Ny jakt på voldelige ukrainere som utnytter Europas gjestfrihet som “diplomater”

Read Time:1 Minute, 23 Second

Bare tolv uker etter det brutale angrepet utenfor hotellet Bristol hvor en taxisjøf ble banket og og nesten drept av to ukrainske MMA utøvere som har flyktet fra Ukraina skjer det igjen. Ukrainske “diplomater” kjørte ukrainerne kjøretøyet sitt inn i en bil som tilhørte tyske feriegjester og ønsket å flykte da politiet ankom.

Noen ukrainske gjester og “diplomater” utmatter for tiden konseptet med gjestfrihet i Østerrike og Europa: Bare noen få uker etter det opprørende voldelige angrepet på drosjesjåfører foran Ringstrasse Hotel Bristol i Wien, forårsaket ukrainere igjen en dramatisk politiaksjon.

Ifølge informasjon fra «Krone» på ringveien, kjørte ukrainerne kjøretøyet sitt inn i en bil som tilhørte tyske feriegjester og ønsket å flykte da politiet ankom. Det var en kort jakt der politiet klarte å stoppe sjåførene som var involvert i ulykken.

I mai etterlot de ukrainske gjerningsmennene et offer på veien.

Ukrainere har diplomatisk status

En av de tre ukrainerne som ble spurt takket nei til alkometertesten, og føreren av bilen var angivelig beruset med en promille på 2 promille.

De mistenkte forble på frifot og vil trolig heller ikke behøve å frykte rettsforfølgelse: de skal ha diplomatisk status.

De ukrainske kjeltringene som skadet to drosjesjåfører foran Hotel Bristol i slutten av mai har fortsatt ikke blitt etterforsket selv tolv uker etter forbrytelsen – til tross for kjente bilskilt og tydelige videoopptak klarte ikke Wien-politiet å finne noen suksess i letingen etter disse ukrainerne.

Er du fornøyd med innholdet som politikerne kan bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post WEF vil ha ny kunstig intelligens som sensurmaskin på internett
Next post Etter 38 000 rettssaker: Johnson & Johnson tar babypulver av markedet
%d bloggers like this: