Dokumenter beviser: Amerikanske myndigheter bruker Big Tech for sensur

Read Time:3 Minute, 11 Second

Det amerikanske myndighetsorganet CDC koordinerte sensuren og Covid-informasjonen på Google, Facebook og Twitter. Dette viser publiserte dokumenter.

En søknad under US Freedom of Information Act førte til klare og svært eksplosive bevis ved det andre forsøket. Det har uansett vært mistenkt lenge, men en rekke dokumenter avslører nå kommunikasjon mellom private teknologiselskaper (Google, Facebook, Twitter) og amerikanske offentlige etater. Temaet var å tett koordinere sensur i sosiale medier på Covid. Resultat: Big Tech danser til den amerikanske regjeringens fløyte og utfører deres eksplisitte ønsker.

CDC utgir dokumenter

Onsdag kunngjorde NGO-organisasjonen America First Legal (AFL) at de innhentet dokumentene takket være et søksmål mot Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Det første forsøket på å få dokumentene via «Freedom of Information Act (FOIA)» gjennom Det hvite hus hadde mislyktes.

AFL tolker ikke bare dokumentene som bevis på koordinering mellom private selskaper og myndighetene. Det var snakk om hemmelige avtaler om å koordinere sensur på internettplattformene.

Senest i desember 2020 og minst til juni 2021 kommuniserte CDC med Google, Facebook og Twitter. «Samarbeidet» gikk så langt som å gi innlegg fra enkeltbrukere som eksempler for å registrere hva som må sensureres.

regjeringens instrument

Andre e-poster viser myndigheter som anklager Facebook for å «ikke gjøre en god jobb» med sine algoritmer. Hvorfor? For i tillegg til kritikk av Covid-vaksinasjonen, sorterer den også ut bidrag som kommer fra CDC og andre myndigheter. Folk var mer fornøyd med Twitter.

Et eksempel på hvordan CDC bestilte Twitter.

CDC har fått riktige privilegier på Facebook. Så de fikk lov til å annonsere med en verdi av 15 millioner amerikanske dollar uten å betale millionene til Facebook. Denne reklameboosteren ble brukt til vaksinasjonskampanjer og markedsføring av Covid-restriksjoner. Det ville være naivt å tro at Facebook bare ga slike privilegier til den amerikanske regjeringen.

Snublesteinen var tidligere Joe Biden-talskvinne Jen Psaki. Hun sa i juli 2021 at regjeringen “regelmessig sikrer” det sosiale medier ser på som “rapportering av ting som er farlig for folkehelsen”. En setning fra Psaki: “Vi jobber med å samarbeide med dem for å bedre forstå håndhevelsen av sosiale medieplattformers retningslinjer.”

Grunnlovsstridig og mot ytringsfrihet

AFL sa i en pressemelding: ” Innleggene AFL endelig mottok fra CDC viser i hvilken grad Biden-administrasjonen er villig til å engasjere seg i grunnlovsstridige og ellers ulovlige aktiviteter i fullstendig ignorering av rettighetene til amerikanske borgere. ” AFL fortsetter å komme med viktige forespørsler til Biden-administrasjonen om å utdanne det amerikanske folket om handlingene denne administrasjonen tar hver dag som undergraver rettsstaten og amerikanske borgeres friheter. AFL har gjort det klart at ethvert korrupt myndighetsorgan som forsøker å skjule opptegnelser, står overfor rettslige skritt.»

Gonzalo Lira, en chilensk filmskaper basert i Ukraina, kommenterte lekkasjen: “Så vi har klare bevis på at regjeringen og store teknologiselskaper jobber sammen for å undertrykke ytringsfriheten. Dette er et klart brudd på Grunnloven – og jeg vedder på at ingen til slutt vil bli holdt ansvarlig og ingenting vil bli gjort for å forhindre at noe slikt skjer igjen.”

Robert Malone : “Leger i frontlinjen for å gi tidlig COVID-behandling og reise bekymringer om sikkerheten og effektiviteten til de genetiske COVID-vaksinene har lenge mistenkt at det amerikanske departementet for helse og menneskelige tjenester samarbeider med Big Tech for å… å sensurere, ærekrenke, gasse og baktale alle som avviker fra det regjeringsgodkjente synet på disse spørsmålene. Men nå har vi endelig harde bevis som dokumenterer dette åpenbare bruddet på retten til ytringsfrihet fra den amerikanske regjeringen.»

De publiserte dokumentene kan nås via “Reclaim the Net”. 

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikeren leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Frykten for depresjon vokser: USAs økonomi krymper og krymper
Next post FN, WEF, EU organiserer global krig mot bønder
%d bloggers like this: