Foruroligende røtter til Big Pharma, sosial kreditt og Great Reset opplyst i Indiana

Read Time:17 Minute, 46 Second

Dette er den andre delen av UK Columns førstehåndsdekning av den 8. Red Pill Expo som ble arrangert av G. Edward Griffins Freedom Force International i juli 2022 i Indiana. Del I er her.

Hva er red pill expo

Dr. David Martin , en patentforsker og pedagog, ga kanskje de mest nøkterne bemerkningene på den nylige Red Pill Expo på Hotel Wyndham i Indianapolis. av godt posisjonerte, svært ambisiøse økonomiske interesser med langsiktige design. Derfor, etter Dr. Martins syn, kom USA aldri virkelig i gang på et solid grunnlag av ekte frihet, i motsetning til den populære oppfatningen om Amerikas grunnleggelse som mange anser som hellig.

“Dette handlet aldri om ‘ vi, folket ‘”, sa Dr. Martin på Expo, dekket av UK Column 9.–10. juli. På nivå med et Amerika-først, pro-amerikansk grunnlovspublikum som sannsynligvis ville stille spørsmål ved deler av perspektivet hans, bemerket han frimodig: “Det kan ikke være et ‘Make America Great Again'”, med henvisning til Donald J. Trumps velkjente slagord; snarere, fortsatte han, “Vi må ‘gjøre America Great’ – punktum!”

I følge Dr. Martin var det nederlandske økonomiske interesser som i stor grad finansierte den amerikanske revolusjonen – i motsetning til utbredte antakelser om at Rothschilds og andre mektige jødiske familier og individer har vært hoveddriverne for mang en nasjonal transformasjon eller krise. .

På det notatet, da han senere ble spurt om den polskfødte jødiske forretningsmannen Haym Solomans nøkkelrolle med å hjelpe engelskfødte Robert Morris som den antatte “hovedfinansmannen” for opprørssiden i den amerikanske revolusjonen, sa Dr. Martin at disse mennene, selv om de var bemerkelsesverdige, var spillere på lavere nivå. Han utnevnte Stephen Girard og John Jacob Astor (født Johann Jakob Astor) som datidens ledende finansmenn som, sa han, utstedte “all gjelden for den revolusjonære krigen i 1775” – et år før uavhengighetserklæringen ble utstedt og krigen startet formelt 4. juli 1776.

Astor – oppført som en «tysk-amerikansk» kjøpmann, eiendomsmogul og investor – tjente formuen på et pelshandelsmonopol, samt ved å smugle opium til Kina (hvor bruken generelt var forbudt). “I forhold til BNP var han en av de rikeste menneskene i moderne historie”, bemerker Wikipedia.

Girard, referert til som “en bankmann av fransk opprinnelse” av Wikipedia, ble antatt å ha vært den “fjerde rikeste amerikaneren gjennom tidene”.

Dermed ser rekorden, i det minste ved et blikk, ut til å bekrefte Dr. Martins hovedpåstander, siden Girard, etter at charteret til First Bank of the United States utløp i 1811, kjøpte mesteparten av aksjene. Denne banken ble den viktigste kredittkilden for kolonistyret under krigen i 1812, der britiske tropper brente ned Washington, DC; og mot slutten av krigen tegnet Girard seg for opptil 95 % av krigslånet. Etter krigen ble han en stor aksjonær og en av direktørene i Second Bank of the United States. Dessuten, ifølge Dr. Martin, ga Astor kapital til den andre banken.

Dr. Martin fortalte Expo-publikummet at First Bank of the United States, så vel som Second Bank – to enheter som representerte tidlige forsøk på sentralbankvirksomhet, omtrent et århundre før grunnleggelsen av Federal Reserve System i 1913 som styrer den amerikanske økonomien i dag – ble brukt, via renter på det offentlige, til å betale ned finansmennene bak «nederlandsk og spansk» gjeld. I 1832, ifølge Dr. Martin, ble revolusjonskrigsobligasjoner trukket tilbake etter nesten seksti år.

Når det gjelder de mektige handelsselskapene kjent som de nederlandske og britiske Øst-India-selskapene, er en overbevisende detalj at den revolusjonære krigen, som Dr. Martin fortalte UK Column under et separat intervju rett etter hans tale i Indianapolis, i stor grad var et sammenstøt av handelsinteresser i Øst-India. konkurrerer om kontroll over et enormt land full av naturrikdom – ikke så mye et opprør av kolonister mot kronen – for å avgjøre hvilke finansmakter som ville kontrollere Amerika i løpet av dets formasjonsår. Nederland var også vertskap for et West India Company, som handlet i Karibia.

Narkotikahandelsdominans

Dr. Martin oppsummerte «takeaway»-delene av Red Pill Expo-talen hans, og sa til UK Column:

Jeg tror høydepunktet er at vi har blitt lurt til å tro at dette er et økonomisk system som er relativt moderne i sine svakheter og feil og [at] det har blitt overtatt av ulike spesialinteresser. Det er virkelig et feilaktig syn.Siden Det hellige romerske rike, og gå tilbake til Østerrike i det niende og tiende århundre [e.Kr.], og hele veien fremover – absolutt når vi kommer til det syttende århundre [og] det britiske østindiske kompani [og] nederlenderne [Øst- og vestlige] India-selskaper – vi innser at økonomien i verden slik vi kjenner den, som inkluderer fødselen til det ‘militærindustrielle komplekset’ og de britiske og amerikanske marinene, hva var de for? De var for narkotikahandel [. . .] Hver eneste bit av dette ble bygget rundt narkotikahandelen.

Dr. Martin la til: “Da vi ble advart [i midten av det tjuende århundre] ‘vokt dere for det militær-industrielle komplekset ‘, var det en folie for ‘ikke være klar over hva som virkelig blir [gjort]».

UK Column-reporteren bemerket: “Jeg har hørt det før – det var en avledning [president Eisenhowers advarsel fra januar 1961 i nasjonalt TV-replikker om å ‘vokt deg for det militærindustrielle komplekset’].”

Dr. Martin svarte:

Selvfølgelig var det det. For det var den farmasøytiske industrien – den kjemiske industrien – som sto bak. Husk at hver eneste ting vi noen gang har sett i vårt økonomiske system er bygget på å unngå dødsfall gjennom narkotika og veddemål på død gjennom forsikring. Disse to strukturene er grunnen til at City of London eksisterer. City of London eksisterer på grunn av det; Banksystemet i Amerika eksisterer på grunn av dette; Blackrock eksisterer på grunn av de 14 billioner dollar av eiendeler som holdes av disse selskapene [banker, forsikringsselskaper, gjenforsikringsselskaper og pensjonsforvaltere] som må investeres [. . .].

Dr. Martin fortsatte med å si:

Hvis du ser på Vanguards siste uttalelser [. . .] det du skjønner er at [kundene deres] har tatt penger ut av den amerikanske økonomien de siste to årene [. . .] [Vanguards] kunder – livsforsikringsselskaper, banker, pensjoner, alle andre – [tar] ut penger fordi de vet at endringen allerede er over oss, så de frigjør risikoen på USA og tar deres risiko andre steder [. . .].

For ordens skyld hadde BlackRock 10 billioner dollar i forvaltning fra januar 2022, Vanguard hadde 7,5 billioner dollar i forvaltning fra og med 2021, og State Street hadde 3,9 billioner dollar under forvaltning, men har også hele «$43,3 billioner under varetekt og administrasjon» , Wikipedia notater. «Deres samlede 22 billioner dollar i forvaltede eiendeler tilsvarer mer enn halvparten av den samlede verdien av alle aksjer for selskaper i S&P 500; deres makt forventes å vokse», ifølge New York Times .

Slike tektoniske økonomiske endringer, som Dr. Martin senere sa i en tale fra Arlington Institute i West Virginia 23. juli, kan utgjøre en eksistensiell trussel mot selve strukturen i den amerikanske økonomiske støttestrukturen: Social Security, Medicaid, Medicare, pensjoner og mer, ifølge til et sammendrag av hans kommentarer på Arlington Institutes nettsted.

Dr. Martin fortalte senere UK Column via telefon (etter Red Pill Expo og West Virginia-talen) at BlackRock og State Street, samt Vanguard – som sammen er de tre store indeksfondsforvalterne som dominerer corporate America – gjør dette “fordi de vet at markedet kollapser og at dollarens virkelige verdi har falt [. . .]”.

På spørsmål på messen om noe annet er i den kontrollerende blandingen enn narkotika, svarte han at det er følgeproblemer, men understreket:

Dragens hode er entall; hodet til dragen er narkotikahandelen. Narkotikahandelen er hvordan vi utnytter og til slutt arbitrerer når mennesker lever og når mennesker dør, fordi det er gjennom narkotikahandelen vi reduserer livet [. . .] Narkotikahandelen har alltid drevet den moderne økonomien; den har drevet den siden 1500-tallet, og ingenting om det har endret seg til i dag.

Dr. Martins bemerkninger kokte i hovedsak ned til observasjonen av at tidligere tiders dominerende stoffer, som heroin og opium – hvorav sistnevnte var en faktor i de to opiumskrigene som ble ført mot Qing-dynastiet av vestlige makter i Kina på midten av det nittende århundre – har blitt dagens tvangsmedisinsk gigant kjent som Big Pharma.

Dr. Martins bemerkninger kokte i hovedsak ned til observasjonen av at tidligere tiders dominerende stoffer, som heroin og opium – hvorav sistnevnte var en faktor i de to opiumskrigene som ble ført mot Qing-dynastiet av vestlige makter i Kina på midten av det nittende århundre – har blitt dagens tvangsmedisinsk gigant kjent som Big Pharma.

Spesielt ble den første opiumskrigen, utkjempet fra 1839 til 1842, som involverte Qing Kina mot både det britiske militæret og det private britiske østindiske kompaniet, utløst av dynastiets kampanje for å håndheve opiumsforbudet mot britiske og amerikanske kjøpmenn som solgte opium produsert i India og Tyrkia og forsøkte å tvinge opiumet deres inn på det kinesiske markedet. Den andre krigen (1856–1860) så Storbritannia og Frankrike oppstilt mot Qing Kina, med den avanserte militærteknologien til de europeiske maktene som raskt beseiret Qing-styrkene. Som et resultat avga Kina suverenitet over Hong Kong til britene, blant andre bemerkelsesverdige utfall.

Som oppsummering av «det store bildet», supplerte Dr. Martin, i likhet med de andre Red Pill Expo-foredragsholderne, sine kommentarer med en PowerPoint-presentasjon. Et bilde på den lød: «Den skitne (ikke så veldig) hemmeligheten [. . .] det har alltid handlet om narkotika, krig og slaveri.» Under disse ordene var bilder av Bank of England (1694 til i dag), Lloyds of London (1686 til i dag), Berenberg Bank (1590 til i dag), sammen med blant andre First Bank (1791–1811) ) og Second Bank (1816–1836) i USA.

Alex Newman: En annen vinkel på Kina

En annen Red Pill Expo-taler var konsulent og forfatter Alex Newman, som er seniorredaktør for  magasinet The  New American  (TNA) og bidragsyter til Epoch Times og diverse andre nyhetskanaler.

Han ble bedt om å innkapsle budskapet sitt til årets Expo, og sa at Kina, i halvannet århundre siden opiumskrigene, har blitt kunstig bygget opp av vestlige eliter som, flere tiår før i dag, så mot øst og spilte en nøkkelrolle. i å styrte den pre-Mao-republikken Kina, ledet av nasjonalisten Chang Kai-shek, for å etablere kinesisk kommunisme (som starter under Mao Tse-tung) og gradvis installere et system med billig (slave) industriell arbeidskraft samt en overvåking og nettverk for sosiale poeng som skulle bli verdens sosiale kontrollmodell. Dette vil utfylle og forsterke de økonomiske og politiske kontrollmodellene som allerede er i full gang i vestlige land. 

I mellomtiden ble vitale amerikanske industrielle prosesser og teknisk kunnskap outsourcet til Kina i løpet av tiårene, noe som ga Kina et enormt handelsoverskudd som kommunistpartiet var i stand til å bygge sin militære makt og rekkevidde med. Det resulterende tapet av rikdom på amerikansk side av hovedboken, reflektert av massive handelsunderskudd med Kina år etter år, bidro til å skape det amerikanske “rustbeltet” midt i store tap av godt betalte jobber.

UK Column spurte: “Alex, du snakket om at denne kinesiske modellen er verdens modell [. . .] Hva er det sentrale poenget ditt fra dagens presentasjon?»

Newman svarte:

Det er et par kritiske takeaways. Den ene er at hvis du vil se hvordan den nye verdensordenen kommer til å se ut hvis disse galningene får viljen sin, gir kommunist-Kina deg virkelig et godt innblikk i hvor de vil med den.

Og kanskje et viktigere poeng er at det kommunistiske Kina ikke er fienden i seg selv, slik det så ofte diskuteres av vår utenrikspolitiske elite. Og boblehodene i media er endelig i ferd med å innse faren [. . .]

[D]en virkelige faren er menneskene som satte dem [den kommunistiske kinesiske regjeringen] til makten og bygget opp deres regime, og gjorde dem til en global supermakt som nå truer friheten rundt om i verden. Vi kommer ikke til å være i stand til å bekjempe det kommunistiske Kina bare ved å kjempe mot det kommunistiske Kina; du må kjempe mot den globalistiske dypstatskabalen som skapte dem og styrket dem [. . .].

Kina, i likhet med det gamle Sovjetunionen, brakte inn vestlige investeringer og kapital, visstnok for å “frigjøre” økonomien og gi kommunismen en patina av frihet, i det som egentlig var et “parasittisk forhold” – fordi disse kommuniststatenes uproduktive, ubrukbare økonomier ville grotte. inn på seg selv med å bli satt på vestlig livsstøtte, slik Newman forklarte saken.

Newman la til at unge, påvirkelige tilhengere av sosialisme-kommunisme blir lurt av “hjernegodteri” – kommunismens ideologi som ser ut til å gi den en velsmakende begrunnelse – som lurer slike tilhengere til å gi støtte til kommunistiske ordninger og “selge” dem til et stort sett feilinformert offentlighet, når kommunismen i virkeligheten ganske enkelt er “en kriminell konspirasjon”, etter Newmans vurdering.

Videre spilles kommunismen ut mot monopolkapitalismen i en dialektisk prosess som gir offentligheten en falsk dikotomi der to systemer som i varierende grad deler designtrekkene til slaveri og slaveri blir gitt til vidt forskjellige valg – noe som forklarer det tilsynelatende motstridende. støtte at superkapitalister som Rockefellers har gitt kommunistiske regimer opp gjennom årene.

UK Column spurte om det kan være et godt første skritt å avsløre de nåværende planene for å lage sentralbankers digitale valutaer (CBDC) – en praktisk måte å bremse dette spektakulære øst-vest-samarbeidet mot en “Great Reset” slik som foreslått av World Economic Forum, der verdens folk har blitt fortalt med komisk skurkskap, via WEF pooh-bah Klaus Schwab, at de ville bli fratatt eiendom under en slik Covid-tilfeldig tilbakestilling og lære å like det.

På spørsmålet om det å kalle ut CBDC-ordningen ville være en praktisk måte å utfordre disse trendene på, svarte Newman:

Jeg tror det. Og jeg tror at en del av det bare er å få en dypere forståelse av hvem disse menneskene er, hva de driver med [. . .]

Som kristen tror jeg at ingenting av dette virkelig kan motstås ordentlig bare i fysisk forstand – i politisk forstand. Det vi har å gjøre med her, i kjernen, er en åndelig kamp; dette er ondskap. Dette er satanisk; dette er djevelsk.

Han la til at verdensmanipulatorer som George Soros og Schwab, selv om de er svært innflytelsesrike, tydeligvis bare er «utskjæringer» som setter et offentlig ansikt på slike innblandingsmaskiner, men som faktisk jobber for enda dypere krefter.

Så mens Newman tror at disse globalistiske designene til slutt vil falle sammen under sin egen dødvekt, guidet av Guds suverene hånd, anbefaler han at folk beskytter seg selv på forskjellige måter i mellomtiden.

«Begynn med deg selv og din egen familie. Begynn med å få barna dine ut av de offentlige skolene og sørg for at de får en anstendig utdannelse i stedet for å bli bevæpnet mot deg [via anti-familieskolepropaganda],» oppsummerte Newman.

Til dette foreslo UK Column å legge til en formørkelse av massemediekartellet og jobbe for å etablere en ny sannferdig medieinfrastruktur for å komplimentere enormt forbedret utdanning – noe Newman var enig i.

Prof. Rectenwald: Sosial kreditt for etterlevelse

Når vi snakker om WEF, inkluderte professor Michael Rectenwalds kommentarer på Red Pill Expo hans syn på at Great Reset — en sosial, politisk og økonomisk reorientering som WEF kunngjorde i takt med Covid-“pandemien” i 2020 som tilsynelatende rettferdiggjorde praktisk talt verdensomspennende nedbrytninger av frihet av assosiasjon og reise – er designet for å innlede en tilsynelatende «kontrollert riving» av økonomien og den generelle sosiale orden.

En tidligere marxist, Rectenwald, som har skrevet 11 bøker, inkludert Google Archipelago: The Digital Gulag and the Simulation of Freedom , samt Beyond Woke  and Thought Criminal , er en tidligere professor i liberale studier ved New York University (2008–2019) . Han er nå en uavhengig forsker som har gitt avkall på marxismen og motsetter seg alle andre former for totalitarisme og politisk autoritarisme.

Nådeløse anstrengelser for å “grønne” økonomien, midt i skyhøye energikostnader, økende inflasjon, forstyrrelser i forsyningskjeden, truende matmangel, økende forbruksgjeld og tanking av aksjemarkedet – dette og mer, ser prof. Rectenwald som “uten tvil, alt en del av Great Reset-prosjektet fordi det hele følger av selve planene som har blitt lagt av World Economic Forum», som han uttalte i et nyhetsintervju lagt ut på nettsiden hans, som i stor grad gjenspeiler hans kommentarer til Expo.

Han la til i videoen at utover de økonomiske effektene av Great Reset, er det sosiale effekter:

Great Reset-tilkoblet politikk kan klandres for den åpne amerikanske sørgrensen, flommen av illegale innvandrere [og] til og med kritisk raseteori og LHBTQTIA+ ideologi på skolene – alt følger og passer rett inn i dette prosjektet.

På messen husket han at den kanadiske forretningsprofessoren Richard Floridas bok fra 2010, The Great Reset , som så på tidligere «sjokk» og «tilbakestilling» og hvordan de påvirket økonomisk utvikling, tilsynelatende var det første store arbeidet som fokuserte på konseptet med en “flott tilbakestilling”, og at Klaus Schwab ganske enkelt tok opp ideen og styrte den mot å reorientere verden for å overholde FNs strenge bærekraftsmål (SDGs) under den tidligere Agenda 21 – som ble Agenda 2030.

SDGene, satt opp i 2015 av FNs generalforsamling, er en samling av 17 sammenkoblede globale mål designet for å være “blåkopi for å oppnå en bedre og mer bærekraftig fremtid for alle”, slik FN selv beskriver dem. Selv om tilsynelatende prisverdige bærekraftsmål som «ingen fattigdom» og «null sult» er oppført, er det urealistiske selv om de kan høres ut i det gjeldende gjeldsbaserte pengesystemet der menneskeheten lever usikkert, andre bærekraftsmål – som «likestilling» og «overkommelig og ren energi»—bære betydelig «bagasje» i form av deres udefinerte adjektiver, korrosive ideologier, interne motsetninger og potensielt katastrofale utfall.

På messen nevnte prof. Rectenwald Event 201 – en “pandemisimulering” på høyt nivå fra oktober 2019 som hypotetisk finner sted i New York City, arrangert av WEF, Bill og Melinda Gates Foundation og Johns Hopkins-Bloomberg School of Folkehelsens senter for helsesikkerhet, som på magisk vis ble en “ekte pandemi” bare et par måneder senere. Men som Rectenwald bemerket, ble en stort sett glemt, men uhyggelig lik pandemiøvelse gjennomført 15. mai 2018 i Washington DCs Mandarin Oriental Hotel, et kjent Bilderberg Meeting (2022) og Trilateral Commission (2014) tilholdssted. Dette gir mer troverdighet til synet om at Covid-“pandemien” faktisk var og er en “plandemi”.

Denne begivenheten, kjent som Clade X: A Pandemic Exercise , var, i likhet med Event 201, en “bordøvelse” basert på et “fiktivt scenario” ( sic) for å undervise og trene offentlige og offentlige helsetjenestemenn. Deltakerne portretterte andre karakterer. For eksempel spilte Julie Gerberding, konserndirektør og sjefpatentansvarlig for farmagiganten Merck & Co. (og en tidligere CDC-direktør i det virkelige liv), rollen som CDC-direktør; rollen som CIA-direktør ble spilt av Jeffrey Smith, som i kroppen er en tidligere generell juridisk rådgiver for CIA. Dessuten spilte Tara O’Toole Secretary of Homeland Security mens hun i det virkelige liv var konserndirektør og senior stipendiat ved In-Q-Tel – som er en CIA-charteret teknologiinvesteringsarm. “Den investerer i høyteknologiske selskaper for å holde [CIA] og andre etterretningsbyråer utstyrt med den nyeste informasjonsteknologien”, bemerker Wikipedia.

Den offisielle nettsiden til Clade X bemerket at det var pandemiske treningsøkter selv før Clade X:

Stilt overfor et raskt utviklende biologisk trussellandskap, er regjeringsledere i USA og i utlandet ivrige etter å identifisere langsiktige politiske forpliktelser som vil styrke beredskapen og redusere risiko. Clade X illustrerte strategiske beslutninger og retningslinjer på høyt nivå som trengs for å forhindre en alvorlig pandemi eller redusere konsekvensene dersom forebygging mislykkes.

I likhet med funnene fra senterets to tidligere øvelser, Dark Winter og Atlantic Storm , vil viktige takeaways fra Clade X utdanne seniorledere på det høyeste nivået av den amerikanske regjeringen, så vel som medlemmer av det globale policy- og beredskapssamfunnet og allmennheten. Dette er forskjellig fra mange andre former for bordøvelser som tester protokoller eller tekniske retningslinjer for en spesifikk organisasjon.

For å bekrefte det Alex Newman forklarte ovenfor, sa Prof. Rectenwald at det “kapitalistiske” Vesten ser ut til å se østover, mens det “kommunistiske” Østen ser ut til å se vestover, så de vil dialektisk møtes et sted i midten, og Vesten vil sannsynligvis adoptere et kinesisk belønning-og-straff-system basert på ens lydighet til sentralstaten. “Gå våknet eller gå blakk” er hvordan Rectenwald oppsummerte det, mens han stilte et presserende spørsmål: Innebærer dette store bildet av en forestående større tilbakestilling “privatisering av regjeringen” – eller er det “statligisering av selskaper”?

Han sa at, spesielt hvis det er sistnevnte, kan det som generelt blir referert til som “den dype staten” ganske enkelt “bli globalt” gjennom sine bånd med mega-selskaper, uavhengig av om en offisiell global regjering er formelt innstiftet eller ikke. Han sa at med mindre det er en vending bort fra et så sterkt scenario, vil den resulterende “metaversen” sannsynligvis bruke eksisterende og spirende teknologi for å “koble hjernen direkte til skyen, mens jeg bryter tanker og ødelegger fri vilje – et uunngåelig fengsel av kroppen og sinn».

Er du fornøyd med innholdet som politikere gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Ukraina: Bare 5 av 15 tyske selvgående haubitser fortsatt i drift og siste om atomkraftverket
Next post Propagandaens fødsel
%d bloggers like this: