Bondeprotester blusser opp igjen: «Regjeringen vil ikke snakke seriøst»

Read Time:1 Minute, 29 Second

Bondeprotestene i Nederland er langt fra over. Også i helgen sperrer de motorveier med halmballer og møkk igjen. Statsminister Mark Rutte fordømte demonstrasjonsformen skarpt.

Den planlagte nitrogenpolitikken har bøndene i Nederland på barrikadene. I tillegg til sperringer som er satt opp, har det blitt påsatt flere og flere branner de siste timene, ifølge trafikketaten. Det var lange køer.

Bønder ønsker ikke å akseptere en invitasjon

Årsaken til den fornyede økningen i protester er at mekleren som er oppnevnt av regjeringen inviterte Johan Remkes til samtaler med ham og landbruks- og nitrogendepartementene tidligere i uken. Den nederlandske bondeforeningen (LTO) kunngjorde at de ikke ville akseptere invitasjonen før regjeringen gikk med på seriøse diskusjoner om målet, tidsplanen og detaljene i den planlagte nitrogenpolitikken, rapporterte Agrarheute.

“Dødelige handlinger”

Statsminister Mark Rutte fordømte blokaden av motorveier på ingen måte. «Å med vilje sette andre i fare, skade infrastrukturen vår og true folk som hjelper til med opprydningsarbeid overskrider alle grenser», skrev Rutte på Twitter torsdag. Regjeringssjefen krevde at disse «livstruende handlingene» måtte stoppe.

Er du fornøyd med innholdet som politikeren gir, kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Megalopolis Tristate City i stedet for bønder i Nederland?
Next post Apekoppvaksiner innen oktober, men trenger du de virkelig?
%d bloggers like this: