Regningen takk

Read Time:9 Minute, 13 Second

Krisetider er tider da folk bryr seg lite om miljøet. I stedet setter de sin egen beskyttelse, sin egen sikkerhet, i sentrum av livet. Nå var SARS-CoV-2 aldri en reell trussel mot samfunnet, og frykten for det var uberettiget fra starten, som Politikeren sine lesere har visst i over to år. Konsekvensene av denne iscenesatte krisen burde derimot gi oss alle stor bekymring. Den ene er forurensning, som har nådd enestående – og helt unngåelige – nivåer under det politiske regimet.

Det er forbløffende at de partiene som sies å være så forpliktet til miljøvern støttet Corona-regimet. Det være seg De Grønne, som stemte for strenge maskekrav, obligatorisk vaksinasjon og alle de andre dritttiltakene, det være seg angivelig venstreorienterte, det være seg fredager-for-fremtiden-vi-redder-verden-barn, som bryr seg så mye om naturen. At de ikke har noen betenkeligheter med å forsvare, gjennomføre og pålegge tiltakene på en militant ideologisk måte. Som forutsagt i denne portalen før , har denne fascismen ødeleggende effekter på miljøet vårt, som nå blir mer og mer tydelig.

Fordi tiltakene, ikke «viruset», som det ofte feilaktig kalles, gir betydelige mengder avfall, og siden dette egentlig ikke kan deponeres, havner det før eller siden i naturen. Dette inkluderer medisinsk avfall, verneklær, masker, de mange testene og alt som hører med, desinfeksjonsmidler, vaksinasjonsnåler og -beholdere, vattpinner, plaster, tuber og så videre. Det meste er laget av plast, som Europa mener de har nådd enighet om å takle allerede før 2020. Plastsugerør har vært forbudt siden juli 2021. Tre milliarder av dem ble tidligere kastet over hele verden hver dag. Men mens en søppel går, kommer en annen. For med Corona-tiltakene er halmforbudet i ferd med å bli latterlig.

Bare i Shanghai, fra mars til juni 2022, det vil si på bare 3 måneder, ble det generert 68 500 tonn medisinsk avfall. Millioner på millioner av beskyttelsesdrakter, plastrør, vattpinner og andre ting som forurenser miljøet kraftig.

Nå er Kina et land som har innført spesielt drastiske tiltak. Hundrevis av millioner av innbyggerne må testes flere ganger i uken. Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) utgjør verdensomspennende medisinsk avfall mer enn 200 000 tonn. Geninjeksjonene alene forårsaket rundt 144 000 tonn avfall gjennom nåler, sprøyter og oppsamlingsbeholdere. Det er også 87 000 tonn verneklær, inkludert 36 000 tonn hansker fraktet av WHO til fattigere land som Den demokratiske republikken Kongo mellom mars 2020 og november 2021 alene, 2600 tonn søppel gjennom testing og hele 731 000 liter kjemisk avfall. WHO selv innrømmer at hele omfanget trolig er mye større, siden private masker for eksempel ikke var inkludert.

Tallene gjelder utelukkende avfall som genereres i medisinske anlegg, testsentre og vaksinasjonssentre.

Allerede før den falske pandemien ble denne typen avfall ofte deponert på feil måte – med det resultat at det utgjorde en helserisiko for folk som bodde i nærheten av søppelplassene. I alle fall er det ikke mulig å “kassere” plast. Fordi materialet ikke brytes ned og derfor ligger rundt på søppelfyllinger eller i naturen i århundrer, skiller forurensninger og brytes sakte ned til det blir mikroplast.

For eksempel inneholder plast et stort antall giftige komponenter som myknere eller hormonaktive stoffer som bisfenol A. Disse forstyrrer stoffskiftet og hormonstoffskiftet og har også en negativ effekt på utviklingen, spesielt hjernens utvikling. Lagret i søppelfyllinger eller i havet siver disse stoffene sakte ned i bakken, via elvene ut i havet eller direkte i grunnvannet. På denne måten finner de veien inn i næringskjeden til alle levende vesener og ender til slutt tilbake i mennesker via matfatet. Alternativet er å brenne plasten, noe som også skjer i Tyskland, og med det frigjøre en rekke giftige stoffer.

Gift i ansiktet

På denne bakgrunn bør vi være mer enn bekymret for omfanget av den allerede ekstreme forurensningen. For i tillegg til avfallet fra mer eller mindre medisinske institusjoner, er det også privat avfall, som har vokst voldsomt som en del av pandemifortellingen. Det er anslått at tre millioner masker blir avfall hvert minutt, noe som utgjør rundt 129 milliarder stykker per måned. Bare i Afrika sør for Sahara blir anslagsvis 353 millioner masker kastet hver dag. Selv i Sør-Afrika, bare ett av de mer enn 50 afrikanske landene, genereres det rundt 1578 tonn “pandemirelatert avfall” hver dag.

I Europa fungerer avfallshåndteringen fortsatt rimelig bra. Deponering betyr her at avfallet samles og for det meste dumpes et sted på store hauger. Verden kan se penere ut der det ikke er søppelfyllinger, men det motsier bare en avfallskatastrofe som menneskeheten ikke har noen klar løsning på. Likevel kan galskapens gjenstander i form av kasserte masker ses overalt liggende i gater, elver, skoger og enger. I Afrika, som ikke har vært i stand til å kaste plastavfall før, havner det meste i naturen. Deponering er ofte organisert via uregulerte søppeldeponier eller på jorder, eller søppelet blir rett og slett brent. Ikke en god idé, med alle giftstoffene den inneholder,

Totalt 8,4 millioner tonn «pandemi-relatert plastavfall» kunne ha blitt generert over hele verden innen august 2021 . Nå, ett år senere, ser situasjonen neppe bedre ut, selv om pålitelige tall ikke kan samles inn i det hele tatt. En stor del av avfallet havner i naturen, selv om det kastes sammen med vanlig avfall. Bare i 2020 havnet 1,5 milliarder masker i verdenshavene. Dette tilsvarer forurensning av ytterligere 4.680 til 6.240 tonn plastavfall. I gjennomsnitt vil dette forurense havene i 450 år . Med tanke på ingrediensene i slike masker er dette ganske bekymringsfullt.

For i motsetning til propagandaen om at det er et ufarlig stykke tøy, inneholder disse maskene en hel rekke giftstoffer, eller som professor Michael Braungart, den vitenskapelige direktøren ved Hamburg Environmental Institute, oppsummerte det :

“Det er alt av skitt i verden der inne.”

Dette betyr kreftfremkallende stoffer som UV-stabilisatorer, antioksidanter, hydrokarboner, formaldehyd og anilin. Syntetiske dufter er også ofte inkludert for å maskere den kunstige kjemiske lukten. Det er også stoffer som titandioksid eller kobolt, og selvfølgelig plastfibrene og – i noen masker – glassfibre som kan pustes inn hvis de går i stykker og virker som asbest i lungene.

Alle disse stoffene når slimhinnene og lungene gjennom pust. Det er derfor ikke overraskende at plastpartikler nå er funnet i menneskets lunger for første gang . I naturen, spesielt i havene, kommer de ut i vannet og forgifter vannlevende organismer, fisk og fugler, og havner før eller siden på folks tallerkener. I tillegg blir ville dyr fanget i avfallet og kan dø en grusom død av det. Det blir også stadig mer vanlig at hvaler og delfiner forveksler plastavfall med fisk eller maneter, spiser det for så å sulte i hjel med full mage fordi plasten ikke fordøyes og skilles ut. Hvor stor må risikoen for å forveksle masker som flyter i vannet med maneter og fisk være før vi stopper?

Giftige tester

Væsken som brukes i testene inneholder også giftige stoffer som oktoksinol-9 , som er merket som etsende, irriterende og skadelig for miljøet. Hvis den ikke kastes på riktig måte, havner denne og en rekke andre komponenter før eller siden i miljøet og tar også den velkjente veien til grunnvannet eller havet. For eksempel står det i pakningsvedlegget til Roche PoC-testen at stoffene som brukes kan forårsake allergisk hudirritasjon og alvorlig øyeirritasjon og er skadelige for vannlevende organismer.

I likhet med vaksinasjonsavfall, kastes testavfall som vanlig medisinsk avfall . De anses som «ikke farlige» og forbrennes ofte i avfallsenergianlegg.

Siden begynnelsen av den såkalte pandemien har desinfeksjonsmidler blitt brukt i en absurd skala. Selv om disse vanligvis gjør mer skade på brukeren enn de er nyttige, handler det om trygghetsfølelsen de formidler. Imidlertid inneholder desinfeksjonsmidler mange giftige stoffer som glyoksal eller alkylaminer, hvorav noen er etsende eller merket som mutagene. Overdreven bruk av slike desinfeksjonsmidler, som vi har vært vitne til i mer enn to år, fører til at disse stoffene kommer inn i vannveier via avløpsvann, hvor de dreper vannlevende organismer. Denne omveien tar dem til næringskjeden og før eller siden til mennesker.

privat avfall

I denne beregningen må man også ta hensyn til at mengden avfall generert av private husholdninger har økt under «pandemien». Spesielt lockdowns har hatt innvirkning her. Fordi disse fører til at folk bruker mer plast fordi de bestiller flere produkter på nett, får mat levert eller generelt sett har større behov for følelsen av sterilitet, trygghetsfølelsen som plastemballasje skaper.

Dersom man ønsker å utvide fokuset ytterligere, så må også transport av både det medisinske utstyret og ressursene distribuert av offentlige institusjoner og private Amazon- og pizzabestillinger inkluderes. Den ene eller den andre husker kanskje fortsatt leveringen av masker fra Kina, som Markus Söder personlig mottok på flyplassen.

For ikke å glemme produksjonen av alle maskene, hanskene, testene og til slutt vaksinedosene, som ikke bare forbrukte energi, men også råvarer. Ellers hadde den ikke eksistert i denne skalaen. Råolje står for all plasten, men selvfølgelig måtte de ulike kjemikaliene som ble brukt i tester, masker og «vaksinasjoner» også produseres først. Som du kan se, følger den erklærte pseudopandemien etter en rottes hale av ødeleggelse.

Alt i alt ofrer vi vårt allerede svært stressede miljø til en ideologi som ikke har noen like i virkeligheten. Selv de som har forpliktet seg til å «beskytte klimaet» og «miljøvern» og som propagerer for et grønt diktatur der folk ikke har annet enn å være lykkelige, med sine useriøse, ideologisk ladede, verdensfjerne tiltak, skaper totalt unødvendig sløsing. problem, som har den eneste hensikten å antyde eksistensen av en fare som rett og slett ikke eksisterer. For hvis all denne innsatsen gjøres, så må, i henhold til den psykologiske effekten, situasjonen være virkelig alvorlig. Det er den ikke. Det var den aldri.

Vi opplever en krisesimulering som nå blir supplert med en militær krise som kan unngås. Dette er også en katastrofe for mennesker og natur. Det er alltid store ideologier som ødelegger miljøet vårt, det være seg vekst-ideologi, korona-ideologi, krigsideologi. Det er nettopp disse ideologene som med propagandistisk iver presenterer oss for påståtte løsninger, som vanligvis forsterker problemene.

Man bør huske på at det ikke handler om å bevare noen form for natur eller beskytte den mot mennesker. Naturen er permanent og tilpasningsdyktig; den vil også overleve mennesker. Men alt dette avfallet og giftstoffene setter oss i fare, fordi de kommer inn i grunnvannet og næringskjeden og dermed forgifter alle. Det er ingen som unnslipper denne snikende forgiftningen, for den er overalt. Dette handler om å beskytte menneskeheten mot seg selv. Det er av denne grunn at vi må få slutt på denne ideologiske vrangforestillingen som ikke fører med seg annet enn ødeleggelse.

Og neste «koronabølge» kommer garantert, og med den nok en runde med masker, desinfeksjonsmidler, tester og avfallet som følger med. Det kan vi ikke tillate.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikeren leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post WHO krever global sensur mot uønsket informasjon om apekopper
Next post Brainwashing of a World: Del I – Biosikkerhetsstaten
%d bloggers like this: