WHO krever global sensur mot uønsket informasjon om apekopper

Read Time:1 Minute, 54 Second

Den neste pandemien vil tilsynelatende være apekopper. Det var i hvert fall det som ble planlagt i et strategidokument skrevet av amerikanske oligarkstiftelser og sikkerhetskonferansen i München. Følgelig erklærte WHOs generalsekretær en ” helsenødsituasjon ” mot råd fra flertallet av ekspertene hans. Dette er forløperen til en pandemi.

” Som vi har sett med COVID-19, kan feilinformasjon og desinformasjon spre seg raskt på nettet. Vi oppfordrer derfor alle sosiale medieplattformer, teknologiselskaper og nyhetsorganisasjoner til å samarbeide med oss ​​for å forhindre og motvirke skadelig informasjon , sa Tedros Adhanom Ghebreyesus denne uken.

Nyheten kommer bare fire dager etter at WHO-sjefen erklærte apekopper som en internasjonal helsenødsituasjon, og trosset et flertall av panelmedlemmene som motsatte seg en slik erklæring.

Nå ser det ut til at WHO tar neste skritt: sensurerer alle som er uenige i deres apekopper.

Dette er det samme grepet Verdens helseorganisasjon tok i 2020 og 2021 da de hevdet at all informasjon som motsier fortellingen er en del av en bredere «infodemi».

Kort tid etter at verden ble vant til begrepene koronavirus og COVID-19, skapte WHO et nytt ord: ” infodemisk” – en informasjonsoverbelastning og den raske spredningen av villedende eller fabrikkerte nyheter, bilder og videoer. I likhet med viruset er det svært smittsomt og vokser eksponentielt. Det kompliserer også innsatsen for å bekjempe COVID-19-pandemien ,” sa en artikkel fra 2020 med tittelen Immunizing the Public Against Misinformation.

Etter hvert som pandemien utviklet seg, begynte WHO å samarbeide med land for å bekjempe “infodemien”, som i de fleste tilfeller betydde at folk som hadde genuine bekymringer eller prøvde å spre sannheten om mRNA-vaksinebivirkninger ble sensurert på nettet. I Tyskland er det også husundersøkelser og arrestasjoner av eksperter og til og med dommere som motsetter seg uttalelser fra WHO og politikere.

Slike bivirkninger er nå velkjente, og helsemyndigheter over hele verden har begynt å advare folk om risikoer som myokarditt etter vaksinasjoner, som WHO konsekvent har avvist som en konspirasjonsteori.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikeren leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post FN, WEF, EU organiserer global krig mot bønder
Next post Regningen takk
%d bloggers like this: