Megalopolis Tristate City i stedet for bønder i Nederland?

Read Time:3 Minute, 4 Second

Det blir kalt verdens nr. 1 urbane kraftsenter, inngangsporten til Europa og EU-hovedstaden: Tristate City. Mer enn 45 millioner mennesker forventes å bo i det tilknyttede nettverket, som strekker seg over Benelux-landene og deler av Tyskland.

Hvis du tror lederne for de nederlandske bøndene gjør opprør, er ambisiøse planer fra investorer og WEF-globalistene grunnen til at de nederlandske Rutte-regjeringene ønsker å ta bort bøndenes land.

Frihetsaktivisten Willem Engel rapporterer om det han ser på som selve bakgrunnen for de nederlandske bøndenes protester. For han er det klart at en slik utvikling ikke vil være begrenset til Nederland. Under dekke av klimavern ser veien å komme dit ut til å være gjennom tvangsekspropriasjon.

Corona-komiteen av 8. juli 2022 (112. sesjon; The disgrace) kommenterer han i lang tid det massive bøndeopprøret i hjemlandet. Deres bakgrunn, finner han, har ingenting overhodet å gjøre med den offisielle fortellingen om å redusere nitrogen- og ammoniakkutslipp.

Han hevder at den nederlandske regjeringen ikke søker å eliminere omtrent en tredjedel av gårdene sine av miljømessige årsaker. I stedet handler det om byggingen av Tristate City, en megalopolis med en befolkning på rundt 45 millioner som strekker seg til områder i Tyskland og Belgia.

For å kunne gjennomføre dette prosjektet, som er planlagt i samsvar med målene i Agenda 2030, planlegges det også ekspropriasjoner, sa han.

Den såkalte “nitrogenkrisen,” sier Engel, er fiktiv, et rent politisk spørsmål. Ingen menneskeliv står på spill. Alt som står på spill, sier han, er at noen politikere ønsker å omforme Hollands landskap.

Dessuten er de viktigste nitrogenutslippene ikke forårsaket av landbruket, men av industrien. Dette er imidlertid ikke målrettet av de ansvarlige.

(AGENDA 21/AGENDA 2030, DEN STORE tilbakestillingen– DET ER INGEN FORSKJELL – EN KORT PÅMINNELSE OM HVA DET HANDLER OM)

EUROPAS PULSERENDE HJERTE I AGENDA 2030

Og faktisk har en gruppe institusjonelle investorer i Nederland, ledet av Peter Savelberg fra Peter Savelberg en Partners, gått sammen for å presentere Nederland pluss deler av Belgia og Tyskland som et enkelt bynettverk kalt Tristate City.

Prosjektet, støttet av den nederlandske arbeidsgiverorganisasjonen VNO-NCW, sier at regionens befolkning på opptil 45 millioner mennesker skaper et “bærekraftig urbant krafthus”.

Prosjektets støttespillere inkluderer eiendomsutviklere, pensjonsfond og Utrechts økonomiske styre. Nederlandske byer, sier organisasjonen, er for små til å konkurrere i det den kaller ‘byenes kamp, der megabyer konkurrerer om investeringer og talent.

Ved å behandle Nederland som et urbanisert delta med 17 millioner innbyggere, sier prosjektets støttespillere at det skaper en solid aktør i denne “kampen mellom titanene.” “Vår bymarkedsføring er for fragmentert og ineffektiv,” heter det på nettstedet til prosjektet.

“I praksis konkurrerer de nederlandske byene med hverandre i utlandet.” Amsterdam Metropool, Brainport Eindhoven, Twentestad, Ede Food Valley, Regio Groningen Assen og Dairy Delta er bare noen av navnene nederlandske regioner bruker når de markedsfører seg i utlandet.

Prosjektets støttespillere sier at Nederland må presentere seg som et av verdens mest potente og bærekraftige bynettverk.

“Det handler om hvordan nederlandske selskaper presenterer seg for selskaper som Apple eller store kinesiske firmaer,” sa Prologis Benelux-direktør Bram Verhoeven til Financieele Dagblad. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht og Haag er også en del av et annet prosjekt kjent som Holland Metropole. De fire store byene presenterer seg som et enkelt byområde med fire sentre, hver med sin spesialitet.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikeren leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Brainwashing of a World: Del I – Biosikkerhetsstaten
Next post Bondeprotester blusser opp igjen: «Regjeringen vil ikke snakke seriøst»
%d bloggers like this: