Til tross for sanksjoner: Tyskland betaler Russland mer enn noen gang!

Read Time:1 Minute, 18 Second

Moskva har grunn til å være fornøyd: Til tross for EU-sanksjoner har Russlands inntekter fra Tyskland økt med 52 prosent. Selv om det leveres mindre gass til Berlin, veier de høyere prisene opp for dette tapet.

Til tross for store tap for den russiske økonomien, ble ikke Vladimir Putin brakt i kne av sanksjonene, slik EU opprinnelig hadde håpet. Det er overraskende at Kreml nå tjener betydelig mer på Tyskland enn før importrestriksjonene.

Økte gasspriser veier opp for eventuelle skader

Selv om EU har begrenset importen av mange varer fra Russland siden mars – inkludert fisk, kull, stål, tre, sement og brennevin – kompenserte kjøpet for eventuelle skader på det sanksjonerte landet på grunn av de økte prisene på den sårt tiltrengte gassen.

Sammenlignet med mai 2021 er økningen på 39 prosent.

Det viser nye tall fra statistikkkontoret i Wiesbaden. Tyske kunder overførte 3,5 milliarder euro til russiske leverandører bare i juni. Til tross for krigen og sanksjonene tilsvarer dette en økning på nesten fem prosent sammenlignet med mai. Sammenlignet med mai 2021 er økningen til og med 39 prosent.

I hele første halvår var Russlands inntekter fra virksomhet i Tyskland 22,6 milliarder euro. Mer enn i forrige rekordår 2012. Sammenlignet med det sanksjonsfrie året før 2021, tjener Russland nå hele 52 prosent mer.

Er du fornøyd med innholdet som politikere gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post De tre skumleste uttalelsene om Russland og Ukraina
Next post Von der Leyen stopper bestillinger for Pfizers vaksinekonkurrenter
%d bloggers like this: