Analyse: Ikke la deg lure, den nye verdensorden vil komme fra øst – ikke vest

Read Time:16 Minute, 0 Second

Hvis man observerer oppførselen til Putin, Xi, Nazarbayev og andre østlige statsoverhoder og politikere, er et anti-globalistisk fremstøt på ingen måte synlig. De har alle støttet agendaen til internasjonalistene/globalistene/elitene (IGE) og er en del av denne grupperingen.

Ideen om at en gruppe vestlige, internasjonalt opererende bankfolk og bedriftseliter i samarbeid med politikken til de ledende nasjonene er ansvarlig for fremveksten av de korrupte og totalitære maktene i nyere historie som Vest-Europa og USA har vært i kriger og konflikter med. i år og tiår er absurd og utenkelig for mange mennesker.

På samme måte ble de fleste av konfliktene, krigene og revolusjonene i nyere historie målrettet brukt og styrt av disse internasjonalistene/globalistene/elitene (IGE) for å oppnå et allerede bestemt endelig mål, en ny verdensorden (NWO) , avvist av mange etableringskrefter som en konspirasjon, men fortsatt like ekte som deg og meg.

Historiske fakta beviser at denne involveringen av IGE-er er en kontinuitet i nyere historie, som du snart vil se.

I sitt arbeid ‘ Hidden History’ demonstrerer de skotske historikerne Jim McGregor og Gerry Docherty hvordan en gruppe innflytelsesrike personer fra det britiske imperiet og USA la grunnlaget for opprettelsen av første verdenskrig. De nære båndene og samarbeidet mellom elitene i ententen og sentralmaktene er omfattende dekket i deres påfølgende arbeid, ‘The War That Wouldn’t End’, og er en bevist realitet.

Historikere som Anthony C. Sutton, Guido Preparata og Edwin Black  har omfattende demonstrert i sine arbeider, basert på fakta, at nasjonalsosialistene var i stand til å komme til makten ved hjelp av de svært internasjonale elitene, som i sin tur også kontrollerte deres motstandere i USA og Storbritannia.

Få mennesker i det tyske samfunnet så på Adolf Hitler som en politiker som skulle tas på alvor. Dette endret seg da strømmen av massive investeringer fra både innenlandske og utenlandske selskaper begynte. Gjennom Keppler-fondet, som Keppler-sirkelen opprettet, en interessegruppe med tilknytning primært i USA, kom pengene som gjorde det mulig for nazistene å komme til makten i utgangspunktet.

I tillegg støttet selskaper som Rockefellers Standard Oil, Ford, General Motors og IBM nazistenes krigsinnsats.

På samme måte hjalp Prescott Bush, bestefar og far til to amerikanske presidenter, i sin stilling som direktør for Union Banking Corporation, med å hvitvaske midler til nazistene før og under krigen. Saken som ble startet på grunn av dette ble henlagt, og i dag er Bush-familien en av de mektigste familiene i USA.

Anthony C. Sutton har også bevist, basert på fakta, at det var vestlige bankfolk, bedriftseliter og politikere gjennom hvis hjelp bolsjevikene var i stand til å ta makten i Russland. Det er også bevist at under den kalde krigen opprettholdt de samme elitene nære forbindelser med Warszawapaktstatene, og ga både lån og materiell støtte.

Disse båndene og samarbeidet mellom de vestlige og østlige elitene blir i økende grad glemt i dag, og for noen er det vanskelig å forestille seg at Vesten skapte sine egne fiender.

Faktum er imidlertid at regjeringene og elitene til de vestlige fiendene støttet og forfektet nøyaktig de samme interessene og målene til IGE. De var aldri i fiendskap med hverandre, og det var derfor aldri en risiko å støtte dem.

Mikhail Gorbatsjov, lederen av Sovjetunionen som er allment æren for dets oppløsning og dermed opprettelsen av det «nye Russland», er et eksempel på hvordan elitene fra Østen bak teppet forfulgte de samme interessene i form av en ny verdensorden og sentralisert global regjering, slik vestlige politikere som USAs tidligere viseutenriksminister Strobe Talbott, tidligere britiske statsminister Gordon Brown, rådgiver for Frankrikes president Mitterand og «oppdageren» av Macron, Jacques Attali og oligarken Bill Gates gjorde . og fortsett å gjøre.

Det britiske imperiet. (Reproduksjon av bilder på internett)

sin tale ved grunnleggelsen av Det internasjonale grønne kors 20. april 1993 uttalte Gorbatsjov følgende:

Den fremvoksende «miljønasjonen» i vår sivilisasjon og behovet for kraftfull handling i hele det globale samfunnets interesse vil uunngåelig ha flere politiske konsekvenser. Den kanskje viktigste av dem vil være en gradvis endring i FNs status. Uunngåelig må det anta noen aspekter av en verdensregjering. En slik prosess har faktisk allerede begynt. En dag vil imidlertid hele organisasjonens struktur måtte revurderes.

Under tittelen Perspectives on Global Change holdt Gorbatsjov en tale til studenter ved Lafayette College i Easton, Pennsylvania, nesten to tiår senere, i oktober 2011, der han hevdet at en global regjering, forkledd som global styring, var nødvendig for å sikre ” frihet.”

Mulighetene som fantes etter slutten av den kalde krigen … ble ikke brukt riktig. Samtidig så vi at hele verdenssituasjonen ikke utviklet seg positivt. Vi så forverring der det burde vært en positiv bevegelse mot en ny verdensorden.

Han fortsatte:

Men vi står fortsatt overfor problemet med å bygge en slik verdensorden. Vi har kriser: vi står overfor miljøproblemer, tilbakestående og fattigdom, og matmangel. Disse problemene er fordi vi ikke har et globalt styringssystem.

Til slutt er det verdt å nevne Jim Garrison, president for Gorbatsjov Foundation i USA, som i 1995 uttrykte ganske direkte i San Francisco Weekly hva Gorbatsjov mente med en ny verdensorden:

I løpet av de neste 20 til 30 årene vil vi ende opp med en verdensregjering. … Det er uunngåelig. Det vil skje og bli akkurat som vanlig å ha et forhold til resten av verden som vi har nå, si om du er en kalifornisk og drar til Vermont.

Når vi ser på dagens alternative medier, er det merkelig at det villedende øst-vest-fiendskapet har blitt så manifestert, og tidligere samarbeid mellom øst og vest er glemt.

Mange gjenkjenner fiender av IPI i østlige nasjoner. Fortiden har vist at fiendene til Vesten ble skapt av IGE og holdt i live til de kom nærmere målet sitt.

Hvorfor skulle dette ha endret seg siden Sovjetunionens sammenbrudd?

ØST DOMINERES AV GLOBALISTISKE PÅVIRKNINGER

Da protester mot den kasakhiske regjeringen brøt ut i Kasakhstan i begynnelsen av 2022, ble vestlige planer for styrt raskt identifisert i de. Fortellingen om at Vesten, eller rettere sagt IGE, ønsker å styrte de østlige regjeringene dukker stadig opp i alternative medier og blogger.

Og selv om det er de som er interessert i et kupp i Kasakhstan, for eksempel bankmannen Mukhtar Ablyazov, som flyktet fra Kasakhstan, har IGE ingen grunn til å gjennomføre eller støtte et slikt kupp i Kasakhstan eller noen annen østlig nasjon.

Mikhail Gorbatsjov. (Foto internettgjengivelse)

Årsaken er at de har vært solid forankret i øst i flere tiår!

Da han bodde i Kasakhstan, møtte den tidligere Kasakhstanske presidenten Nazarbayev flere IGE-er, inkludert den britiske bankmannen Jacob Rothschild, under et besøk i London i 2015. I 2017 møtte den kasakhiske regjeringen Rothschild & Co. – ledelsen, inkludert Klaus Mangold, Giovanni Salvetti og Éric de Rothschild, som et resultat av at Rothschild Bank ble utnevnt til rådgiver for sentralbanken i Kasakhstan.

Og i de andre medlemslandene i Samveldet av de uavhengige stater, som inkluderer Russland, tilbød Rothschilds også offisielt sine tjenester frem til begynnelsen av kampene i Ukraina.

Globalisten George Soros er også til stede i Kasakhstan gjennom Soros Foundation-Kasakhstan.

Påvirkningene fra World Economic Forum (WEF) når også langt inn i øst.

I januar 2020 ble kunngjøringen gjort om å åpne et fjerde industrielle revolusjonssenter i Astana. I tillegg erklærte den kasakhiske regjeringen under president Tokayev sin støtte til innsatsen for å bekjempe menneskeskapte klimaendringer. Et år senere ble Russland med på WEF-agendaen og åpnet et senter for den fjerde industrielle revolusjon i Moskva.

La oss benytte anledningen til å se nærmere på Russland i dag under president Putin.

Det er verdt å minne om at vestlige banker har lånt ut milliarder i lån til Russland, og selskaper som British Petroleum har gjort omfattende investeringer i Russland. I 2011 hjalp Goldman Sachs den russiske regjeringen med å opprette et investeringsfond for vestlig kapital. I mellomtiden sluttet bankelitene på Wall Street seg til en rådgivende komité som bidro til å forvandle Moskva til et internasjonalt finanssenter.

I 2013 ble Goldman Sachs økonomisk rådgiver for den russiske regjeringen, slik de gjorde i 1992 under Boris Jeltsin, og ble ansett som en av de største investeringsbankene i Russland i 2018, sammen med JP Morgan.

I tillegg er Big Pharmas innflytelse på Russland også godt dokumentert, og både Putin og russiske forretningseliter støtter agendaer om «menneskeskapt global oppvarming» og bærekraft.

Den østlige nasjonen som følger den globalistiske agendaen er Kina med stor margin. Det være seg det sosiale kredittsystemet, Covid-19-sperringene eller mangelen på ytringsfrihet.

Akkurat som Russland og Kasakhstan, er Kina nært knyttet til WEF . Samtidig driver Rothschilds og andre store internasjonale banker forretninger i Kina, og Goldman Sachs er tett involvert i aktivitetene og forretningsordningene til den kinesiske regjeringen og dens underorganisasjoner. I likhet med Rothschilds har Rockefellers, gjennom deres Rockefeller Foundation, hatt en tilstedeværelse og innflytelse i Kina i over et århundre.

I sine offisielle publikasjoner slutter Kina seg til Russland med å utrope “…for å beskytte den internasjonale arkitekturen som drives av FN…” (“…for å beskytte den FN-drevne internasjonale arkitekturen…”), samt:

For å fremskynde implementeringen av FNs 2030-agenda for bærekraftig utvikling, oppfordrer sidene det internasjonale samfunnet til å ta praktiske skritt på kritiske samarbeidsområder som fattigdomsbekjempelse, matsikkerhet, vaksiner og epidemierkontroll, finansiering for utvikling, klimaendringer, bærekraftig utvikling, inkludert grønn utvikling, industrialisering, digital økonomi og infrastrukturtilkobling.

Det er ingen grunn til å snakke om fiendtlighet mellom øst og vest.

Østlige regjeringer er knyttet til og underlagt påvirkninger fra de samme globalistiske institusjonene som vestlige regjeringer.

Rothschild-familien kan være den mektigste som noen gang har drevet. (Reproduksjon av bilder på internett)

Metoden for å kontrollere begge sider av et spill for å stå frem som vinneren på slutten har ikke endret seg. Østlige nasjoner som Russland fikk massiv støtte fra vestlige bankeliter og samarbeider fortsatt tett med de.

Hvorfor skulle IGE hjelpe fienden deres hvis de ønsker å eliminere dem, og hvorfor skulle Putin eller Xi Jinping samarbeide med globalistene for å utrydde dem?

Dette gir ingen mening med mindre Østen VIL være en del av den nye verdensordenen, og det er INGEN reell fiendskap mellom de to leirene.

Men til hvilket formål presenterer IGE-ene oss for en konflikt mellom øst og vest?

SKAPELSEN AV EN ENVERDENS VALUTA

Globalistisk innsider Carroll Quigley beskrev på side 248 i sitt omfattende verk Tragedy and Hope et av hovedmålene til IGE:

I tillegg til disse pragmatiske målene hadde finanskapitalens makter et annet bredt mål, ikke mindre enn å etablere et system for verdens finanskontroll i private hender som ville være i stand til å regulere det politiske systemet i ethvert land og verdensøkonomien som en hel.
.
Dette systemet skulle kontrolleres på en føydalistisk måte av verdens sentralbanker – under hemmelige avtaler som skulle etableres i vanlige private møter og konferanser. I spissen for dette systemet skulle Bank for International Settlements (BIS) i Basel, Sveits, stå.

BIS i Basel har de viktigste sentralbankene i verden under sin kontroll, og dette globale sentralbankkartellet inkluderer Federal Reserve, Bank of England, European Central Bank og Bank of Japan, samt Bank of Russia og People’s Bank of China. Følgelig utgjør det et utmerket system for å etablere et globalt system for finansiell kontroll.

En mulig versjon av denne økonomiske kontrollen ble avbildet i artikkelen Get Ready for a World Currency fra 1988 i Rothschild-magasinet The Economist, som presenterte en verden der nasjonale valutaer ble erstattet av en verdensvaluta, kalt Phoenix i artikkelen, innen en tid over tre tiår. I spissen for dette én-verdens valutasystemet er en global sentralbank basert ikke på BIS, men etter Det internasjonale pengefondet (IMF).

I tiårene etter andre verdenskrig har en økende mengde bevis og fakta rundt BIS sin bistand til å finansiere den nazistiske krigsmaskinen før og under krigen kommet frem i lyset. Journalist Gian Trepp har utførlig beskrevet dette samarbeidet i sitt arbeid ‘Banking with the Enemy’ (Bankgeschäfte mit dem Feind). Det er en forståelig konsekvens av politikken at BIS måtte vike i bakgrunnen etter krigen, og nye globale institusjoner som IMF kom i offentligheten fra da av.

Fra IGEs side er det tydelig at de har gått over fra å ha BIS i spissen for et slikt kontrollsystem til IMF, som antydet i The Economist-artikkelen.

I årevis har globalister som Mohamed El-Erian åpenlyst bedt om å skape et globalt pengesystem gjennom IMFs kurv av spesielle trekkrettigheter (SDR) og åpent tatt til orde for 1988-versjonen av The Economist-artikkelen.

Det er også støtte for denne ideen innenfor WEF, og artikkel XXII i IMFs vedtekter forplikter alle medlemsland til å «gjøre SDR til den viktigste reservevalutaen i det internasjonale pengesystemet». («gjør den spesielle trekkretten til den viktigste reserveaktivaen i det internasjonale pengesystemet.»).

Faktisk har alternativer til dollaren vært åpent diskutert i IMF i årevis, og har skapt en global valuta siden 2000.

Chatham House, den britiske ekvivalenten til US Council on Foreign Relations, som bidro til å opprette SDR, har i sin artikkel Gold, the SDR, and Other Matters foreslått en erstatning av den amerikanske dollaren som verdens reservevaluta med gullstøttede SDR. Ved å gjøre dette refereres det i papiret til en artikkel av Catherine Schneck fra University of Glasgow med tittelen Adding Gold to the Valuation of the SDR, som styrer i samme retning.

De vestlige IGE-ene støtter åpent opprettelsen av et nytt globalt pengesystem, det samme gjør regjeringene i øst, som i likhet med Vesten er medlemmer av IMF og er minst like nyttige for den globalistiske agendaen.

Kina uttrykte for eksempel støtte til utvidelsen av SDR til en ny IMF-ledet global reservevaluta i 2009. Zhou Xiaochuan, guvernør i People’s Bank of China fra 2002 til 2018, medlem av styret for BIS , og i likhet med sin etterfølger Yi Gang, et medlem av Group of Thirty, gjentok de samme følelsene som Chatham House i sin artikkel ‘Reform The International Monetary System’: The creation of a edelmetallstandard og utvidelsen av SDR til en global valuta.

Kina hadde lånt massivt i dollar de siste tiårene, og lagt til trillioner til sin opprinnelige minimale gjeld, noe som var en forutsetning for å inkludere renminbi i SDR-kurven i 2016.

Videre støtter Russland også agendaen. I 2009 ba Putin og Kreml åpenlyst at IMF skulle opprette en ny reservevaluta basert på SDR i forkant av G20-konferansen.

Kort tid før ba Kasakhstans president Nazarbayev om «en enkelt global valuta som en potensiell løsning for den nåværende finansielle uroen». Dette ville være “under FNs aegis”.

Hovedkvarter for Bank for International Settlements BIS, i Basel, Sveits. (Reproduksjon av bilder på internett)

BRICS, som er mye sett på som et motstykke til den USA-ledede vestlige alliansen og inkluderer Brasil, India og Sør-Afrika i tillegg til Russland og Kina, erklærte i 2013 under sitt femte møte i Durban under punkt 13:

Vi støtter reformen og forbedringen av det internasjonale pengesystemet, med et bredt basert globalt reservevalutasystem som gir stabilitet og sikkerhet. Vi ønsker diskusjonen om SDRs rolle i det eksisterende internasjonale pengesystemet velkommen, inkludert sammensetningen av SDRs valutakurv. Vi støtter IMF i å gjøre dets overvåkingsrammeverk mer integrert og jevnt.

I sine krav om en ny global (reserve)valuta står de østlige regjeringene skulder ved skulder med kravene fra den vestlige IGE og regjeringene de kontrollerer.

Det som hindrer IGE i å etablere systemet de propagerer er verdensreservevalutastatusen til den amerikanske dollaren. Først når den mister denne statusen vil det skapes et vakuum der IGE, med støtte fra regjeringene i Vesten og Østen, kan posisjonere og etablere en ny global reservevaluta under IMF-kontroll.

Globalistisk frontmann George Soros sa i 2009 at Kina ville ta en mer fremtredende rolle i IMF, mens USA ville bli mindre kritiske og verden ville bevege seg bort fra amerikanske dollar.

I sine åtte spådommer for 2030 slår WEF fast i punkt 2 at USA ikke lenger vil være den ledende supermakten. Disse uttalelsene avslører at IPI vet om tapet av USAs status som verdensmakt og dollaren som verdensreservevaluta.

Vi bør nå spørre hvordan IGE har til hensikt å etablere et nytt globalt finansielt og monetært system. For å gjøre det, bør vi vurdere følgende tankerekke:

De siste tiårene ble store deler av vestlig produksjon flyttet til land som Kina eller India. Dette skapte massive avhengigheter av disse økonomiske tungvekterne, som ikke kan ha unngått oppmerksomheten til IGE og endelig har blitt synlige på grunn av Covid-restriksjonene og de resulterende flaskehalsene i forsyningskjeden.

Anta at disse landene nå begynner å forby amerikanske dollar fra handelen deres. I så fall vil deres handelspartnere uunngåelig måtte følge etter hvis de fortsetter å skaffe varer og tjenester, noe som vil føre til repatriering av milliarder av dollar i internasjonale markeder og repatriering av disse tilbake til USA

Handelskrigen mellom USA og Kina, en mulig kinesisk invasjon av Taiwan med en tilsvarende motreaksjon fra USA og Vesten, og Vestens nåværende sanksjonspolitikk mot Russland kan sees på som katalysatorer for å rettferdiggjøre et endelig trekk bort fra USA dollar.

Resultatet vil bli en hyperinflasjonær kollaps av den amerikanske økonomien, mens statusen til verdens reservevaluta ikke lenger vil være okkupert. Russland, Kina og andre nasjoner og organisasjoner vil gjenta sine tidligere krav og implementere et nytt globalt pengesystem basert (foreløpig) på IMFs spesielle trekkrettigheter.

Og hvis det finnes en verdensvaluta, så er heller ikke en verdensregjering langt unna.

KONKLUSJON

I det siste tiåret har mange hengitt seg til ideen om at østens politikere ville danne et alternativ til systemet til IGE.

Imidlertid, i oppførselen til Putin, Xi, Nazarbayev og andre østlige statsoverhoder og politikere, kan man ikke på noen måte se en anti-globalistisk fremdrift. De støttet alle agendaen til IGE og er ganske synlig en del av denne grupperingen selv.

Det er på tide at folk innser at ren retorikk er meningsløs og sannheten er mye mer sannsynlig: Den nye verdensorden vil komme fra øst, og sammenbruddet av USA vil være den siste forløperen for den.

Vær alltid forsiktig når du stoler på politiske ledere. Vær mer oppmerksom på deres handlinger enn deres ord og husk: disse menneskene ville aldri ha nådd disse posisjonene hvis de ikke samsvarte med egenskapene til IGE-ene. Dessuten ville de heller ikke vært i live, eller i det minste ville møte hardere politiske, medie- og økonomiske slag hvis de motsto den globalistiske agendaen.

Er du fornøyd med innholdet som politikere gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Amnesty kritiserer den ukrainske hæren: «Livet til dens egen sivilbefolkning er truet»
Next post “Dyp mistillit”: Washingtons forhold til Zelenskyj er brutt
%d bloggers like this: