Steven Seagal på åstedet for massakren

Read Time:1 Minute, 9 Second

Den neste kjendisen har reist til Ukraina: Steven Seagal (70) befinner seg i Donbass – nærmere bestemt i fangeleiren der 50 krigsfanger ble drept. Skuespilleren og regissøren skal spille inn en film om regionen der.

Skuespiller og regissør Steven Seagal – som er mest kjent for å ha spilt i filmen Red Alert – reiste til Donbass tirsdag. Der besøkte han fangeleiren der 50 ukrainske fanger ble drept under beskytningen i slutten av juli.

Seagal skal regissere film om regionen

Det russiske utenriksdepartementets spesialutsending for humanitære forhold mellom Russland og USA skal regissere en dokumentar om den krigsherjede regionen, ifølge den pro-russiske separatistlederen Denis Pushilin.

Propagandakamp mellom Russland og Ukraina

Moskva og Kiev har beskyldt hverandre for beskytningen av et krigsfangeanlegg i Ukrainas separatistregion Donetsk som drepte 50 mennesker. Hendelsen skjedde i slutten av juli. “Det er åpenbart en bevisst beskytning og et ønske om å ødelegge de representantene, inkludert Azov-regimentet, som begynte å avgi tilståelser,” hevdet Denis Pushilin den gang. Kiev snakket om en målrettet «provokasjon som Russland er ansvarlig for».

Er du fornøyd med innholdet som politikeren gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post “Ukraina har sluttet å pumpe gjennom”: Det strømmer ikke lenger olje fra Russland til Europa!
Next post Til tross for sanksjonene tredoblet den russiske føderasjonen sitt driftsbalanseoverskudd til 170 milliarder dollar
%d bloggers like this: