Dramatisk lufthendelse: Krig med NATO var bare 30 meter unna!

Read Time:1 Minute, 39 Second

Kreml anklager nå NATO for bevisst provokasjon: Et britisk RC-135 spionfly hadde trengt inn i russisk luftrom, og MiG-31-avskjærerne raste forbi NATO-flyet bare 30 meter unna. En konfrontasjon ville få dramatiske konsekvenser.

Verden unngikk så vidt en ny krig – akkurat det må ha vært bare 30 meter mellom krig og fred: det er så nærme en russisk MiG-31 raste forbi et britisk RC-135 spionfly som angivelig invaderte russisk luftrom. Avlyttingspiloten gjorde det klart at bare en umiddelbar kursendring av det enorme rekognoseringsflyet ville forhindre at det ble skutt ned.

Den britiske regjeringen understreket at RC-135 «under ingen omstendigheter» gikk inn i russisk luftrom – og anklaget heller Moskva for en provokasjonshandling: «Flyet fløy over Norge og Barentshavet, men aldri over russisk territorium».

Sikret russisk luftrom: MiG-31 jagerfly

Moskva har ingen interesse i å eskalere konflikten

Ifølge «Daily Mail» mener britiske militæreksperter også at det russiske luftvåpenet har skylden for den farlige hendelsen: Det er ikke første gang Russland har handlet på denne måten. Og det vil ikke være siste gang.”

På den andre siden ville Moskva ha liten nytte av en utvidelse av krigen i Ukraina: En direkte konfrontasjon med NATO kan få ganske negative konsekvenser for Russland i denne konvensjonelt førte krigen i Donbass – de russiske væpnede styrkenes artilleri og luftoverlegenhet. er klart, den russiske hæren rykker frem til tross for store tap fortsatte jevnt og trutt.

Bilder av hendelsen, som RC-135-mannskapet overlevde med litt sjokk, er ennå ikke frigitt av det britiske forsvarsdepartementet.

Var på den russiske grensen: en britisk RC-135, et spionfly.
En russisk MiG-31 avskjærer
«Flightradar»-appen viser flyturen til det britiske spionflyet – om linjene er helt riktige kan ikke bevises.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Polen sier at Berlin og Paris driver EU som et “oligarki”
Next post Ode til venner
%d bloggers like this: