«Generasjon klimavern»: Avfallsfjell etter Street Parade i Zürich

Read Time:1 Minute, 14 Second

Søppel, narkotika og nålestikk. Mellom å hoppe over skolen på fredager og redde verden, fant tusenvis av unge mennesker fortsatt tid til en støyende fest. Men forsøplingen til Street Parade i Zürich er noe å ta seg tid til å få med seg: 100 tonn avfall (!), pluss alkohol- og narkotikarester.

Sentrum var som en søppelplass morgenen etter. Bare utenfor paraderuten samlet rengjøringsarbeidere søndag kveld 38 tonn aluminiumsbokser, ølflasker og plast. Totalt måtte over 100 tonn avfall fjernes fra byens gater og enger.

Selv grovavfall blir kastet

Men det stoppet ikke med dette vanlige søppelet. – Enkelte mennesker tror de kan kaste avfallet sitt over alt i dag, sier en arrangør i sveitsiske medier. Enten det er griller, kjøleskap eller kontormøbler: «Det er et par ting som får deg til å lure på hvordan de kom hit», sier han.

Mystiske nålestikk fant også veien dit

Noen av deltakerne vil også spørre seg hvordan de kom seg dit i utgangspunktet. “Weltwoche” rapporterer om 359 behandlinger for alkohol- eller narkotikabruk. Og en skummel trend fant også veien til technofestivalen: den såkalte «nålestikkingen», der folk blir angrepet av fremmede med nåler og injiseres med ukjente stoffer. Åtte personer ble ofre for den mystiske handlingen som trender i Europa for tiden.

Er du fornøyd med innholdet som politikerne kan bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Eksperter: Sri Lanka er et offer for grønn politikk og FN
Next post Europa betaler og lider – Zelenskyj tilbyr nå miniskatt for oligarkene i landet
%d bloggers like this: