Neste opptrapping: Departementet sender ut tweet om hvem som er et «Putin-troll».

Read Time:1 Minute, 49 Second

Det er et «grenseoverskridende utsagn», for andre rett og slett «galskap» – alle er enige om at meningsdiktaturet dermed har nådd et nytt lavpunkt. I en offisiell tweet fra Robert Habecks, Tysklands visekansler og leder for grønne departement for økonomi og klimabeskyttelse blir det nå dømt hvem som er et «Putin-troll».

«Hvis noen setter krigen i Ukraina i perspektiv, er det helt klart et Putin-troll», tvitret departementet til verden. Hvorfor det tyske klimaverndepartementet føler seg tvunget til å håndtere «troll» er fortsatt uklart. Man kan i hvert fall tenke at det er viktigere ting å gjøre i lys av energikrisen. Ifølge departementet er det en «minoritet» som er veldig høylytt. En vurdering som også forbundspresident Alexander Van der Bellen ser ut til å dele. Faktiske målinger viser at over halvparten er en minoritet for myndighetene. Du er nå uansett putintroll i EUs øverste kommanderende land om du setter konflikten i perspektiv og ikke bare ekkoer det faderstat sier.

Alle som setter krigen i Ukraina i perspektiv er helt klart et Putin-troll. En sammenligning mellom politiske valgresultater og det å følge denne feeden viser at dette er en minoritet som er veldig høylytte på sosiale medier.
Marcus: Et byråkrati må være nøytralt, Uttalelser fra et departement som dette. Absolutt no-go. Stephan: Dessverre er det Tysklands nåværende tilstand, mye mening, stor munn, lite kunnskap. Egi: Mer enn halvparten av Østerrike mot #sanksjoner I motsetning til hva den politiske eliten forventet av østerrikerne, er flertallet i landet mot sanksjonene. Bare rundt en tredjedel ønsker å fortsette den økonomiske krigen mot Russland.

VdB kalte sanksjonskritikere “samarbeidspartnere”

Skandalen minner om Van der Bellens tale, der han beskrev borgere som er kritiske til sanksjonene mot Russland som samarbeidspartnere av Russland. I følge eXXpress tidligere opinionstrend hevdet statsoverhodet at folkets flertallet (52 prosent) av østerrikere var støttespillere av Russland.

52% ønsker å stoppe sanksjonene. 35% ønsker å fortsette sanksjonene. 13% vet ikke, bryr seg ikke

Er du fornøyd med innholdet som politikerne kan bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Historien om forfølgelsen av Ignaz Semmelweis og likheten med dagens medisinske etablering
Next post CDC innrømmer feilinformasjon om C19-vaksineovervåking
%d bloggers like this: