India sier WHOs metodikk for å estimere Covid-19-dødsfall er “feil og uvitenskapelig”

Read Time:1 Minute, 37 Second

Den matematiske modellen brukt av WHO i sine estimater av Covid-19-relaterte dødsfall er basert på feilaktige antakelser og er uvitenskapelig, har regjeringen i India sagt, og reist sterke innvendinger mot metodikken.

Den matematiske modellen brukt av Verdens helseorganisasjon WHO i sine estimater av Covid-19-relaterte dødsfall er basert på feilaktige antakelser. Det er uvitenskapelig, har regjeringen i India sagt, og reist sterke innvendinger mot metodikken.

India avviser WHOs «one-size-fits-all»-tilnærming, fordi selv om den kan gjelde mindre land, kan den ikke brukes i et stort og mangfoldig land som India, hvor det har vært forskjellige forløp for saker i flere stater og på forskjellige tider under pandemien, sa Indias helseminister Bharati Pravin Pawar i en skriftlig uttalelse, melder Times of India .

“WHOs matematiske modelleringstilnærming har flere inkonsekvenser og feilaktige antakelser,” sa Pawar i sitt skriftlige svar.

WHO i Genève. (Reproduksjon av bilder på internett)

Ministeren sa at WHO har blitt bedt om å forklare den uvitenskapelige tilnærmingen, der estimatene er basert på et datasett av bare 17 indiske stater, samlet inn på forskjellige tidspunkt og ekstrapolert til hele landet.

WHO erkjenner at modelleringen har mange begrensninger, for eksempel antall representasjoner og generalisering av variabler som brukes for systematisk forskjellige innstillinger.

Central Council for Health and Family Welfare, et representativt organ av helseministre fra alle indiske stater og territorier, vedtok også en enstemmig resolusjon som fordømmer WHO-metodikken og bemyndiger ministrene til å kommunisere sin kollektive skuffelse til WHO.

India “motsatte seg sterkt mot prosessen, metodikken og resultatene av denne uvitenskapelige modelleringsmetoden, spesielt når India har gitt WHO sannferdige data publisert av den indiske registraren,” la Pawar til.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikeren leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Den falske nyhetshistorien delt av media avslørt
Next post MENING – Ungarn eneste EU-land som motsetter seg Tysklands energiredningsaksjon
%d bloggers like this: