Statssekretæren i Norge innrømmer indirekte at Norge og vesten er blitt stadig mere totalitær

Read Time:4 Minute, 51 Second

Statssekretær Petersson innleder en uttalelse mot Russland med å peke det første av totalt tre tegn på at Putin-regimet får stadig sterkere totalitære trekk og dermed gir oss mulighet til å analysere de tre trekkene i en analyse. Jeg tenkte å kjøre en revers analyse på Petersson sitt “oppgjør med Russland”

1. «Jeg mener vi må kunne si at Putin-regimet i det siste, spesielt siden Russlands angrep på Ukraina i februar, har fått stadig sterkere totalitære trekk. Regimet har lenge forsøkt å kneble kritiske røster, men denne politikken har nådd nye høyder etter Russlands brutale invasjon av Ukraina».

«Landets siste uavhengige nyhetsmedier, blant annet Novaja Gazeta, Ekho Moskvy og Dozjd, har blitt tvunget til å legge ned virksomheten. I mars vedtok det russiske parlamentet en lov som gjør det forbudt å spre ‘falske nyheter’ om krigen i Ukraina, med strafferammer på inntil 15 års fengsel».

Tilsvar:

Jeg mener vi må kunne si at EU regimet, de siste årene spesielt angrepene på uvaksinerte har fått stadig sterkere totalitære trekk. EU sitt regime har lenge forsøkt å kneble meningsmotstandere, men denne politikken har nådd nye høyder når de har fengslet og brukt brutal vold mot fredelige demonstranter som også har ført til dødsfall etter at vaksinen kom.

Stadig flere borgerjournalister og alternative medier blir sensurert og blir tvunget til å legge ned etter trusler, blant annet i Sverige og andre steder i Europa, ikke bare på grunn av trusler men også fordi de risikerer å bli fengslet opp til flere år for å spre “falske nyheter”

Denne ekstreme ensrettingen og kneblingen av kritiske røster er tydelige tegn på et totalitært styresett.

2. Videre tar Petersson for seg hatretorikk, deriblant fra kommentatorer og programledere på statsstyrt russisk TV.

«Dette ledsages av stadig hardere retorikk. President Putin har tatt til orde for en ‘selvrensing’ av samfunnet. Parlamentspresident Vjatsjeslav Volodin kaller russere som har valgt å reise til utlandet ‘forrædere’. På statsstyrt russisk TV oppfordrer kommentatorer og programledere på daglig basis til nådeløs behandling av ‘fascistene’ i Ukraina».

Tilsvar:

Hatretorikken vi har sett i Skandinavia og blant EU sine medlemsland, Australia, Canada og USA har blitt mye hardere ikke bare blant politikere og ledere men også blant meningsfeller av staten. Politikere i vesten har blant annet oppfordret til å innfører lover som nekter sivile å reise med fly, gå på butikken, ta bussen og noen har til å med forsøkt å nekte folk helsehjelp.

Det har vært oppfordringer på nasjonale TVer så vell som vestlige internasjonale medier om å nekte syke mennesker transplantasjoner, sparke folk som er uenig fra jobbene sine, nekte folk jobb om de ikke gjør som myndigheter sier og til å med la folk dø utenfor sykehusene. Folk er blitt angrepet med vold på fly, i butikker og til og med truet med fengsel.

Denne type hatretorikk fra det vestlige regimets ledende representanter er et annet kjennetegn på et totalitært regime.

3. Mot slutten tar Petersson et oppgjør med det han omtaler som en løgnaktig fortelling som befolkningen blir presentert for.

«Videre ser vi at regimet forsøker å mobilisere støtte fra samfunnet til den aggressive krigføringen. Befolkningen blir presentert en løgnaktig fortelling om at befolkningen i de russiskokkuperte områdene av Ukraina trues av folkemord fra ukrainske myndigheters side».

«Det oppfordres til patriotisme og nasjonalisme, helt ned til barneskolen. Det rapporteres om at lærere har mistet jobben etter at studenter har angitt dem for å ha kommet med utsagn som bryter med regimets linje».

Tilsvar:

Videre ser vi at det vestlige regimet forteller oss løgner, om Covid-19, om vaksinene, om nitrogenoksidspredning, om klimaet. Dette er det helt åpenlyst at befolkningen blir presentert en løgnaktig fortelling om. At vaksinen er helt trygg, at  vaksinen fungerer mye bedre en statistikk og tall viser, og vi blir fortalt løgner om at meningsmotstandere er ekstremister, voldelige og farlige mennesker som må angripes med totalitær makt for samfunnes beste.

Løgnene blir fortalt helt ned i barneskolealder med totalitær tvangstesting, barn som blir kastet ut av skolen om de ikke gjør som de får beskjed om. Folk blir fortalt løgner at alt meningsmotstandere kommer med er løgn og konspirasjonsteorier. Dette gjør de vestlige regimene for å mobilisere støtte til totalitære tiltak som rammer befolkningen hardt og det fører til og med til dødsfall og annen sykdom.

Folket oppfordrer til å ubetinget tro på staten å “ta en for laget” og skape flokkmentalitet som drives av hat og ekstremisme mot meningsmotstandere.
Det rapporteres om at lærere har mistet jobben etter at det er avslørt at de er uvaksinert, ikke støtter “woke” kulturen, ikke går ned på kne for bevegelsen eller at de har kommet med utsagn som bryter med regimets linje.

Mobiliseringen av samfunnet, angiveriet og et propagandaapparat som sprer løgn og oppfordrer til hat, er et tredje kjennetegn på et totalitært regime.

Og dermed har Dagbladet sammen med Eivind Vad Petersson (Ap) bekreftet det vi fryktet mest av alt skulle være sant. De tre kriteriene som bekrefter at vesten, Skandinavia, EU medlemmer og vårt lille Norge får stadig sterkere totalitære trekk.

https://www.dagbladet.no/nyheter/russisk-tv-ryster-norge/76851391

Flere dør av vaksinen enn av covid-19
Vaksinen og løgnene
Totalitære regimer banker opp fredelige demonstranter
Totalitære regimer i vesten skyter på fredelige demonstranter.
Totalitær kontroll og politistat i vesten
Totalitære vestlige medier sensurerer meningsmotstandere

Er du fornøyd med innholdet som politikeren gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post I Afrika ønsker militæret DNA for digital identitet
Next post Kontoret for grunnlovsbeskyttelse ser stor fare for masseprotester i «sinnevinter»
%d bloggers like this: