Deprimert stemning når Zelenskyj besøker alvorlig sårede soldater

Read Time:1 Minute, 5 Second

En ny ukrainsk propagandavideo viser den ukrainske presidenten som besøker de alvorlig sårede på et sykehus i Lviv. Bildene viser også hvor reservert og fjernt de skadde eks-soldatene reagerer på Volodymyr Zelenskyjs besøk.

Ukrainas president deler ut priser til de alvorlig sårede soldatene på militærsykehuset i Lviv – bare to av disse mennene kan smile, de andre ser ned eller til siden og unngår øyekontakt med Volodymyr Zelenksyj. De ligger alle i disse sengene etter alvorlige skader og lange operasjoner, en av disse veteranene fikk amputert begge hendene.

Anton Gerashenko, rådgiver for den ukrainske innenriksministeren, har nå lagt ut videoen på Twitter. Han skriver: «Absolutt heroisk. Modig og uovervinnelig. Med forsvarere som disse vil seieren definitivt være vår.”

Men det er en annen sannhet: ukrainske hærenheter publiserer i økende grad protestvideoer på Telegram-sider. De blir dårlig tatt vare på, har for lite mat, moderne og tunge våpen mangler – de føles som kanonfôr. Russisk propaganda rapporterer desertering og “ulovlige tilbaketrekninger” blant de ukrainske væpnede styrkene nesten daglig.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post De siste dataene viser at Europa kan revurdere sin militære støtte til Kiev
Next post Protestbrev mot EUs sanksjoner: “Vil du ofre landet ditt for Ukraina?”
%d bloggers like this: