“Ukraina har sluttet å pumpe gjennom”: Det strømmer ikke lenger olje fra Russland til Europa!

Read Time:1 Minute, 18 Second

Ifølge russiske kilder er transitt av russisk olje via Druzhba-rørledningen til Ungarn stoppet. Rørledningsoperatøren Transneft ga Ukraina skylden for leveringsstoppet. De krever forskuddsbetaling for pumping, men dette ble avvist på grunn av EUs sanksjoner – Ukraina sluttet da å pumpe.

Er det nå drastiske flaskehalser raskere enn tidligere forventet? Ifølge opplysninger fra Moskva er transitt av russisk olje via Druzhba-rørledningen til Ungarn stoppet. Ifølge rørledningsoperatøren ligger ikke skylden for dette hos russerne, men hos ukrainerne. I følge en Transneft-talsmann er slutten av transitten relatert til betalingsproblemer: Ukraina krever forhåndsbetaling for transitten til Europa, men betalinger utført av Transneft har blitt avvist på grunn av nye europeiske sanksjoner.

“Ukraina sluttet å pumpe olje i morges”

“Det ukrainske selskapet sluttet faktisk helt å pumpe olje til Ungarn, Tsjekkia og Slovakia via den sørlige grenen av Druzhba-rørledningen 4. august klokken 06.10,” kunngjorde Transneft tirsdag, ifølge det russiske statlige nyhetsbyrået Ria Novosti. Det var i utgangspunktet ingen bekreftelse fra ukrainsk side. På den annen side fortsetter leveransene via den nordlige ruten til Druzhba, som fører gjennom Hviterussland og Polen til Tyskland.

I april ble EU-landene enige om en gradvis oljeembargo mot Russland . Ungarn, Tsjekkia og Slovakia, med henvisning til deres store avhengighet av russiske forsyninger, presset imidlertid gjennom et omfattende unntak fra forsyninger via Druzhba-rørledningen.

Er du fornøyd med innholdet som politikeren gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Analyse: Ungarns Viktor Orban ser for seg å lede Vestens konservative kontrarevolusjon
Next post Steven Seagal på åstedet for massakren
%d bloggers like this: