EUs Fremtidige energipartner Saudi Arabia halshugger 80 fanger på rad med sverd

Read Time:1 Minute, 22 Second

I mars forsøkte en østerriksk regjeringsdelegasjon i Saudi-Arabia å skape en god atmosfære for fremtidige energiavtaler – nå skaper nye henrettelser verdensomspennende kritikk: hodene til 80 fanger ble avskåret, og de saudiske bødlene har allerede drept 120 straffedømte i år.

For bare noen måneder siden reiste en østerriksk regjeringsdelegasjon til Saudi-Arabia: Håpet om å komme til enighet med herskerne i Riyadh om fremtidige olje- eller flytende gassforsyninger og dermed redusere importen fra Russland dekket over alle bekymringer om massive menneskerettighetsbrudd i dette landet.

Nå har den saudiske regjeringen startet nok en bølge av henrettelser, melder «Daily Mirror»: I en serie fikk 80 fanger hodet kuttet av med et sverd. Til sammen 120 dømte kriminelle har blitt henrettet siden januar.

Menneskerettighetsorganisasjoner har nå publisert bilder av de henrettede.

Halvparten av de henrettede var «terrorister»

Ifølge menneskerettighetsorganisasjoner ble 41 av de 80 gjerningsmennene som ble halshugget dømt til døden fordi de hadde vært involvert i demonstrasjoner for mer demokrati. De ble dømt for «terrorisme» og blir nå henrettet.

Menneskerettighetsaktivistene har nå publisert en fotokollasje med de fleste portrettene av de henrettede mennene. Ettersom 120 fanger allerede er halshugget i år, kan årets antall henrettelser overstige rekordtallet i 2019 (186 henrettelser).

Det faktum at EU so vesten nå inngår avtaler med djevelen, djevelen som henrettet mennesker som ønsker demokrati og ytringsfrihet og blir henrettet for det på bestialske måter er dypt tragisk

Er du fornøyd med innholdet som politikeren gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Pink Floyds medgründer forklarer meningen bak advarselen øverst i showet sitt til CNN
Next post Nettopp levert av EU: 45 000 tonn våpen ødelagt i russisk angrep
%d bloggers like this: