Avhengighetserklæringen

Read Time:7 Minute, 39 Second

FNs Agenda 2030 tar sikte på ødeleggelse av små gårder, mot kunstig knapphet og en enestående økning i makt for store landbruksbedrifter.

FNs 2030-agenda for bærekraftig utvikling er grunnlaget for regjeringens politikk for å begrense landbruket og transformere matsystemer i ulike deler av verden. Det forklarer Alex Newman, en prisvinnende internasjonal journalist som har dekket emnet i over et tiår. Agendaen er en handlingsplan utarbeidet av De forente nasjoner (FN) for å nå 17 bærekraftsmål (SDG). Disse målene ble vedtatt av alle FNs medlemsland i 2015 . Daværende FNs generalsekretær Ban Ki-moon kalte 2030-agendaen “den globale erklæringen om gjensidig avhengighet , ” sa Newman i et nylig intervju på Epoch-TV-Vist som ” Crossroads “. «Etter min mening var det et direkte angrep på vår uavhengighetserklæring. I stedet for å være uavhengige nasjoner, vil vi nå alle være gjensidig avhengige.»

2030-agendaen “dekker hvert element i menneskelivet, hvert element av økonomien,” inkludert den globale omfordelingen av rikdom, ikke bare innen nasjoner, men mellom nasjoner, kommenterte Newman. “Agendaen sier spesifikt at vi må endre måten vi forbruker og produserer varer på,” la han til. Mål nummer to på 2030-agendaen tar spesielt for seg ernæring, sa Newman.

I september 2021 var FN vertskap for Food Systems Summit, som understreket behovet for å utnytte kraften til matsystemer for å nå alle de 17 målene for bærekraftig utvikling innen 2030, ifølge en uttalelse fra FN .

“Alle, overalt, må handle og jobbe sammen for å transformere måten verden produserer, konsumerer og tenker på mat,” heter det i uttalelsen.

Erverv av jordbruksland

Agendaen for bærekraftig utvikling dukket opp på 1970-tallet da FN forsøkte å definere den på en konferanse i Vancouver, Canada i 1976. sa Newman.

Konferansen, den første FN-konferansen om menneskelige bosetninger, kjent som Habitat I , vedtok Vancouver-erklæringen, en rapport med anbefalinger for FNs medlemsland.

Newman siterer et utdrag fra den rapporten:

“Land kan ikke behandles som en ordinær eiendel kontrollert av enkeltpersoner og underlagt markedsbegrensninger og ineffektivitet. Privat grunneierskap er også et viktig redskap for akkumulering og konsentrasjon av rikdom, og bidrar derfor til sosial urettferdighet.»

Alex Newman

Newman sa at han tror at FN til syvende og sist ønsker å avslutte privat landeierskap. “Vi ser dette over hele verden. Dette skjer ikke bare i Nederland.»

Han mener det føres krig mot bønder og gårdbrukere, spesielt de som er uavhengige eller utenfor systemet.

“De ønsker å kaste ut småbønder, til og med mellomstore bønder, fra deres land og bringe alt under kontroll – jeg tror ikke det er et annet ord for det – fascistiske offentlig-private partnerskap.”

Newman ga noen eksempler for å illustrere poenget sitt: Det kinesiske regimet tvinger bønder til å flytte til megabyer, bønder blir drept i Sør-Afrika ), og Securities and Exchange Commission (SEC) i USA har foreslått en ny regel som vil gi forbud mot at små og mellomstore bønder kan gå konkurs.

I mars 2022 foreslo SEC en regulering som ville pålegge offentlige selskaper å rapportere sine karbonutslipp og annen klimarelatert informasjon, samt lignende informasjon fra alle selskaper de gjør forretninger med, sa SEC i en uttalelse .

Dette vil bety at alle selskaper i et børsnotert selskaps forsyningskjede må rapportere sine karbonutslipp og klimarelaterte data.

De republikanske amerikanske senatorene Tim Scott (South Carolina) og John Hoeven (North Dakota) ledet 30 lovgivere som ba SEC om å omgjøre forslaget deres, og kalte det en “overskridelse av reguleringen.”

“Å påtvinge regulatoriske overgrep mot bønder og ranchere er utenfor myndighetene som er tildelt SEC av kongressen sin kontroll,” sa senatorene i en uttalelse . “Dette omfattende rapporteringskravet vil legge en betydelig byrde på små familiebedrifter.”

American Farm Bureau Federation sa i en uttalelse at den foreslåtte regelen kan påføre bøndene «betydelige kostnader» fordi de ikke har lag med overholdelsesansvarlige eller advokater som store selskaper. Det kan også sette små og mellomstore bønder ut av drift og tvinge matforedlingsselskaper til å søke rå landbruksprodukter utenfor USA, heter det i uttalelsen.

Sentralisering av matforsyning

“Når du kontrollerer matforsyningen, kontrollerer du alt,” sa Newman. «En av tingene kommunistene likte å gjøre var å skape knapphet og skape avhengighet. Så lenge det er uavhengige mennesker som er i stand til å klare seg selv, er det virkelig ikke behov for regjeringen til å styre livet og kontrollere alt du gjør, sa Newman. “Amerikanerne er et godt eksempel,” fortsatte Newman. “Så lenge matproduksjonen er utbredt og i hendene på uavhengige produsenter, blir det veldig vanskelig å få folk til å bøye seg etter din vilje.”

Ideen om å bruke mat som et våpen har vært et kjennetegn for kommunistiske regimer i 100 år, forklarte Newman. “Det er også et varemerke for de samme menneskene som åpent fremmer FNs 2030-agenda, bærekraftsmålene og til og med World Economic Forum .”

De som “konstruerte den kontrollerte ødeleggelsen av matforsyningen vår ønsker å fullstendig omstrukturere den” for å få total, sentralisert kontroll over den fordi den gir dem absolutt makt over alle under deres jurisdiksjon, sa Newman.

For eksempel dannet det kinesiske regimet og megaselskaper et offentlig-privat partnerskap for å sentralisere kontrollen over matforsyningen, ifølge Newman.

Det ligner på Nazi-Tyskland, hvor private selskaper på papiret eide og tilsynelatende drev virksomheten, men til slutt tok de private selskapene ordrene sine fra regjeringen, forklarte Newman.

I USA brukes ESG-beregninger for å “ta kontroll over den økonomiske sektoren, over individuelle selskaper, og sette dem til tjeneste for målene til det jeg kaller rovdyrklassen – menneskene bak World Economic Forum og bak forente Nasjoner,” sa Newman. ESG står for miljø-, sosiale og styringskriterier, som brukes til å evaluere selskaper basert på deres bærekraftsnivå.

Sentralisering av matforsyningen er bare en del av agendaen deres, men en veldig viktig en som, sammen med energi og andre ting, lar dem kontrollere menneskeheten, la han til.

Deltakelse av World Economic Forum

I januar 2021 lanserte World Economic Forum (WEF) og den nederlandske regjeringen et nytt initiativ kalt Food Innovation Hub, kunngjorde WEF. Gruppen som involverer flere partnere fra offentlig og privat sektor, er en viktig plattform som vil utnytte teknologi og innovasjon for å transformere matsystemer, heter det i uttalelsen.

Food Innovation Hub mottok flerårig finansiering fra den nederlandske regjeringen og etablerte et globalt koordineringssekretariat for å koordinere innsatsen til de regionale matknutepunktene og tilpasse seg globale matprosesser og initiativer som FNs matsystemtoppmøte.

Det globale matsekretariatet vil være basert i Wageningen, Nederland, i hjertet av det nederlandske landbruksmat- økosystemet , og vil lede utviklingen av globale og regionale matinnovasjonsknutepunkter, ifølge Invest in Holland-nettstedet. “Arbeidet til disse regionale sentrene er allerede i gang, med mer enn 20 organisasjoner som leder initiativet i Afrika, ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) , Colombia og India, samt det europeiske senteret.”

PepsiCo-sjef Ramon Laguarta sa i WEF-uttalelsen :

«Mat er en av de viktigste spakene vi kan bruke for å forbedre miljøet og helsen i samfunnet. Med riktig investering, innovasjon og solid samarbeid kan landbruket bli den første sektoren i verden som blir karbonnegativ. Å frigjøre dette potensialet vil kreve ambisiøse, pre-konkurransemessige samarbeid mellom ulike interessenter for å transformere matsystemet – akkurat det disse knutepunktene har som mål å fremme.”

Løsninger for å redusere globale klimagassutslipp som WEF forfekter inkluderer å erstatte dyrebasert mat med alternative former for protein som insekter og laboratoriedyrkede proteiner, ifølge en 2019 WEF-oppdragsmelding .

Flere innendørs oppdrettsoppstartede firma har dukket opp som svar på denne anbefalingen, inkludert Ÿnsect, “verdens første helautomatiserte vertikale insektfarm som er i stand til å produsere 100 000 tonn insektprodukter per år,” ifølge en WEF-rapport .

I mars kjøpte Frankrike-baserte Ÿnsect den amerikanske melormprodusenten Earth Producers for å utvide sin virksomhet i USA og gå inn på det amerikanske kyllingfôrmarkedet, sa selskapet i en uttalelse

Hvordan folk kan stoppe matovertakelse

Hvis folk vil unngå å ha matforsyningen brukt som et verktøy for å kontrollere de, må de finne alternative matkilder lokalt, sa Newman. “De må utvikle et forhold til de lokale bøndene i samfunnet deres, gå til det lokale bondemarkedet, forhandle med de lokale bøndene, komme til en ordning som å få ferske, sesongbaserte råvarer sendt fra de lokale gårdene for 100 dollar i uken.” , han sa.

“For hvis vi lar dem ta kontroll over hele matforsyningen, garanterer jeg at den vil bli brukt som et våpen for å ta fra deg friheten, for å få deg til å gjøre ting du ellers ikke ville gjort, for å beskytte… For å undergrave din nasjonale suverenitet, enten du bor i USA eller i et annet land, og til slutt for å frata folk deres private land og frihet. Hvis du eier jordbruksland, ikke selg deg selv til disse menneskene. De prøver å bestikke bøndene til å forlate landet deres.»

Redaktørens merknad: Dette innlegget dukket opprinnelig opp under tittelen Planned Global Food Shortage; Hvordan dyrke mat i hagen din » på Epoch Times og er oversatt til Norsk av Politikeren.

Er du fornøyd med innholdet som politikerne kan bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Reformer kan bli tvunget til EU raskere enn forventet
Next post Britiske økonomer: Zelenskyj går tom for penger til krigen
%d bloggers like this: