Protestbrev mot EUs sanksjoner: “Vil du ofre landet ditt for Ukraina?”

Read Time:1 Minute, 23 Second

Ikke bare i Østerrike, men også i Tyskland vokser motstanden mot EUs sanksjoner mot Russland. I et protestbrev ber håndverkerne i Sachsen-Anhalt kansler Olaf Scholz stoppe alle tiltak.

«Vi som håndverkere vet fra mange samtaler med våre kunder at de aller fleste ikke er villige til å ofre sin hardt opptjente levestandard for Ukraina. Det er ikke vår krig heller!» står det i et protestbrev fra Halle-Saalekreis distrikts håndverkerforening i den tyske delstaten Sachsen-Anhalt til kansler Olaf Scholz (SPD). Og fortsett: «Vil du være kansleren som ødela Tyskland? Vil du virkelig ofre landet ditt?”

Bekymring for “våre barns fremtid”

Russlands angrep på Ukraina er en alvorlig forbrytelse og «et klart brudd på artikkel 2 i FN-pakten». Imidlertid er de “bekymret for fremtiden til våre barn og barnebarn, bekymret for den fortsatte eksistensen til våre virksomheter og bekymret for landet vårt”. I tillegg vil «gjennomsnittsinntekten» snart ikke lenger være i stand til å betale for livet hvis prisene fortsetter å stige, kritiserer håndverkerne.

Ukraina er ikke en “feilfri demokratisk stat”

I tilfellet Ukraina kan man ikke snakke om en feilfri demokratisk stat, heter det. Håndverkerne viser til en publikasjon fra Transparency International, der landet til president Volodymyr Zelenskyj var på 122. plass i korrupsjon i 2021 – ingen andre europeiske land gjorde det dårligere. “Og du vil sette Tyskland i fare for det?” kritiserer de 16 underskriverne avslutningsvis.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Deprimert stemning når Zelenskyj besøker alvorlig sårede soldater
Next post Britiske medier: Nedstengninger og vaksinasjoner forårsaker flere dødsfall enn Covid
%d bloggers like this: