CDC fjerner faktapåstander: Påstanden om at piggprotein brytes ned er slettet

Read Time:2 Minute, 25 Second

I nesten to år har CDC, det øverste sykdomsorganet i USA, hevdet at kroppen ville bryte ned piggproteinet til mRNA-vaksinasjonen etter noen dager. Påstanden er nå i hemmelighet slettet fra nettstedet. Faucis autoritet ror for tiden massivt tilbake også på andre måter.

Blir piggproteinet som finnes i mRNA-vaksinene i kroppen lengre en påstått tidligere? Reproduserer den seg i det hele tatt? CDC hevdet tidligere at kroppen bryter ned piggproteinet i løpet av få dager. Denne posisjonen er nå i det stille slettet fra hjemmesiden.

Avgjørende tvist

Det har vært to meninger om dette spørsmålet så langt: en leir trodde at piggproteinet ville forbli i kroppen og kunne avsettes alle mulige steder og den andre leiren påstod at det brytes ned innen få dager.

At piggproteinet er giftig, bestrides heller ikke av den andre leiren, som gjerne kaller kritikerne sine for konspirasjonsteoretikere. Men fra CDC ble det nettopp hevdet at piggproteinet ville bli brutt ned av kroppen i løpet av få dager. Vaksine influensere og eksperter fortsatte å gjenta dette punktet. Det var et spesielt viktig «faktum» for dem da vaksinepresset stod på som mest.

Her er skjermbildet av CDC-hjemmesiden datert 21. juli 2022, som skal gi “fakta” om Covid-vaksinasjonen:

De punktene som er markert med gult, er i mellomtiden – stille – slettet.

Hvis du går til nettstedet i dag, ser “fakta” om vaksinasjon slik ut:

Se selv: den nåværende CDC-siden finner du her og den gamle siden finner du i nettarkivet her.

En bemerkelsesverdig “krymping av fakta” har skjedd ved CDC. Det gjenstår å se om et annet sentralt punkt også vil være bærekraftig på lang sikt. Som kjent tviler en svensk in vitro-studie på at mRNA-vaksinasjonen ikke endrer DNA.

CDC tilbakesporing

CDC ser for tiden ut til å ha satt et ekstremt høyt tempo for fjerning av tidligere påståtte fakta. For noen dager siden spøkte sjefen Anthony Fauci med at han hadde laget Covid-19 «på kjøkkenet sitt». Omtrent samtidig endret CDC anbefalingene sine: Alle som ikke har noen symptomer er ute av isolasjon. Personer skal ikke settes i karantene, teste eller gjøre noe annet. Han er rett og slett frisk når de er uten symptomer. Det var faktisk et av hovedargumentene på Politikeren da pandemien startet, at folk ut3n symptomer ikke smitter andre.

Nøyaktig de samme anbefalingene gjelder for vaksinerte og «uvaksinerte» og karantene anbefales ikke lenger for kontaktpersoner.

Er dette nok en indikasjon på at WHO snart vil erklære “pandemien” over?

Det ville utvilsomt vært en milepæl. Alle stater og myndigheter som fortsatt klamrer seg til autoritære helsetiltak ville åpenlyst avsløre at de ikke bryr seg om helse.

Er du fornøyd med innholdet som politikerne kan bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “CDC fjerner faktapåstander: Påstanden om at piggprotein brytes ned er slettet

Leave a Reply

Previous post Etter 38 000 rettssaker: Johnson & Johnson tar babypulver av markedet
Next post Ondskapens infantilitet
%d bloggers like this: