Tjente millioner på munnbind: død i yacht ulykke

Read Time:1 Minute, 16 Second

Han ville bare tilbringe en avslappende ferie med familien: under en snumanøver utenfor den italienske kysten ble gründer og maskemillionær Dean Kronsbein kastet av yachten sin og døde på stedet.

Kronsbein slappet av med sin kone og datter på soldekket til sin 21 meter lange yacht. Plutselig rykket kapteinen i rattet for å unngå en annen båt. Denne manøveren resulterte i at München-gründerens yacht krasjet inn i flere steiner foran den sardinske havnen Porto Cervo.

Kone og datter alvorlig skadet

Dean Kronsbein ble kastet over bord av sammenstøtet. Mens hans kone og datter ble kjørt til en spesialklinikk 100 kilometer unna med alvorlige skader, det eneste som kunne fastslås var at gründeren var død, som lokalavisen «Olbianova» meldte det først.

Det var syv personer på motoryachten – bare Kronsbein omkom i ulykken.

Som rapportert av «Bild» var Dean Kronsbein sønn av en kjent gallerist i München. I korona-pandemien skal han ha gjort millioner av avtaler med den britiske regjeringen, som han solgte masker til. Han skal ha eid en eiendom på 5 millioner pund i Ross-OnWye, England. Han beskrev alltid seg selv som en “mellomstor tysk gründer” og var eier av “Ultimate Filter GmbH”, som utvikler filtersystemer og også har det andre selskapets hovedkvarter i Storbritannia.

Er du fornøyd med innholdet som politikeren gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Sarah måtte bytte skole.
Next post Konflikten mellom USA og Kina handler også om teknologi
%d bloggers like this: