Topp israelsk ekspert: Monkeypox kommer fra mRNA-vaksine

Read Time:3 Minute, 27 Second

I 2020 ga han fortsatt råd til Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Etter den tredje dosen av Pfizer opplevde han alvorlige bivirkninger. Nå sier professor Shmuel Shapira at apekopper er et resultat av vaksinasjon.

Professor Shmuel Shapira MD MPH var generaldirektør for Israel Institute for Biological Research fra 2013 til 2021. Nå sier han at apekoppeutbruddet skyldtes mRNA-vaksinene. Han ble utestengt fra Twitter for dette. Shapira ble rangert som nummer to på Jerusalem Posts liste over de mest innflytelsesrike jødene i 2020.

Twitter-forbud etter monkeypox tweet

Som Institute for Biologica Research hadde Shapira ledet Israels forskning på en Covid-vaksine. Han er en av Israels ledende forskere på dette feltet, grunnlegger og leder Institutt for militærmedisin ved Medical School of the Hebraw University of Jerusalem. Han er også seniorforsker ved International Institute for Counter-Terrorism (ICT) ved Reichman University i Israel.

Han hadde ledet traumeavdelingen for det israelske militæret og var oberst i militæret. Shapira har publisert over 100 vitenskapelige artikler gjennom sin karriere og er redaktør for magasinet Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents and Medical Response to Terror.

Den israelske professoren skrev på Twitter forrige uke : «Apekopper har vært sjeldne i årevis. Et enkelt tilfelle har blitt dokumentert i Israel de siste årene. Det er bevist at mRNA-vaksinene svekker det naturlige immunsystemet. Et utbrudd av apekopper etter en massiv Covid-vaksinasjon: *er ingen tilfeldighet.»

Shapiras konto ble deretter suspendert. Twitter krever sletting av tweeten:

Shapira – en ekte tungvekter i det israelske vitenskapsmiljøet – har bare vært på Twitter siden januar 2022. Han begynte å uttrykke seg stadig mer kritisk. Først kritiserte han utdelingen av den israelske «Genesis Awards» til Pfizer-sjef Albert Bourla. Han sa den gang : “Den israelske Genesis-prisen ble tildelt administrerende direktør i Pfizer, det er patetisk. Og for en middelmådig, korttidsvirkende vaksine som ga Pfizer milliarder i fortjeneste, i stedet for å gi den til en patetisk og eksilert vitenskapsmann, vil Bourla bli utropt til Israels konge. Jeg vil minne om at vaksinerte Israel er på fjerde plass i verden når det gjelder antall koronapasienter.»

Vaksinasjonsskade etter tredje vaksinasjon

Genesis Award på 1 million dollar deles ut årlig til en jødisk person som har “oppnådd betydelig profesjonell prestasjon.”

9. april 2022 sa Shapira: «Administrerende direktør for selskapet hvis vaksiner har blitt brukt til å vaksinere millioner i Israel, uttalte i et intervju med NBC at Israel fungerer som verdens laboratorium. Så vidt jeg vet er dette det første tilfellet i historien hvor pasienter har betalt en ublu pris for sin deltakelse.»

Den 13. mai 2022 sa Shapira: «Jeg har blitt vaksinert tre ganger, jeg har blitt alvorlig skadet fysisk, som mange andre har gjort […] Også min tillit til arten av avgjørelsene og prosessene som de ble laget har blitt alvorlig erodert. Ingen spurte og sjekket. Jeg vil kjempe med all min makt for å sikre at sannferdige svar blir gitt på alle beslutninger og ikke bare på vaksinen.”

Tirsdag fulgte han forresten opp på Twitter: «Myokarditt, fatale hjertearytmier, 20 % flere slag, ansiktsnerve, herpes zoster, tinnitus (ringing i ørene), overdreven gynekologisk blødning, apekopper, forkledde langtidsbivirkninger. Ikke bekymre deg. Vær glad.» Tweeten ble delt nesten 3000 ganger.

I 2020 ga han fortsatt råd til Benjamin Netanyahu. Den 18. juli 2022 sa Shapira: “Jeg er ikke imot vaksinasjoner, jeg er mot dumhet, mot falsk vitenskap og mot inkompetent ledelse.”

Er du fornøyd med innholdet som politikere gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Ukraina trenger 7500 milliarder kroner for «Bygg tilbake bedre»
Next post BBCs psykologi bak konspirasjonsteorier
%d bloggers like this: