Hvorfor er kannibalisme ikke lenger et tabu?

Read Time:3 Minute, 15 Second

Kannibalisme opplever en enestående normalisering. Vi tilhører også de gammeldagse som synes bare tanken om det er ekstremt grøssende og skremmende. Men riktignok har knapt noe sjokkert oss siden den pandemiske tidsalderen.

Mens grønne utopister ved World Economic Forum (WEF) og andre steder fremmer den forestående matkrisen på ulike måter, foregår det samtidig en kampanje på medienivå for å gjøre «klimavennlige proteinkilder» sosialt akseptable. Slik som stekte insekter, kakerlakkmelk og mange flere.

Nylig har Hollywood-kjendiser blitt iscenesatt foran kamera, og forvridd hakkdyr for å få seerne til å slutte å spise fisk og kjøtt i tide. Offentlige opptredener av popkulturrepresentanter som lar seg instrumentalisere som pådrivere for politiske agendaer, er en indikasjon på situasjonens alvor.

Med andre ord er den radikale gjennomføringen av det respektive ‘Creep’-oppdraget nært forestående. Så gjør deg klar til å se et overutbud av insekter i supermarkedshyllene mens ferskt kjøtt og fisk blir stadig mer uoverkommelig for massene.

(Reese-rapport)

Men idérikdommen til de misantropiske verdenslederne åpner for enda mer skumle avgrunner. I fremtiden vil det menneskelige kostholdet utvides ikke bare av leddyr, men også med tobente.

Ja, du leste riktig – menneskekjøtt.

Vi tilhører også de gammeldagse som synes bare tanken om det er ekstremt grøssende og skremmende. Men riktignok har knapt noe sjokkert oss siden den pandemiske tidsalderen. Alt er mulig. Du må regne med alt.

Virkningen av denne normalt vanskelig fordøyelige informasjonen var derfor nøkternt begrenset. På en eller annen måte, siden lanseringen av insektkampanjen, har det kommet en subliminal forutanelse om at Homo Sapiens vil bli matet til hverandre i nær fremtid. Og nå, dessverre, har denne intuitive antakelsen som lå i dvale i oss blitt til kjød.

Kannibalisme opplever en enestående normalisering. Den tilsvarende fortellingen har brått gått fra en snikende prosess til progressiv indoktrinering.

(En kjendis som promoterer matkildene/valgene drevet av Agenda 2030)

Den britiske Daily Mail forteller oss at britiske kongelige spiste på menneskekjøtt for lenge siden, og insinuerte at hvis Royalty kan gjøre det, kan vi gjøre det også. Den amerikanske konservative med tittelen “Kannibalisme er kult,” og Bigthink forklarer hvorfor en svensk vitenskapsmann tar til orde for å spise mennesker. Bare for å nevne noen få.

Overraskende var også å se hvor mange mainstream-medier som trykket denne overskriften og historien som fulgte med «Burger som smaker som menneskekjøtt til tross for at han er veganer, vinner toppprisen». Ja, menneskekjøtt smaker tilsynelatende kjempegodt.

Siden klimaendringene igjen ble hypet opp som “verdens største trussel” rett etter årets “Covid Summer Hole”, har kannibalisme fått mistenkelig økt oppmerksomhet.

Dette faktiske tabubelagte emnet, som serverer TV-programmer, filmer, serier, litteratur, nyhetsartikler, spalter osv, er nå på topp.

Er det en storstilt eufemistisk “dumbing” på gang akkurat nå, tilsynelatende utelukkende rettet mot å omvende menneskeetende skeptikere?

Nylig tok New York Times  opp denne varme poteten på en altfor tolerant måte, og skrev nesten innbydende:

«Det viser seg at kannibalisme har en tid og et sted. I noen magevendende bøker, på TV eller på filmskjermer, antyder Ms. Summers og andre at tiden er inne.»

Forresten, et selskap som lager salami fra menneskelig vev gjorde det allerede. Den ekstravagante kjøttprosessoren, Bite Labs, annonserer på hjemmesiden sin med slagordet: “Spis kjendiskjøtt.”

I en kort reklamevideo forklarer selskapet at de tar celler fra kjendiser, dyrker dem til muskelkjøtt og bruker det til å lage sin «håndverkssalami». Dette er ment å få deg til å føle deg enda nærmere din elskede stjerne. Det er en gal verden!

Er du fornøyd med innholdet som politikerne kan bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Medier i Australia rapporterer “bombe”: bare 10% av dødsfallene er relatert til Covid
Next post WEF vil ha ny kunstig intelligens som sensurmaskin på internett
%d bloggers like this: