FN, WEF, EU organiserer global krig mot bønder

Read Time:5 Minute, 43 Second

FN, EU, WEF og andre organisasjoner fremmer bruk av ugress og skadedyr som mat. Dette og en rekke andre tegn tyder på at FN, EU og WEF står bak en global krig mot bønder på vegne av finanskapitalen.

Målene om industrialisering og konsentrasjon av landbruket ble utviklet på 1950-tallet senest i USA med aktiv deltakelse av stiftelsene til oligarker som Rockefeller eller Ford og høyfinans. Grunnleggelsen av WEF går tilbake til denne perioden i USA.

FNs 2030-agenda for bærekraftig utvikling og FNs partnere ved World Economic Forum (WEF) er direkte relatert til de økende regulatoriske angrepene på landbruksprodusenter fra Nederland og USA til India og utover.

Faktisk er noen av FNs 17 bærekraftsmål (SDG) direkte knyttet til implementeringen av lover som legger press på globalt landbruk, husdyr og matkilder.

FN-støttede bærekraftsreguleringer for landbruk og matproduksjon vil forårsake økonomisk ruin, mangel på essensielle varer, utbredt sult og et betydelig tap av personlige friheter, ifølge en rekke eksperter, hvis de ikke blir kontrollert.

Tjenestemenn spår at den farlige matmangelen som allerede rammer millioner av mennesker, vil forverres etter hvert som året skrider frem.

Av det vi kjenner fra tidlig på 1960-tallet – er det klare mål: industrialisering av jordbruket og konsentrasjon i hendene på de superrike og finanskapitalen, inkludert jordeierskap. Et annet mål, som allerede ble nevnt i 1960, er reduksjon av verdens befolkning.

Også ifølge FN-dokumenter er privat landeierskap i trådkorset ettersom global matproduksjon og verdensøkonomien transformeres for å møte globale bærekraftsmål.

Målene satt i 2015 ” bygger på flere tiår med arbeid fra land og FN, ” som FN forklarer på sin SDG-nettside .

FNs konferanse om menneskelige bosettinger, ofte referert til som Habitat I, som vedtok Vancouver-erklæringen , var en av de første konferansene som definerte agendaen for “bærekraft”.

I følge avtalen er privat grunneierskap ” et viktig redskap for akkumulering og konsentrasjon av rikdom, og bidrar derfor til sosial urettferdighet “, og ” land kan ikke behandles som en vanlig eiendel kontrollert av enkeltpersoner .” Bortsett fra, selvfølgelig, når landet kommer i besittelse av Rockefeller-, Ford- eller Gates-stiftelsene. Men stiftelsene har filantropiske formål.

FN-resolusjonen sier at ” offentlig gransking av arealbruk er derfor viktig, “som rettferdiggjør World Economic Forums nå kjente spådom om at ” innen 2030 vil det ikke være noe igjen å eie .”

Siden den gang har en rekke FN-byråer og tjenestemenn skissert sin visjon om “bærekraft”, som inkluderer krav om betydelige begrensninger på energibruk, kjøttforbruk, reiser, boareal og materiell velvære.

Mens verdens tjenestemenn, inkludert USAs president Joe Biden og FNs direktør for matvareprogram David Beasley, advarer mot en truende global matmangel, blir matproduksjonen stadig strengere regulert, og det er til og med forsøk på å stenge ned mange gårder og rancher.

Men vestlige nasjoner og mange bistandsavhengige stater skjerper regelverket enda mer, i stedet for å lempe dem og øke produksjonen.

I sommer svarte nederlandske bønder, allerede på grensen til bristepunktet, med omfattende, massive protester. Turbulent uro på Sri Lanka fulgte, knyttet til matmangel forårsaket av politiske beslutninger.

Regjeringer og internasjonale organisasjoner har sitert en rekke begrunnelser for denne politikken, f.eks. å fremme “økonomisk rettferdighet”, beskyttelse av ulike arter av dyr og planter og til og med tilbakeføring av land til urbefolkningen.

Motstandere av politikken vet imidlertid at målet slett ikke er å beskytte miljøet eller stoppe klimaendringene. Historien om «bærekraft» og de andre forklaringene, advarer eksperter, er egentlig en taktikk for å få kontroll over mat, landbruk og mennesker.

I følge Craig Rucker, leder av Committee for a Constructive Tomorrow (CFACT), en politisk organisasjon med fokus på miljø- og utviklingsspørsmål, ” Det endelige målet med denne innsatsen er å redusere suvereniteten til individuelle nasjoner og individer. 

Hensikten er å konsolidere autoritet på nasjonalt og til og med internasjonalt nivå. ” Intensjonen til de som driver denne agendaen er ikke å redde planeten, som de hevder, men å øke kontrollen over mennesker,” sa han.

FNs mål for bærekraftig utvikling – Agenda 2030

I 2015 vedtok FN og dets medlemsland bærekraftsmålene, også kjent som Agenda 2030, som et veikart for å «transformere vår verden». De 17 målene inneholder 169 mål som dekker alle aspekter av økonomien og menneskelivet, og er fremhevet av høytstående FN-tjenestemenn som en “masterplan for menneskeheten” og en global “erklæring om gjensidig avhengighet.”

Dokumentets ingress sier at ” ingen vil bli etterlatt ” og at ” alle land og alle interessenter som handler i partnerskap vil implementere denne planen “.

Mål 10 i FN-planen inkluderer blant annet en omfordeling av rikdom på nasjonalt og globalt nivå og « fundamentale endringer i måten våre samfunn produserer og forbruker varer og tjenester på» .

Bærekraftsmålene understreker myndighetenes forpliktelse til å reformere alle økonomiske aktiviteter, med mål 12 som krever ” bærekraftige forbruks- og produksjonsmønstre “.

Flere av de spesifikke målene oppført i mål 12 er nært knyttet til landbrukspraksis som truer matproduksjonen. Disse inkluderer ” bærekraftig forvaltning og effektiv bruk av naturressurser “.

Kanskje enda viktigere, oppfordrer dokumentet til « miljømessig forsvarlig håndtering av kjemikalier og alt avfall gjennom hele livssyklusen, i samsvar med vedtatte internasjonale rammeverk» .

Som et resultat, ” utslipp av kjemikalier til luft, vann og jord skal reduseres betydelig for å minimere deres negative innvirkning på menneskers helse og miljøet “, spesielt for bønder.

SDGs mål 14, som tar for seg ” marin forurensning av alle slag, spesielt fra landbaserte aktiviteter, inkludert … næringsforurensning, ” er et annet bærekraftsmål direkte knyttet til det kritikere kaller “krigen mot bønder.” Landbruk og matproduksjon blir ofte sitert som trusler mot havet av FN. Det høres ut som en hån gitt de hundrevis av milliarder av plastfibermasker som har havnet i hav og jord i løpet av de siste to og et halvt årene.

De forente nasjoners mat- og landbruksorganisasjon (FAO) har ansvaret her, som i sin rapport ” Building a Common Vision for Sustainable Food and Agriculture: Principles and Approaches.” av 2014 krever strenge restriksjoner på bruk av gjødsel, plantevernmidler, utslipp og vann i landbrukssektoren.

I følge FAO-rapporten er ” overdreven bruk av nitrogengjødsel en av hovedårsakene til vannforurensning og klimagassutslipp. Denne uttalelsen fremhever hvordan landbruket må transformeres for å bli anerkjent som bærekraftig av FN.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikeren leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Dokumenter beviser: Amerikanske myndigheter bruker Big Tech for sensur
Next post WHO krever global sensur mot uønsket informasjon om apekopper
%d bloggers like this: