Før “Vinteren av sinne”: Staten krever lydighet

Read Time:4 Minute, 5 Second

Politikere og media prøver for tiden å skremme befolkningen. Kritikken av krigen og den kommende kritikken mot staten bør kveles.

Det er ingen enkel operasjon som politikerne i dag må gjennomføre. Mens folket i Østerrike og Tyskland er innstilt på energimangel, utarming og avindustrialisering, fortsetter de å kreve full solidaritet med Ukraina og dermed ytterligere eskalering mot Russland.

Regjering kontra folk

I ORF-sommersamtalene mandag gjentok rektor Werner Kogler at Ukraina «ikke bør stå alene» i denne «bestialske angrepskrigen som bryter med folkeretten». Han advarer mot «enkle svar». Selv med fred ville det ikke være noen “enkle løsninger”.

EU-politikerne har åpenbart ingen interesse av å dempe opptrappingen som har startet mot Russland. Kogler, som i årevis var imot enhver form for østerriksk patriotisme, ville nå til og med forsvare landet «med våpen». Han var embetsmann og er trolig ikke lenger i militær alder.

Den politiske kampanjen mot mulige regjeringskritikere viser også at konflikten med Russland sannsynligvis vil være spesielt smertefull for Østerrike og Tyskland. Det gjøres allerede forsøk på å stoppe en sosial bevegelse ved roten.

Julian Reichelt, Ex-Bilds sjefredaktør, oppsummerte nylig det slik.

“Men det som nå skjer er en målrettet skremselskampanje mot befolkningen for å kritisere potensielle regjeringskritikere fra begynnelsen. Ledet av Nancy Faeser jobber den føderale regjeringen, kontoret for beskyttelse av grunnloven, den innenlandske hemmelige tjenesten og offentlige medier tilsynelatende tett sammen for å avskrekke folk fra å si sin mening.”

Felles motto? Demonstranter som bryr seg om landet må bli hjemme.

For noen dager siden sa den bayerske radioen: Alle som ønsker å endre noe politisk og praktisere saklig kritikk bør ikke gå ut i gatene og kritisere staten. Å ta med kritikk til gatene er ikke lenger spesielt demokratisk.

Et krav som «Open Nord Stream 2», som umiddelbart vil avverge en mulig gasskrise, med mindre Putin selv stenger gasskranen, anses nå som «antidemokratisk» og ikke et saklig krav. Og selv om Nord Stream 2 skulle åpnes, som er i hendene på den tyske regjeringen, ville det ikke stoppe den økonomiske krisen. Men trusselen om avindustrialisering ville i det minste blitt stoppet inntil videre.

Tullete sosialisme

De grønne, enten det er i Tyskland eller Østerrike, tar kanskje ikke feil i det hele tatt. Endelig kvitter vi oss med fossil energi – i hvert fall de fra Russland. Klimaet vil ikke bli reddet på denne måten, siden Russland leverer det til andre land og Europa importerer det dyrere fra andre steder, men avindustrialiseringen av Tyskland og Østerrike kan oppnås. Tilbake til middelalderen, men med 72 kjønn.

Agendaen til de to venstreorienterte partiene, De Grønne og Socialdemokratiet, møter uten tvil det Marx og Engels kalte «borgerlig sosialisme». Passasjene blir ofte oversett av dagens venstreside. I motsetning til hva folk tror, ​​var ikke Marx venstreorientert, men var enda tøffere til venstre for tiden enn han var til høyre for tiden.

Rudolph Bauer minnes en passasje i Marx og Engels tirsdag i ” MagMa – Magazin der Masse “:

«En del av borgerskapet ønsker å bøte på sosiale sykdommer for å sikre det borgerlige samfunnets fortsatte eksistens. De hører hjemme her: økonomer, filantroper, humanitærer, forbedringer av arbeiderklassens situasjon, veldedighetsarrangører, kanselleringsaktivister av grusomhet mot dyr, grunnleggere av måteholdssamfunn, hjørnereformatorer av det mest brokete slag. Og denne borgerlige sosialismen har også blitt utarbeidet inn i hele systemer.”

Bauer tolker passasjen som følger:

«Hvem tenker ikke på World Economic Forum og dets ‘Great Reset-talsmann’ Klaus Schwab, på antatte filantroper som Bill Gates, på transhumanisme, på Greens and Fridays4Future, på matbankene og veganerbevegelsen når denne listen er gjort til dyre rettighetsaktivister, fagforeningene i DGB, SPD, fredsbevegelsen og sist men ikke minst Die Linke. Mottoet er reform i stedet for revolusjon.”

Du er raskt tilbake til redaktøren av Bayrischer Rundfunk, som kun ser «objektiv kritikk» (hva nå enn det er) innenfor en demokratisk ramme. Det er ulovlig å protestere på gaten. For øvrig kalte disse venstreorienterte Marx og Engels for “skitne og avslørende”. 170 år senere ble borgerskapet «bobo». Ledelsen til sosialdemokratene og de grønne, enten Robert Habeck eller Pamela Rendi-Wagner, kan trygt beskrives som «bobo-sosialister».

I dag, tirsdag, steg gassprisen i EU igjen til over 2500 amerikanske dollar for 1000 kubikkmeter. Gass nådde denne toppprisen for første gang siden begynnelsen av mars.

De østerrikske sosialdemokratene, etter at sjefen deres trommet for ZeroCovid nesten mer voldelig enn de grønne, ønsker i mellomtiden å skumme av energileverandørenes «overfortjeneste». Sosialdemokratene vil ikke høre at Covid-politikken virkelig utløste inflasjon i utgangspunktet. Å skumme av «overfortjenesten» kan kanskje i liten grad roe den sosiale krisen, men sannsynligvis ikke stoppe krigsøkonomien og utarmingen. Spesielt ikke hvis konflikten med Russland fortsetter å eskalere. Politikerne har ikke lenger støtte fra befolkningen.

Er du fornøyd med innholdet som politikerne kan bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Medieforkjemper: Cancel culture ønsker å ødelegge de som tenker annerledes
Next post 100 år med amerikansk innblanding og regimeendring, fra Iran til Nicaragua til Hawaii til Cuba
%d bloggers like this: