Corona-pandemien var allerede over i begynnelsen av april 2020

Read Time:6 Minute, 33 Second

I går tok Dr Paul Alexander og bloggeren eugyppius igjen opp det som skjedde i begynnelsen av 2020 med pandemien som var erklært av WHO kort tid før. Faktisk var infeksjonsbølgen allerede i ferd med å avta og reproduksjonsraten falt under den magiske verdien på 1 i begynnelsen av april. Bølgen hadde allerede startet i september 2019.

Men mer om det senere. Først hva Dr. Paul Alexander skriver i bloggen sin :

«Det var en løgn av de verste proporsjoner, covid-pandemi-løgnen, lockdown-galskapen, skolene og butikkene som stengte, maskekravet, alt dette! DE LYVER! April 2020 var allerede over! Fauci & Birx går inn med PCR!

Det var den feilaktige, falske, overfølsomme RT-PCR-testen med syklusnummerterskel (Ct) på 40 som var grunnlaget for COVID-svindel, 95 % falske positiver, viralt støv når > enn 24 Ct

PCR-testen ble brukt til å utføre denne store svindelen, og startet med Trump. Og det var ingenting “nytt” med COVID-viruset, immunforsvaret vårt hadde sett det før i en eller annen form.

Det var faktisk over, viruset kan ha sirkulert allerede i midten av 2019, sikkert høst/vinter 2019 i verdens land, og brent ut; det ble gjort i mars 2020, og diamantprinsessen fortalte oss at det var en terskel på 19-20 % infeksjon selv i en lukket befolkning. Vi har til og med data fra Vancouver, Canada (Pellech et al.) som viser at rundt 90 % av befolkningen hadde en eller annen form for seroimmunitet i midten av 2020 eller så. Men hvordan? Med mindre patogenet var i sirkulasjon lenge før det.

dr Harvey Risch, verdens ledende epidemiolog, fortalte oss at det hele var over høsten 2019. Ser du hva vi vil her? Vi har nyere forskning som viser at sykdommen sirkulerte i Italia tidlig i september 2019...”

Og så viser Alexander til studien ledet av direktøren for National Cancer Institute i Milano, Giovanni Apolone. Og det sier noe helt uventet: antistoffer mot det nye koronaviruset ble funnet i 14 % av prøvene som ble undersøkt fra september 2019 , som Politikeren rapporterte i november 2020 .

SARS-CoV-2-infeksjonsbølgen startet i Italia sommeren 2019. TKP tok opp dette i juni 2020 med artikkelen Corona-virus i italienske kloakk påviser infeksjoner allerede i 2019 . Også i juni 2020 rapporterte de at koronaviruset dukket opp mye tidligere – i Barcelona så tidlig som i mars 2019 .

Jeg kan bekrefte dette selv, ettersom jeg ble smittet på nyttårsaften 2019 i Wien og deretter hadde en todagers “manneinfluensa”. Antistoffer ble påvist i april og SARS-CoV-2-spesifikke T-celler i november 2020. Så det var definitivt SARS-2-viruset. Skriver en forfatter i TKP

Det huskes også at en rekke idrettsutøvere kom hjem med de typiske infeksjonene fra den militære sportsfestivalen som fant sted i Wuhan i oktober 2019 .

Data viser slutten på pandemien våren 2020

Her kan vi se at infeksjonstoppen ble passert allerede i slutten av mars – i Sveits 25. mars, i Italia 26. mars, i Østerrike 30. april og i Tyskland 5. april. Toppen av dødsfall følger med noen dagers forsinkelse i Italia 1. april, i Sveits 5. april osv.

De andre parameterne falt også. I Italia toppet den positive testraten 20. mars, selv om antall tester fortsatte å øke. Enda verre for Team Lockdown, viser den tidlige pandemien, i den grad den tillater gjenoppbygging, en synkende trend i netto reproduksjonstall etter at det første tilfellet ble oppdaget i februar. Fra 8. april falt den under 1 i Østerrike, Sveits, Italia og Tyskland, noen ganger til og med svært betydelig. Hvis den er under 1, fases bølgen ut, ettersom infiserte mennesker infiserer mindre enn ett annet menneske. Uansett, fra 15. mars gikk reproduksjonsraten ned overalt, og ingen av tiltakene som ble innført på den tiden var lenger berettiget.

Det som fulgte er typisk for enhver ny influensa eller smittsom sykdom. Det er flere bølger, men de er vanligvis svakere, fordi det på den ene siden allerede er immunitet i befolkningen og på den andre siden muterer virusene til mer smittsomme, men mindre farlige varianter.

Med Covid har ting gått verre på grunn av nedstengninger, maskekrav og konstant spredning av frykt og panikk, fordi alle disse tiltakene har svekket immunforsvaret. Som du kan se ovenfor (nedre høyre kvadrant), holdt antallet reproduksjoner seg betydelig under bølgen fra september 2019 til april 2020, med en fornyet topp i begynnelsen i midten av oktober 2020 med et raskt fall under 1 til begynnelsen av desember 2020. Først fordi av skadene på immunsystemet ved vaksinasjonskampanjen, var det en eksplosjon i antall tilfeller fra andre halvdel av 2021 og en vedvarende økning i antall reproduksjoner over 1.

Corona-tiltakene har helt klart forårsaket massive skader, for ikke å snakke om den økonomiske sikkerhetsskaden. De tjente bare til å forberede og håndheve vaksinasjons- og vaksinasjonsbevisene.

Italia i februar 2020

Eugyppius besøker hendelsene på nytt i et blogginnlegg med tittelen “De tidligste dagene av den italienske pandemien, eller: Hvorfor ingen vil snakke om februar 2020 lenger”:

«Etter tretti måneder med kjernefysisk mediepropaganda, er noen av dere tilbøyelige til å tvile på alt som står i pressen. Mens journalister sprer sin del av usannheter, er ikke løgner deres foretrukne strategi og kommer nesten alltid utenfor den store pressen, i selvinteresserte uttalelser fra regimets tjenestemenn. …

Med dette i tankene vil jeg gjøre deg oppmerksom på hvor fullstendig de første dagene av pandemien har forsvunnet fra hukommelsen. Spesielt er de sentrale månedene januar til mars 2020 nesten aldri nevnt, til tross for at dette er tiden med størst fart og oppfinnsomhet da vaksiner ble utviklet, massetesting startet, langvarig pessimisme om maskeringseffektivitet overvunnet, og ny, kontinent-omfattende Hundrevis av millioner mennesker har blitt pålagt husarrestasjoner.»

Avslag på behandling

Men noe annet vondt skjedde. Serafino Fazio et al beskriver dette i Journal of Pharmacy and Pharmacology Research  under tittelen “The Problem of Home Therapy during COVID-19 Pandemic in Italy: Government Guidelines versus Freedom of Cure?” i Italia: State guidelines versus freedom of healing?) :

«Etter utbruddet sent i 2019 spredte COVID-19 seg over hele verden, og Italia var en av de første vestlige nasjonene som ble alvorlig rammet. På det tidspunktet var både viruset og sykdommen dårlig forstått, og det var ingen evidensbaserte medisinske indikasjoner for behandling. Det italienske helsedepartementets retningslinjer uttalte at ingen farmakologisk behandling var nødvendig de første 72 timene med mindre oksygenmetningen falt til <92 %, rent symptomatisk, fortrinnsvis med paracetamol. Som senere viste seg, kan denne forsinkelsen i terapeutisk intervensjon ha vært ansvarlig for mange sykehusinnleggelser og en svært høy dødelighet (3,5 %). For å bøte på dette ble det dannet flere frivillige grupper, som klarte å helbrede tusenvis av pasienter hjemme ved hjelp av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler og en rekke resirkulerte legemidler (særlig hydroksyklorokin, ivermectin) og kosttilskudd (som antioksidanter, polyfenoler og vitamin D). Selv om disse tilnærmingene ikke støttes av randomiserte kontrollerte studier, er de basert på de beste tilgjengelige bevisene, tar sikte på å møte et ellers udekket behov, og resulterer i betydelige reduksjoner i sykehusinnleggelser, symptomvarighet og full sykdomsgjenoppretting sammenlignet med én sen behandling, som vist av noen retrospektive observasjonsstudier og klinisk erfaring fra mange leger.”

Så vi hadde den antatt enorme medisinske nødssituasjonen, men legene ble instruert om ikke å behandle syke lenger. En utrolig skandale. De som gjorde det, oppnådde de beste resultatene med relativt enkle midler. Jeg kan bekrefte dette fra egen erfaring – vitamin D, C, sink, NAC og i mitt tilfelle fjellte fra Kreta begrenset symptomtiden til to dager! Leger ble imidlertid forfulgt for slik behandling, utsatt for prosedyrer av legeforeningen og ble av og til utestengt fra å utøve sitt yrke.

Er du fornøyd med innholdet som politikeren gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Konflikten mellom USA og Kina handler også om teknologi
Next post Alt du trenger å vite om “The Great Reset”
%d bloggers like this: