Brainwashing of a World: Del I – Biosikkerhetsstaten

Read Time:17 Minute, 42 Second

Det har blitt ganske tydelig, spesielt i løpet av de to siste årene av Covid-19-fenomenet, at offentligheten – i Storbritannia og resten av verden – har blitt utsatt for et angrep av adferdsmodifikasjonsteknikker, anvendt psykologisk terror og mentaldrap, ellers kjent som hjernevask. Dette har blitt gjort ved bruk av uetisk anvendt psykologi .

Dette kan høres langsiktig ut, og jeg kan uten tvil bli kalt en konspirasjonsteoretiker for det, men dessverre har taktikken som bevisst har blitt brukt mot oss av våre regjeringer – som visstnok er der for å holde oss trygge – blitt brukt å forvirre oss, terrorisere oss, manipulere oss og endre mening og oppførsel mot vår vilje og samtykke. Videre har vi nå truslene om klimaendringer, økonomiske motgang og krigsspekter som trenger inn i vår psyke via mainstream media.

Dette er utprøvde taktikker. Man trenger bare å lese historien for å møte bruken av totalitære kontrollmetoder, ved å bruke vitenskap og medisin som en måte å tvangskontrollere mennesker på. Dette ble beskrevet av Vladimir Bukovsky, en politisk dissident i det gamle Sovjetunionen, som ble internert på et psykiatrisk sykehus for politiske dissidenter:

“De særegne trekkene ved det sovjetiske politiske systemet, den kommunistiske ideologien, usikkerheten og vanskelighetene ved psykiatrivitenskapen, den menneskelige samvittighets labyrinten – alt dette har på merkelig vis vevd seg sammen for å skape et monstrøst fenomen, bruken av medisin mot mennesket.”

Jeg oppfordrer også leserne til å studere forfatterskapet til Dr John Coleman, spesielt boken hans  The Tavistock Institute of Human Relations: Shaping the moral, spiritual, cultural, political and economic decline of the United States of America . Coleman, som flyttet til USA på slutten av 1960-tallet for å bli en konstitusjonalistisk foredragsholder og som hevder å ha vært en britisk etterretningsoffiser før det, beskriver tydelig i boken hvordan bruken av anvendt psykologi, atferdsmodifisering og hjernevasking brukes av regjeringer. og elite er ikke noe nytt, spesielt i vår samtidige Covid-19-tid .

Schizogene: oppdeling av sinnet

De siste to årene har vi vært utsatt for et psykisk angrep. Vi har blitt fortalt å være mer redde for Covid-19 fordi vi er for selvtilfredse , og vi har blitt oppfordret til å skamme andre til å ikke følge reglene for Covid-19-restriksjoner. På samme måte har politikerne diktert oss å følge reglene, bære masker, sosial avstand, isolere oss, slutte å jobbe osv. I mellomtiden har “våre” politikere brutt reglene de dikterer oss. I Storbritannia har vi hatt skuespillet til “våre” ledere på G7 i Cornwall og COP26 klimanødmøter , på Downing Street-fester og i mange andre fotograferte hendelser, paradert rundt umaskert, sosialt ikke distansert og sett helt uredd ut for å dø av Covid-19. Alle husker Erna Solberg sin egen fest.

Det som var slående med disse bildene var de smilende ansiktene til Johnson, Macron, Biden, Merkel, Sturgeon et al. , og deres sykofantiske tilhengere, samtidig som personalet som jobbet ved disse sosiale arrangementene – servitører og deres like – var fullstendig maskerte, som slaver som ventet på sine herrer. Skismaet mellom eliten og vanlige mennesker ble synliggjort for hele verden. Dette var bevisst. Det er dette de ønsker å utkrystallisere som den nye status quo. Hvordan kan man ellers bortforklare den maskerte/umaskerte ulikheten? Ingen vitenskapsmann har vært i stand til å forklare dette fenomenet, et som trosser Covid-fortellingen.

For det første kunne G7, COP26 og andre toppmøter de siste to årene vært holdt eksternt; millioner av vanlige mennesker forventes å gjennomføre forretningsmøtene sine med datamaskin på grunn av Covid. Til og med svikter det fullstendig og de tilgir sitt eget karbon-fotavtrykk som følge av møtene på G7- og COP26-arrangementene på grunn av delegatenes overdrevne flyreiser – noe som burde ha fått Greta Thunberg til å utstede den største «Hvordan våger du!» av hennes liv – all virksomhet på disse personlige toppmøtene kunne ha foregått innendørs. Ingen sosiale hendelser skulle ha funnet sted, eller i det minste ingen kunne ha blitt vist i media; og fotosamtaler kunne vært redusert til bare de maskerte, sosialt distanserte bildene. Men nei; den motbydelige og arrogante fremvisningen av eliten ved disse begivenhetene under Covid-19, som ble behandlet (det samme ble deres ektefeller og gjester) av de maskerte undersåttene, var et nøye orkestrert teater for å minne folk om hvordan situasjonen er, om enn på et subliminalt eller ubevisst grunnlag (for noen): at vi ikke er bestemt for et overflodsliv, men for et bart liv.

Da Dominic Raab, en senior britisk statsminister, ble avhørt av Trevor Philips om det åpenbare “regelbruddet” av de ikke maskerte, sosialt fjerntliggende elitene ved G7, forklarte han med et svar som indikerte at slike cocktailfester var en viktig del av politisk virksomhet. Ordlyden hans avslørte at den politiske klassen som styrer verdensanliggender er viktigere enn folk som driver faktiske virksomheter og de som jobber og betaler skatt – som finansierer lønningene til politikere som Dominic Raab. Disse lamme unnskyldningene for regelbrudd viser den forakten eliten har for vanlige mennesker i disse tider.

G7-ekstravaganzaen og andre lignende hendelser var og er en påminnelse om at vi er bestemt for en dyster “ny normal”. Likevel er det et enda mørkere budskap som skal tas bort: På den ene siden tar politikerne på seg sine seriøse ansikter eller gråter til og med (som Matt Hancock har funnet på å gjøre) for å fortelle oss hvor mye de elsker oss og jobber så hardt for å redde liv, holder oss trygge fra skade, samtidig som de psykologiske operatørene bevisst gjør folk redde og sinte på “antivaksere” og “Covid-fornektere”. 

De blandede meldingene er sammenflettet med konstant motstridende signalering i mainstream media – først, «Vi åpner opp 21. juni 2021», deretter «Vi bør ikke åpne opp». Først, “Vi vil ikke ha vaksinepass”, deretter “Vi bør ha vaksinepass”. Først at «barn skal ikke vaksineres», så at «barn skal vaksineres».

Denne fortellingen er mye mer enn bare for å få oss til å følge et bart liv (gjennom drakoniske regler) eller til en tilstand av frykt (gjennom psykologisk propaganda); det er en skadelig schizogen taktikk, slik det er vanlig ved psykisk mishandling. Med andre ord plasserer den Covidianske fortellingen sine ofre i en tilstand av forvirring: de vet ikke om deres herre (regjeringen), med sine blandede og motstridende budskap, virkelig elsker dem eller ikke.

Det dette oppnår er en psykisk splittelse hos ofrene: det ødelegger deres menneskelighet og deres fornuft. Dette er etter hensikten, fordi det er et anti-menneskelig og psykotisk manus, en schizogen og mentaldrepende fortelling, for å drive oss gale og ødelegge vår fornuft, tro og verdier.

Hva kan vi forvente

For tiden (juli 2022) er for det meste Covid-19-restriksjonene avsluttet; men, bokstavelig talt på samme tid, har trusselen om krig blitt introdusert med konflikten i Ukraina. Vi har også enorme prisøkninger på drivstoff og mat, inflasjon, reiseforstyrrelser og nå den truende trusselen om klimakatastrofe, som politikerne bruker for å oppfordre oss til å komme til “netto null”. Truende i horisonten er en høst/vinter 2022–23 tilbakeføring av Covid-19-restriksjonene. Våre herskere ønsker ikke å la terrornivået sette seg.

Nettoresultatet av Covid-19, “netto null” klimakatastrofer og krigsfortellingen er prinsippet om at vi mennesker trenger å være konstant på vakt, og kortisolnivåene våre sprenger gjennom taket. Vi skal minnes på at menneskeheten er en biosikkerhetsfare: fra virusene vi kryr av, gjennom vår antatte overreproduksjon, til matpreferansene våre (rødt kjøtt); og som et resultat er diktet at verden slik vi kjenner den må endres – for å gjennomgå en stor tilbakestilling .

Disse ” dyttene ” mot en omstrukturering av hvordan vi lever er rett ut av den totalitære lekeboken. Prosessen vi går gjennom nå ble perfekt beskrevet av Hannah Arendt:

Det totalitære ideologier derfor tar sikte på er ikke transformasjonen av omverdenen eller den revolusjonerende forvandlingen av samfunnet, men transformasjonen av selve menneskets natur.

Hannah Arendt, The Origins of Totalitarianism , 2017, Penguin Classics, s. 601

De politiske fortellingene om Covid-19, så vel som den antatte klimakrisen og krigsspekteret i Ukraina, er et redskap for å innlede politisk overgrep og få folk til å akseptere det nakne livet:  menneskelivet som en unnskyldende levd biosfære, i en verden drevet av biosikkerhet .

Denne tendensen diskuteres av den italienske filosofen Giorgio Agamben i sin bok Where Are We Now? Epidemien som politikk. Det skal bemerkes at Agamben er en nysgjerrig figur blant kritikere av Covid-19 Brave New Normal. Agamben er en Venstre-mann, men en av de merkelige venstreorienterte som faktisk har våget å snakke om den totalitære karakteren av lockdown-restriksjonene som er pålagt av myndigheter over hele verden, spesielt av hans egen regjering i Roma.

Dette kan skyldes at Agamben godt kjenner til faren for fascismens manipulasjoner som plager hans lands fortid. Forutsigbart har han blitt angrepet av mainstream media og antatt intelligentsia for sin åpenhjertige holdning i saken. Tidligere en kjæreste i den sosialistiske verden, har Agambens egen “stamme” nå bestemt seg for å ødelegge han for hans synspunkter. Han ser på denne reaksjonen som ingenting annet enn fascistisk – og med rette; som totalitær.

Agamben fremhever den medisinsk-politiske overreaksjonen som har erodert våre friheter; et maktgrep som han (som mange) hevder har blitt forsøkt for å implementere fascistiske politiske strukturer, de som egentlig aldri har forsvunnet siden de brøt overflaten for et århundre siden. Han argumenterer for at en verden basert på sosial distansering, ansiktsmasker og medisinsk-politisk overvåking ikke er menneskelig eller politisk levedyktig på lang sikt. Den mest alvorlige nedgraderingen mener han er måten vi har behandlet våre døde på.

Det første og mest alvorlige punktet gjelder de dødes kropper. Hvordan aksepterte vi, rent i navnet til en ubestemmelig risiko, at våre kjære – og mennesker generelt – ikke bare skulle dø alene, men at deres kropper skulle brennes uten en begravelse – noe som, fra Antigone til i dag dag, har aldri skjedd?

Giorgio Agamben, Hvor er vi nå? Epidemien som politikk , 2021, Eris, s. 35

Han argumenterer for at vi har nådd dette punktet som et resultat av den splittede naturen til vår erfaring, på grunn av Guds retrett (i det kristne vesten). Denne bortdøde er både kroppslig og åndelig, noe som resulterer i en redusert opplevelse av og en rekonseptualisering av livet som en rent biologisk virkelighet. Denne abstraksjonen og skismaet i den moderne verden (eller kanskje postmoderne verden), tilrettelagt av at vitenskap og medisin tar Guds plass, fører oss til uunngåelige eksistensielle motsetninger.

Uendelig abnormitet

Ved å gjenta poenget sitt om at vi har blitt redusert til et nakent liv, til et liv som en biologisk fare, fremhever Agamben at denne Covid-situasjonen, som han spesielt kaller en “unntakstilstand” i lys av dens svakt begrunnede  grunnlovsstridighet , er mekanismen. hvorved demokratier kan forvandle seg til totalitære stater. Historien til det tjuende århundre, spesielt nazismens og kommunismens maktovertakelse, er et tilstrekkelig bevis på at dette er midlene som ble brukt.

Agamben påpeker at aldri før – ikke engang under fascismen og under to verdenskriger – har uthulingen av våre friheter og friheter blitt ført til slike ytterpunkter: massene blir redusert til en tilstand med liten biologisk overlevelse, begrenset til husene sine, fratatt sosiale forhold på måter som aldri er sett før. Han spør:

Er det virkelig nødvendig å minne oss selv på at det eneste andre stedet hvor mennesker ble holdt i en tilstand av rent vegetativt liv, var nazileiren?

Giorgio Agamben, Hvor er vi nå? Epidemien som politikk , 2021, Eris, s. 39

Man kan selvfølgelig legge til denne listen det kommunistiske gulag eller det sovjetiske psykiatriske sykehuset ( psikhushka ) for politiske dissidenter, så vel som journalister som Julian Assange, tvunget til å eksistere i den ecuadorianske ambassaden i Storbritannia i årevis, nå. å ikke leve men kun være i Belmarsh fengsel, for den forbrytelsen det er å fortelle sannheten; fakta som faller på de døve ørene til mainstream britiske journalister, som er hovmodige nok til å tro at de holder moralen høyt når det kommer til demokrati og ytringsfrihet. Mainstream medias opptreden i Covid-19-tiden avslører umiskjennelig at de har falt fra nåden på en høyst spektakulær måte.

Agamben argumenterer for at landet hans, Italia, alltid er på nippet til å falle tilbake til fascismen – og at det er mange tegn på at dette er i ferd med å bli mer enn en risiko, en faktisk realitet. Eksempler han kommer med inkluderer opprettelsen av statlige “faktasjekkere” som er aktive i sosiale medier og teknologigiganter, som kontrollerer informasjonsflyten; og hvordan folks kritiske syn på deres respektive regjeringers Covid-politikk har blitt sensurert. Agamben har oppdaget, i likhet med mange frittalende kritikere av Covidian-fortellingen, at de fleste store mainstream-aviser blankt nekter å publisere hans meninger.

Undertrykkelse av kunnskap

Agamben, i et forsøk på å fremheve alvoret i situasjonen vår, fremkaller visdommen til den store nederlandske vitenskapsmannen Louis Bolk. Bolk, som sporer menneskehetens utvikling i stor skala, argumenterer for at mennesker er preget av en progressiv hemning av deres egen medfødte vitale prosesser for tilpasning til det naturlige miljøet. Disse prosessene erstattes av det motsatte: av det han kaller en hypertrofisk vekst av teknologiske apparater designet for å tilpasse miljøet til menneskeheten.

Hvis denne prosessen overskrider en viss grense, blir den kontraproduktiv og forvandler seg til selvdestruksjon av menneskearten. Vurder i hovedsak de skadelige effektene (lege-forårsaket dårlig helse) av medisinsk-vitenskapelige intervensjoner; psykiatrisk medisin for vanlig menneskelig opplevelse, som fornekter blomstringen av et menneskeliv ved å patologisere den eksistensielle og åndelige horisonten.  eller overvåkenhet om potensielle smuss, bakterier eller infeksjoner, en bekymring som påvirker menneskers helse negativt (konsekvensene inkluderer et svakt immunsystem og antibiotikaresistens).

Dette er grunnen til at mange forskere beskriver de nye mRNA ” vaksinene ” for Covid-19 som potensielt farlige i lys av deres kompromittering av det menneskelige immunsystemet og dets reaktivitet overfor nye virus som oppstår. (Se for eksempel de offentlige talene til professor Dolores Cahill og Dr Mike Yeadon om disse spørsmålene). Mens det hevdes av noen at de som har svært høy risiko for å dø av Covid-19 (f.eks. eldre, de med underliggende lidelser) kan få livreddende egenskaper fra en slik mRNA-injeksjon, kan menneskeheten faktisk klare seg bedre hvis slike ekstreme masseinngrep unngås i lys av de effektene av at en slik storskala kompromittering av immunsystemet blir kompromittert. Som noen forskere har hevdet, er implikasjonene av generell “vaksinering” med en slik teknologi enestående, og langtidseffektene er ukjente.

Undertrykkelse av immunitet

Resultatet er at vi spiller russisk rulett med biologien vår, og spiller vekk det menneskelige immunsystemet. Selvfølgelig hevder noen til og med at dette er et bevisst knep, og at den nye teknologien som finnes i de genforandrende plattformene i Covid-“vaksiner” kan brukes til uhyggelige formål (som befolkningskontroll/reduksjon). Som det tjuende århundre erklærer for alle som studerer det, et folkemordmotiv ikke utenfor mulighetens grenser, selv (eller rettere sagt, spesielt) i de mest avanserte nasjonene. Enhver som insisterer på noe annet, er ikke oppmerksom på muligheten for urett i mennesker, og heller ikke til historiens lærdom.

Kanskje vi må innse realiteten med urettferdighet som er på vei av de som presser på Covid-restriksjonene og de som feirer og forkjemper injeksjonsprogrammene rundt om i verden. Agamben påpeker med rette at fra et epistemologisk synspunkt (det vil si med tanke på hvordan vi tilegner oss solid kunnskap), er det åpenbart at å gi antall dødsfall “med” Covid-19 uten å kontrastere dette tallet med den årlige dødeligheten for sammenlignbare perioder og uten å fastsette den virkelige dødsårsaken er meningsløs.

Ikke desto mindre er det nettopp dette som skjer i nesten alle land man ser på, takket være tilsynelatende blinde politikere og vitenskapelige rådgivere. Den italienske statistikeren Dr Gian Carlo Blangiardo, sitert av Agamben, har fremhevet at antallet dødsfall forårsaket av  Covid-19 er lavere enn antallet dødsfall forårsaket av luftveissykdommer de to foregående årene. Likevel blir kreftpasienter, pasienter med hjerteproblemer og de med psykiske problemer satt på sidelinjen i behandlingen. Agamben beklager dette, og spør hvorfor det skal være en slik kognitiv dissonans om det, selv om slike fakta er synlige hvis man forsker litt. Han konkluderer:

I likhet med første verdenskrig kan krigen mot viruset bare knyttes til falske og svikefulle motiver. Menneskeheten går inn i en fase av sin historie hvor sannheten blir redusert til et øyeblikk innenfor falskhetens marsj. Den falske diskursen som må anses som sannhet er sann, selv når dens ikke-sannhet blir avslørt. På denne måten er det språket i seg selv, som et rom for sannhetens manifestasjon, som blir konfiskert fra oss.

Giorgio Agamben, Hvor er vi nå? Epidemien som politikk , 2021, Eris, s. 48

Kultformler:

Denne kultiske praksisen med å konfiskere språk, og misbruk av språk, innkapsler covidianismens nye trosbekjennelse. Vitenskapens og medisinens påstander følges, som Agamben påpeker, ikke lenger på frivillig basis; vitenskapen  er “obligatorisk” i mainstream media, og via virkelige reguleringer og juridiske sanksjoner. Denne religionen med det nakne livet og totemiseringen av biosikkerhet resulterer i opphør av all autentisk og effektiv politisk aktivitet. Det kan for eksempel ikke unngås at det britiske parlamentet for øyeblikket vanskelig kan kalles en fungerende demokratisk institusjon, ettersom et lite antall mennesker – noen valgt, noen ikke ( eksperterjobber for departementer), noen til og med ukjente – dikterer politikk. En lignende situasjon finnes i andre nasjoner.

I en annen av bøkene hans, med tittelen Homo sacer: Sovereign power and bare life , påpeker Giorgio Agamben at det i enhver moderne stat er en linje som avgrenser hvor livets makt forvandles til dødens makt , og hvor biopolitikk og biosikkerhet blir det som han betegner thanatopolitikk (dødens politikk). Medisin og vitenskap i dag i Covid-19-tiden har makten, eller illusjonen, av suverenitet, og dette påvirker både det etiske og politiske plan. Livets underordning til statistikk (eller den påståtte matematikken til  SAGEs datamodelleringsmaskin ) resulterer i et liv som ikke er verdt å leve, og den politiske kropp blir en politisert biologisk kropp.

På samme måte – som det har blitt gjentatt av filosof-presten Ivan Illich – har en slik spirende medikalisering av livet, i sammenheng med en åndelig eller eksistensielt atrofiert postmoderne verden, en dyp innvirkning på hvordan mennesker opplever kroppen sin og livene sine. Den vitale opplevelsen til mennesker, som alltid er uatskillelig og samtidig kroppslig og åndelig, har blitt redusert til et menneskeliv som en ren biologisk enhet. Det vil si at biologi har blitt gjort til den dominerende erfaringsmarkøren. Det som har skjedd i Covid-19-tiden er at kroppen, kunstig suspendert mellom liv og død, har blitt det dominerende politiske paradigmet der folk må regulere sin eksistens; må strebe for å bevare et bart liv og må gi ære for medisin/vitenskapen  som den nye religionen.

Agamben fremhever den demokratiske krisen fra sitt spesielle, venstreorienterte perspektiv og sporer hvordan frykt for noe – varianter av bekymring som egentlig ikke kan sees, bortsett fra gjennom SAGEs datamodellering – og folks avhengighet av vitenskap eller medisin har blitt det dominerende paradigmet. Men som venstreorientert og ateist kommer Agamben til kort med å fremheve den alvorligere psykologiske/åndelige krisen som er forestående, spesielt gitt hans observasjoner om at språk er blitt konfiskert fra oss. I tillegg til de svært alvorlige implikasjonene av språkmisbruk som Agamben vurderer, er det en dekonstruksjon og sammenbrudd av menneskelig og åndelig erfaring som et resultat av Covid-19-restriksjonene.

Både Covid-19-spørsmålet og den antatte klimakrisen er langt mer enn en demokratikrise eller en begrensning av våre friheter. Den “fornuftige” fortellingen om å stille spørsmål ved det bevisste forsøket fra de psykologiske operatørene i våre regjeringer for å gjøre oss mer redde – for å presse oss til å beskytte oss selv og andre – skjuler den mørkere, mer skumle naturen til det som ligger bak den mentale psyken. Som den nederlandske psykiateren og psykoanalytikeren Joost Meerloo  (d. 1976), mest kjent for sin bok Rape of the Mind , beskriver:

Nervekriger eller mentale kriger tjener til å svekke masseopinionen gjennom frykt og redsel. Først bringes fienden inn i en tilstand av latent panikk. Ens eget land er i mellomtiden injisert med mistenksomhet mot fienden. Som et resultat oppleves krigen i seg selv som noe håndgripelig, en befrielse fra frykt og villfarelse. Fryktelig forventning oppleves som mer skremmende enn selve den forferdelige virkeligheten.

Joost Meerloo, Delusion and Mass Delusion , 2021, Martino Fine Books, s. 86

Vi kan trekke fra angrepet av fryktporno fra Covid-19, “netto null” klimaagendaen, og den pågående konflikten i Ukraina og trusler om atomutslettelse at vi som befolkning blir brakt inn i en tilstand hvor vi er redde. forventning er å bli normen for hverdagen vår. Bølger av håp og frykt er, som Meerloo beskriver, det som hjernevasker mennesker, hypnotiserer dem og driver mennesker til psykiske lidelser eller psykose. Dette er drap av sinnet; menticide.

Del II og III av denne serien vil følge

Denne teksten er oversatt til norsk av Politikeren. Orginalartikkel til Dr Bruce Scott kan leses her:

https://www.ukcolumn.org/article/menticide-101-and-the-brainwashing-of-a-world-part-i-the-biosecurity-state

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikeren leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Regningen takk
Next post Megalopolis Tristate City i stedet for bønder i Nederland?
%d bloggers like this: