Al Qaida har nettopp erklært krig mot Russland

Read Time:4 Minute, 51 Second

Den USA-ledede Western Mainstream Medias omprofilering av maliske terrorister som “krigere/militanter/opprørere” (riktignok ekstremistiske/jihadister) de siste månedene siden landet krevde tilbaketrekning av franske styrker var i ettertid ment å forutsette offentligheten for dette. selve øyeblikket.

Mali ser ut til å være dømt til å bli åstedet for den siste russisk-vestlige proxy-krigen akkurat slik flere forutså etter at det viste seg at dette landets Al Qaida-gren nettopp erklærte krig mot Russland. Reuters rapporterte at terroristene, som den påfallende nekter å beskrive som sådan, men i stedet velger de en mer offentlig akseptable “fighter/militant” utgave, hevdet at fredagens angrep angivelig var et svar på juntaens avtale om å være vert for Wagner-trenere.

I virkeligheten var det den USA-ledede Western Mainstream Medias (MSM) omprofilering av maliske terrorister som “krigere/militanter/opprørere” (riktignok ekstremistiske/jihadister) de siste månedene siden landet krevde tilbaketrekning av franske styrker i ettertid. ment å forutsette publikum for akkurat dette øyeblikket. I stedet for at Frankrike trekker seg tilbake i skam etter å ha mislyktes i å beseire terrorister der til tross for angivelig forsøk i over et tiår, kan de nå hevde at det egentlig ikke eksisterer noen slike terrorister der lenger.

Tvert imot, alt som er igjen er angivelig tidligere terroristrester som har “moderert” sine synspunkter til å nå å bli “krigere/militanter/opprørere”, som igjen fortjener utenlandsk støtte hvis de angivelig kjemper mot en såkalt “nasjonal frigjøringskampanje” mot det MSM forutsigbart vil misfremstille som “russisk okkupasjon”. Det var terrorisme da de samme gruppene kjempet mot franske styrker og FN-styrker, men nå er det bare enda et løpende “opprørsangrep” siden det er Russland som er målet.

Det som er så bemerkelsesverdig med MSMs narrative reversering av Malian-konflikten er hvor raskt det skjedde, og utnyttet allmennhetens manglende bevissthet om denne krigen for å snu alt rundt før noen skjønte hva som foregikk. Det er derfor dette bare tok en håndfull artikler spredt over et par måneder før det ble “offentlig akseptabelt” for Al Qaida å angripe hvem som helst i stedet for at dette var universelt fordømmende som det hittil hadde vært før den hybride terrorkrigen mot Syria.

Selv under denne konflikten gikk imidlertid MSM fortsatt langt for å overbevise den vestlige offentligheten om at de såkalte “moderate opprørerne” angivelig var forskjellige fra Al Qaida og ISIS til tross for at de i mange tilfeller ikke kunne skilles fra dem og til og med var en del av disse. samme terrorgrupper. Denne gangen er det imidlertid ingen “innebygde journalister” eller “Hvite hjelmer” (i hvert fall ikke ennå) fordi det har vært lite dekning av denne konflikten så langt fra enten MSM eller Alt-Media Community (AMC).

Det igjen gjorde det mye lettere å snu alt på hodet ved å plutselig rebrande Al Qaida som de “gode gutta” under den siste fasen av Malian-konflikten, som utnytter den globale offentlighetens mangel på informasjon om det det siste tiåret. Slik det ser ut nå, feirer ikke MSM åpent krigserklæringen mot Russland av den terrorgruppens maliske gren, men de fordømmer den heller ikke, noe som sier alt man trenger om deres sympatier.

Frankrikes uhyggelige nederlag, som noen malianere ikke engang anser som sådan siden de mistenker at det aldri engang egentlig hadde til hensikt å bekjempe terrorisme i utgangspunktet, men heller utnytte de for å fremme sine falmende unipolare hegemoniske mål, forvandles nå til vestlig strategisk innflytelse. De gjenværende terroristene i Mali oppfører seg nå som anti-russiske fullmektiger og har dermed blitt omdøpt til «krigere/opprørere/militanter/opprørere» for å øke vestlig offentlig støtte til deres direkte støtte.

Den gylne milliard, ledet av Frankrike når det gjelder denne blokkens vestafrikanske operasjoner, utnytter påskuddet til Wagner-trenere i Mali for å selge denne siste proxy-krigen til folket deres ved å spille på deres fantasi om hva de to sidenes militære samarbeid angivelig innebærer. Selv om detaljer er knappe om nøyaktig hva det hele innebærer, virker det som om noe trening er involvert, selv om det er uklart om gruppen deltar i slagmarksoperasjoner.

Uansett hva som skjer eller ikke, er omfanget av Wagners tilstedeværelse i det landet ikke estimert til å være så stort, pluss at det er legitimt siden vertsstaten samtykker til om Vesten liker det eller ikke. Videre, mens Wagners støtte kan utgjøre en stor forskjell for partnermilitærer som deres nære i Den sentralafrikanske republikk (CAR), er det til syvende og sist de samme partnerne som er ansvarlige for suksessen til deres antiterroroperasjoner, ikke Wagner i seg selv .

Hva dette betyr er at Wagner bare er et dekke for terroristene for å rettferdiggjøre å utføre sitt første angrep noensinne mot Malis største militærbase, noe som ikke har skjedd før på ti år med kamper. Tidspunktet faller sammen med Frankrikes tilbaketrekning fra landet og disse samme terroristers omprofilering som “opprørere” av MSM. Disse sammenhengende utviklingen er ment å rettferdiggjøre offentlig støtte til dem fra vestlige regjeringer i fremtiden på et anti-russisk påskudd.

Alt så langt tyder på en intensivert russisk-vestlig proxy-krig i Mali, spesielt i tilfelle Wagner-trenere blir skadet eller drept av Al Qaida-terrorister. Frankrike ønsker å reversere den antiimperialistiske suksessen til fjorårets maliske kupp som brakte til makten en patriotisk junta som deler Russlands multipolare verdenssyn , og derfor bruker de nå de samme terroristene som de angivelig kjempet i et tiår som sine siste regionale fullmektiger. For alle hensikter ser det ut til at en Syria 2.0 er i ferd med å utfolde seg.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Den tidligere amerikanske generalen Michael Flynn snakker til opprørske bønder i Nederland
Next post Kontantforbud: Den digitale euroen vil snart være tilgjengelig i Europa
%d bloggers like this: