelig russisk seier til tross for usikkerhet om det nøyaktige øyeblikket når dette utfallet vil bli offisielt anerkjent av sine motstandere. Bare den siden som taper ville ty til slike terrorhandlinger siden de helt klart mangler de konvensjonelle evnene til å endre hendelser på bakken til deres fordel. Objektive observatører kan derfor konkludere med at den USA-ledede NATO-fullmektigkrigen mot Russland gjennom Ukraina ikke har klart å oppnå sitt store strategiske mål om å lamme den stormakten og kan dermed være i sin konvensjonelle sluttfase.

Av Andrew Korybko

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Dokumentar trailer (live sending) – Selection Code
Next post Dokumentar – Selection Code
%d bloggers like this: