Kontoret for grunnlovsbeskyttelse ser stor fare for masseprotester i «sinnevinter»

Read Time:1 Minute, 48 Second

Advarslene til den tyske utenriksministeren mot sivile opprør er nå bekreftet av Kontoret for beskyttelse av grunnloven: Ekspertene forutsier «svært emosjonelle krisesituasjoner» og terror på grunn av energikrisen og inflasjonen. Og: Corona-protestene som ble opplevd ville være “en barnebursdagsfest”.

Innbyggernes sinne mot regjeringene, som knapt har noen midler mot den undertrykkende inflasjonsbølgen og som også lar energiprisene eksplodere ved å gå med på EUs sanksjoner mot Russland, vokser fra uke til uke, som hundrevis av innlegg på sosiale mediekanaler eller som vist gang på gang i Politikeren.

En statlig sikkerhetsekspert advarer nå om en massiv eskalering av de sivile opprørene i de kommende vintermånedene: Stephan Kramer, presidenten for sikkerhetstjenesten for den store tyske delstaten Thuringia, spår voldelige demonstrasjoner på «ZDFheute.de». Og mot disse masseprotestene var Corona-demoene som allerede har blitt opplevd, ifølge Kramer, “en barnebursdagsfest”.

Advarer tydelig: Stephan Kramer, lederen av Kontoret for beskyttelse av grunnloven i den tyske delstaten Thüringen

Ekstremister ville undergrave demonstrasjoner

Den største faren, ifølge lederen av Kontoret for grunnlovsbeskyttelse: «Vi må anta at de legitime protestene til befolkningen vil bli infiltrert av ekstremister. Derfor kan det også tenkes konkrete voldshandlinger mot ting og mennesker, samt klassisk terrorisme med sikte på å styrte regjeringer.»

De europeiske regjeringene kan imidlertid bidra til å forhindre denne utviklingen, sier Kramer: «Etter min mening vil befolkningens tillit til de statlige institusjonene og myndighetene være avgjørende for om sosial fred opprettholdes og om vi sammen kan overvinne denne krisen».

Brandenburgs leder for Kontoret for beskyttelse av grunnloven, Jörg Müller, advarte også om at ekstremister kunne utnytte energikrisen og høy inflasjon til sine egne formål: «Ekstremister drømmer om en tysk rasende vinter».

Østerrikes føderale regjering prøver å roe situasjonen med en massiv anti-inflasjonspakke og utbetalinger fra august. Direktoratet for statssikkerhet og etterretning (DSN) har foreløpig ikke uttalt seg om dette truende problemet.

Høyreorienterte grupper forsøkte også å kapre Corona-demoene i Wien.

Er du fornøyd med innholdet som politikeren gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Statssekretæren i Norge innrømmer indirekte at Norge og vesten er blitt stadig mere totalitær
Next post Høyesterett på Balearene krever offentliggjøring av hemmelige avtaler mellom EU og legemidler innen 10 dager
%d bloggers like this: