“Høyreekstremistiske” protester mot utarming og krigsøkonomi – Massiv mediekampanje

Read Time:3 Minute, 6 Second

En massiv mediekampanje i helgen viser at det politisk-mediekomplekset allerede forbereder seg: De som protesterer mot utarming og krigsøkonomi i høst, følger høyreekstreme og er høyreekstreme, det sier media.

Som om det var avtalt: Lignende artikler fantes i går i flere såkalte «ledende medier» i Tyskland og Østerrike og vil dukke opp stadig mere rundtomkrin, frøet er sådd. Innholdet i artiklene var de kommende protestene mot sanksjoner, krig og krigsøkonomi. Mainstream vet allerede hvem som står bak: Alle som protesterer mot dette er “høyreekstremister”.

Ærekrenker protester

Politikeren har rapportert tidligere hvor vilkårlig og til hvilket formål begrepet “høyreekstremisme” brukes mot opposisjonsstyrker, spesielt i Østerrike . “Standarden”, som skruppelløst ugyldiggjør begrepet “høyreekstremisme” og bare bruker det som et ærekrenkelsesverktøy, lød overskriften på lørdag: “Høyreekstremistiske nettverk planlegger ‘vinter av raseri’ mot inflasjon”.

Nesten på en konspirasjonsteoretisk måte sies det at grupper som Identitarians (som selv bare spilte en mindre rolle i Covid-protestene) og folk som Gottfried Küssel å ha evnen til å mobilisere og veilede titusenvis av mrnnesker.

Det faktum at befolkningen ikke gikk ut i gatene sist vinter på grunn av Sellner, Rutter eller FPÖ, men på grunn av den autoritære og massivt restriktive Covid-politikken, faller ikke inn i forståelsen for «Standarden». Tvangsvaksinering og lockdown for uvaksinerte var nødvendig følte myndighetene og dette ble hovedårsaken til økningen av motstanden, ikke “høyreekstremisme”.

Protest mot koronarestriksjonene forblir konsekvent “høyreekstremistisk” for media. Og allerede før protester mot inflasjon og krigsøkonomi bryter ut, sier pressen allerede åpenlyst: protest mot kalde leiligheter, kalde dusjer eller tomme tallerkener? Er høyreekstremisme. Fryser du og sier ifra, da er du høyreekstrem. Hold kjeft og vis solidaritet.

Sist vinter fikk store deler av befolkningen politisk bevissthet – unikt for Østerrike. Utallige samtaler med demonstranter viste dette tydelig. Det er nok likt i Tyskland. Man kunne derfor insinuert en viss panikk i det politisk-mediale komplekset.

«Kurier» sier på lørdag: «Hvordan høyreekstreme vil bruke krisen». Med inflasjonen og gasskrisen hadde ekstremister «oppdaget et nytt tema». Innenriksminister Karner er sitert på å si: «Ekstremister er ikke opptatt av folks bekymringer, men av deres skitne virksomhet.» Det falt ham aldri inn at folk kunne artikulere sin protest på gaten uavhengig. I stedet advarer man – som en ny «Standard» – om «konspirasjonsteoretikernes app» livsfarlige Telegram.

Politikk med mindre og mindre oppslutning

Også i Tyskland var det omfattende advarsler om de kommende protestene lørdag. I “Welt”, i “FAZ”, i “Fokus”. “Fokus” hadde overskriften noe sånt som: “På grunn av det dyre strømsjokket drømmer ekstremister om en “tysk raserivinter”. I følge det tyske kontoret for beskyttelse av grunnloven blir inflasjon og energikrisen brukt “for å vekke frykt”. Det er faktisk en ekstremt perfid innramming: for mange mennesker er livet allerede ikke lenger overkommelig. Ifølge pressen er dette bare «frykt» og “høyreekstremisme”.

I lys av denne åpenbare mediekampanjen i helgen, spør tidligere parlamentsmedlem Peter Kolba: “Tilsynelatende en forskningsforening Standard-Focus-Welt-FAZ. Eller bare en regjeringskampanje med villige forfattere?»

Litt over halvparten, nemlig 56 prosent av befolkningen, er «i utgangspunktet immunisert» med mRNA-injeksjoner. Landet er faktisk lei av vaksinasjoner, selv om propagandaen for dem fortsetter. Minst halve Østerrike er nå imot sanksjonene mot Russland. For mange journalister er dette selvsagt «høyreekstremistisk». For president Van der Bellen er dette et «samarbeid» med Putin. Han må imidlertid velges med flertall i oktober.

Innen den tiden vil inflasjonen ha fortsatt å stige, og de første protestene mot Covid- og Russland-politikken vil bli artikulert på gata.

Er du fornøyd med innholdet som politikere gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Media og vesten svikter ofrene i Ukraina
Next post Pink Floyds medgründer forklarer meningen bak advarselen øverst i showet sitt til CNN
%d bloggers like this: