Tyskland kriminaliserer journalist for å ha avslørt ukrainske krigsforbrytelser

Read Time:24 Second

Dette er en oppdatering på Alina Lipp saken: Den uavhengige Donetsk-baserte journalisten Alina Lipp fra Tyskland beskriver hennes tiltale fra den tyske staten for brudd på nye talekoder gjennom hennes rapportering i Folkerepublikken Donetsk.

Som den eneste tyske reporteren på bakken i Donetsk, har Lipp avslørt ukrainske styrker som beskyter sivile, angrep på en fødeavdeling, gruvehavner og bombet et kornmagasin fylt med mais for eksport. Hun risikerer tre års fengsel hvis hun returnerer til hjemlandet.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Noam Chomsky: “Vi lever i en slags totalitær kultur som aldri har eksistert i min levetid.”
Next post Den indiske opposisjonen gjør USAs bud ved å slå krigens trommer mot Kina
%d bloggers like this: